Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 lis 2006, 11:59
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 26 lis 2006, 12:20
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 lis 2006, 15:48
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 lis 2006, 16:24
Mam nadzieje ze ten przepis nie sprawi ze na wieki przestan ogladać siatkówke, bo coś tak głupiego w każdej innej dysycyplinie sportowej jest nie do pomyśleniaczeher pisze:Widze ze jest trohce absurdalny przpeis
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 lis 2006, 16:37
czeher pisze: mysle jednak Rosjanie wygraja z nami z reszta prawie jak zawsze
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lis 2006, 16:42
a ja już dziś zakupiłem potrzebne fantyduch99 pisze:Oglądałbym przy piwku, ale tak z rana to nie przejdzie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 lis 2006, 16:48
Źle słyszałeśfieldy pisze:Zdaje się, że jak wygramy tylko z Serbią, a Rosja też z nimi wygra - to my powalczymy o 5-8 ? dobrze usłyszałem ?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 27 lis 2006, 16:53
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 lis 2006, 16:54
Rosja nie wygra z Serbia bo nie bedzie z nia grala (chyba ze w finale nie daj Bog). Jezeli Polska przegra z Rosja to nawet pogrom Serbow przez naszych nie da nam miejsca w finalowej czworce (chyba ze Ruscy dostana w plecy ostatni mecz (z Japonia?). Tak sie to mniej wiecej przedstawia, ale fieldy troche wiecej wiary w zespol, nie obliczaj juz co sie stanie gdy dostaniemy, tzreba myslec pozytywniefieldy pisze:Zdaje się, że jak wygramy tylko z Serbią, a Rosja też z nimi wygra - to my powalczymy o 5-8 ? dobrze usłyszałem ?
Zgadzam siefieldy pisze:Powinni organizować takie imprezy gdzieś bliżej, np w Wlkp
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 27 lis 2006, 20:01
Kiedy niby ostatnio wygraliśmy z Rosją w przeciągu ostatnich lat? Ostatnio jak sobie przypominam to wygraliśmy w Moskwie za czasów Wspanialego to była LŚ bardzo dawno. To było chyba nasze ostatnie zwycięstwo z Rosją. To już z Serbią bliżej można znaleźć zwycięstwa, np piekne zwycięstwo 3-0 w Atenach. A tam przecież trenerem był fajtłapa Gościniak (zawsze on mi się jako trener, kojażył z Janasem - trener z lasu).duch99 pisze:Tylko, że to już troszkę inna drużyna niż jeszcze kilka lata temu. Od pierwszego spotkania gramy bardzo dobrze, czego nie można powiedzieć o Rosji. Już nieraz udało nam się ich pokonać na przestrzeni ostatnich lat, więc teraz trzeba tylko udowodnić swoją wyższość na tym turnieju. Powiedzmy sobie szczerze - jeśli nie jutro to kiedy. Druga taka okazja może się nam szybko nie przytrafić.
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 lis 2006, 20:18
Nie obrażaj innych nacjiMartinho pisze:pare skosnookich
Kluczem też będzie rozegranie. Nie od dziś wiadomo, że blok rosyjski jest jednym z najlepszych na świecie. Pamiętam jak Kadziewicz grając w Rosji wymiatał w reprezentacji na bloku, więc coś jest w tej ich szkole blokubellus pisze:Tak mozna długo wyliczać... Jutro trzeba zagrać najelpiej jak potrafimy, omijać w serwisie Abramova i Verbova - serwisy na nich nic nie zdziałają. Potrzeba tez koncentracji przez cały mecz, przez wszystkie sety. To bedzie klucz do zwycięstwa
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 lis 2006, 20:23
Jak bym chcial ich obrazic to zrobilbym to w inny sposob wiec nie rob ze mnie rasisty od razu.Martin Pellegrino pisze:Nie obrażaj innych nacji Cieszyłbyś się jakby ktoś cię nazwał "śmiesznym białasem"?
Zauwaz ze Rosja gra rownie dobrze jak Polska, tyle ze przegrala z klasowym zespolem - Serbia. Polska z klasym przeciwnikiem nie grala jeszcze... To ze wygralismy 7 meczy po 3-0 to nie znaczy ze Rosja nam nie powinna zagrozic [na dobrym poziomie koncentracji naszych zawodników oczywiście]Martin Pellegrino pisze:nawet taki zespół jak Rosja nie powinien [na dobrym poziomie koncentracji naszych zawodników oczywiście] zagrozić.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 27 lis 2006, 20:29
Nie zgadzam się. Żyjmy w realnym świecie, nasi zawodnicy to nie są podpory Lokomotivu, Dynama, Irakisu, Sisleya, Maceraty. NIe mozna twierdzić, że Rosja nam nie zagrozi. Śmiem twierdzić, że to my musimy zagrozić Rosji. Przypominam, że to raczej spadkobiercy ZSRR są faworytami tego meczu. Wygrać to wierze, że wygramy, ale po walce i to bardzo zaciętej - może bedzie 3-1, ale tutaj chodzi mi o walke w setach poszczególnych - jak wygranie seta np do 24, etc.Martin Pellegrino pisze:Mieliśmy najwięcej czasu na przygotowania do tych mistrzostw, jesteśmy w najwyższej możliwej formie i nawet taki zespół jak Rosja nie powinien [na dobrym poziomie koncentracji naszych zawodników oczywiście] zagrozić.
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 lis 2006, 21:02
Oczywiscie i moze to i lepiej dla widowiskavakabayashi pisze:Tylko dzieki takim przepisom wzrasta ranga meczu z Rosja
Tak to juz bywabellus pisze:To co prezentujesz Pellegrino to albo przejaw tego jak bardzo ludzie wyczekują sukcesu i w niego wierza, bez glebszej analizy
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 27 lis 2006, 21:09
zygy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio