Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 27 sie 2005, 11:33

Czesław Michniewicz na pomeczowej konferencji:

"Po za protokołem chciałbym powiedzieć o zachowaniu Piechny. Uważam, że takie zachowanie jest skandaliczne, bo wyzwanie kogokolwiek z mojego sztabu od „skurwysynów” i myślę, jestem pewien, że to na pierwszoligowych boiskach nie przystoi. Tak się również odzywał do moich zawodników, prosili, aby powiedzieć to na konferencji i tak też czynię

Chyba ten pan za długo grał w nizszych ligach, gdzie nauczył sie tego hamstwa. Napisałbym cos wiecej ale KULTURA osobista mi na to nie pozwala, moze tylko dodam ze lepiej dla ekstraklasy byłoby gdyby takie elementy zostały w 4 lidze.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 27 sie 2005, 11:43

nowok pisze:Czesław Michniewicz na pomeczowej konferencji:

"Po za protokołem chciałbym powiedzieć o zachowaniu Piechny. Uważam, że takie zachowanie jest skandaliczne, bo wyzwanie kogokolwiek z mojego sztabu od „skurwysynów” i myślę, jestem pewien, że to na pierwszoligowych boiskach nie przystoi. Tak się również odzywał do moich zawodników, prosili, aby powiedzieć to na konferencji i tak też czynię

Chyba ten pan za długo grał w nizszych ligach, gdzie nauczył sie tego hamstwa. Napisałbym cos wiecej ale KULTURA osobista mi na to nie pozwala, moze tylko dodam ze lepiej dla ekstraklasy byłoby gdyby takie elementy zostały w 4 lidze.
Nie wiem ale w telewizji nic takiego nie słyszałem . Mam nadzieje że to nie prawda bo raczej Piechnie takie zachowanie się nie zdarzało .
I nie wiem co cię tak oburzyło sami wyzywaliścię ( kibice LEcha ) , Koronę od najgorszych . Taka jest Polska piłka nic tego nie zmieni . Piechnie mogły puścić nerwy ale dlatego że nie mógł grać bo świetnie pilnowała go obrona Lecha za to chyba piechna nie mógł mieć pretensji . Nie wiem o co mu chodziło .

Awatar użytkownika
Bodzio1971
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bodzio1971 » 07 wrz 2005, 13:02

Nie ma co rozpaczać po meczu z Lechem.Już w sobotę sprawdzimy Wisłę Płock.Mam nadzieje że wszyscy piłkarze wyleczą kontuzje i urazy.Dziś czeka nas mecz II drużyny we Włoszczowej.Wprawdzie to tylko puchar na szczeblu okręgowym,ale moze być to mecz pozwalający wykazać sie piłkarzom rezerw.Ciekawe co pokaże Toli.Jeśli utrzyma formę strzelecką z meczu z Piastem(5 bramek) to może trener Wieczorek wypróbuje go w którymś z kolejnych meczy.
=============
Na zawsze wierni,
Wierni i oddani,
Kibice Korony,
Najwierniejsi fani.
=============
Pijmy browar Belgia!!! :beer:

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 07 wrz 2005, 18:41

Myślę, że na polskich boiskach (ale i nie tylko) przeklinanie i bluzganie jest powszechne i nie ma co tu rozpaczać bo chyba tak już jest i będzie.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 07 wrz 2005, 20:02

MARCINNN pisze:Myślę, że na polskich boiskach (ale i nie tylko) przeklinanie i bluzganie jest powszechne i nie ma co tu rozpaczać bo chyba tak już jest i będzie.
jak masz takie posty pisac, to wez sie rozpedz przyjeb baranka o sciane
mam nadzieije ze pomoze
dlaczego takich jak ty nie banuja odrazu ??

sorry za OT

1WP za słowo przed 'barankiem' :roll: //Tomusmc

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 08 wrz 2005, 18:50

hubertd pisze: jak masz takie posty pisac, to wez sie rozpedz przyjeb baranka o sciane
mam nadzieije ze pomoze
dlaczego takich jak ty nie banuja odrazu ??
Banować to powinni ciebie :!: Ja po prostu wyraziłem swoje zdanie a barankem to sam jesteś :!: :evil:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 wrz 2005, 19:16

No niestety przegrana . Remis byłby najsprawiedliwszy . JA nie wiem ja taki sędzia może sędziować w I lidze . Poprostu skandal , zenada PZPN PZPN j****** j***** PZPN . W paru sytuacjach sędziowie sami sie ośmieszali . Echh szkoda pisać . Stało się trzeba czekać na kolejny mecz i powalczyć o 3 punkty .

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 26 wrz 2005, 15:23

Wygrana z Arką . Teraz trzeba się szykować na Arkę . Kaczmarka do kadry powołali . Wiedziałęm ze to nastąpi ale nie myślałem ze tak szybko . Ale raczej z Anglią nie zagra . Fajnie by było jakby gracz Korony nam awans zapewnił do MŚ :)

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 26 wrz 2005, 22:00

Scyzoryk pisze:Wygrana z Arką . Teraz trzeba się szykować na Arkę .
No trzeba się szykować tylko że na Amice a nie drugi raz na Arke :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 wrz 2005, 10:45

W budowanym w Kielcach supernowoczesnym stadionie piłkarskim zapomniano o... toaletach. Gdzie siusialiby kibice? W ubikacjach toi-toi

:lol: :lol: :lol:
Architekci sie postarali

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2005, 12:59

No wlasnie tez przeczytalem wlasnie o tym satdionie bez toalet!!!! buhahaha
To jest wlasnie Polska!!! taka juz nasza mentalnosc - bo dzialacze chcieli sie w kosztach zmiescic!! moze kibice maja swoje potrzeby na trybunach zalatwiac (i tak niektorzy robia),
W sumie dzialacze doszli do tego wniosku gdzyz niektorym i tak nie chce sie isc do toalety i zalatwiaja swoje potrzeby gdzies na trubynach pod scianami!!! - to po co ta tolaleta!!! :)
Dyrektor MOSiR tłumaczył się, że "chcieli się zmieścić w kosztach", dlatego zrezygnowali z toalet - wyjaśnia.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 27 wrz 2005, 16:25

Scyzoryk napisał:
Wygrana z Arką . Teraz trzeba się szykować na Arkę .

No trzeba się szykować tylko że na Amice a nie drugi raz na Arke
No fakt pomyłka :) Myślałem o Amice a napisałem Arka :)
Bienias pisze:W budowanym w Kielcach supernowoczesnym stadionie piłkarskim zapomniano o... toaletach. Gdzie siusialiby kibice? W ubikacjach toi-toi

Architekci sie postarali
czeher pisze:No wlasnie tez przeczytalem wlasnie o tym satdionie bez toalet!!!! buhahaha
To jest wlasnie Polska!!! taka juz nasza mentalnosc - bo dzialacze chcieli sie w kosztach zmiescic!! moze kibice maja swoje potrzeby na trybunach zalatwiac (i tak niektorzy robia),
W sumie dzialacze doszli do tego wniosku gdzyz niektorym i tak nie chce sie isc do toalety i zalatwiaja swoje potrzeby gdzies na trubynach pod scianami!!! - to po co ta tolaleta!!!
Cytat:
Dyrektor MOSiR tłumaczył się, że "chcieli się zmieścić w kosztach", dlatego zrezygnowali z toalet - wyjaśnia.

Ja tam na mecz nie idę zeby się zaprzeproszeniem wysrać w luksusach . Pozatym takie kible będą strasznie zaswinione ... co nie zmienia faktu ze miałbyć to najnowocześniejszy stadion w Polsce bez kiblów raczej nie moze być . Ludzie zawsze szukają dziury w całym .

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2005, 15:57

No brawa dla Korony!!! Widac ze z uplywem czasu bedzie odgrywac coraz wazniejsza role w 1 lidze, poczatek moze nie byl jak z bajki ale ostatnio ida jak rozpedzona lokomotywa!!!
Piechna jest niesamowity i tyle!!! przypomnie ze to moj jeden z dwoch kandydatow do korony krola strzecow (slusarski i kielbasa)
Korona Kielce 2-1 Amica Wronki
Grzegorz Piechna 36 (k), 46 - Marcin Wasilewski 73

Korona: 12. Łukasz Załuska - 14. Sławomir Rutka, 4. Hernani José da Rosa, 8. Paweł Golański, 19. Robert Bednarek - 3. Marcin Nowacki (78, 15. Grzegorz Bonin), 7. Arkadiusz Bilski, 17. Hermes Neves Soares, 9. Marcin Kaczmarek (90, 23. Robert Kolendowicz) - 10. Grzegorz Piechna, 22. Jakub Grzegorzewski (80, 11. Tomasz Szewczuk).

Amica: 33. Radosław Cierzniak - 6. Marcin Wasilewski, 5. Piotr Dziewicki, 13. Jaosław Bieniuk, 2. Paweł Skrzypek (86, 20. Arkadiusz Bąk) - 9. Marcin Kikut, 18. Mateusz Bartczak (64, 24. Jaroslav Šimr), 7. Rafał Murawski, 25. Filip Burkhardt (64, 11. Karol Gregorek) - 10. Jacek Dembiński, 14. Ilijan Micanski.

żółte kartki: Jakub Grzegorzewski, Arkadiusz Bilski, Marcin Kaczmarek, Grzegorz Piechna - Mateusz Bartczak, Piotr Dziewicki, Marcin Wasilewski.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2005, 17:04

Piechna jest niesamowity i tyle!!!
Aż dziw bierze jak się ogląda tego zawodnika.
Przed sezonem media pisały, że po kilku tytułach króla strzelców kolejnych lig może sie zdarzyć, że Piechna zostanie również królem strzelców najważniejszej z lig w Polsce.
Wtedy chyba wszyscy opróćz zagorzałych kibiców Korony pókali się w czoło. Teraz musze przyznać, że to co wyprawia ten zawodnik zasługuje na zainteresowanie jego osoba selekcjonera.

Wielkie ukłony w jego stronę i big respect :wink:

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 01 paź 2005, 18:37

No Piechna dzisiaj pokazał że ma niesamowity potencjał . Poprostu piłka sama go szuka co można było zauważyć przy drugiej bramce gdzie piłka odbijała sie od obrońców Amiki aż wkońcu wpadła pod nogi Piechny a ten tylko dopełnił formalności . Warto podkreślić także to że Korona w końcówce spotkania mogła jeszcze strzelić jakąś bramke .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”