Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shevchenko 7 » 26 sie 2005, 18:39
Shevchenko 7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2005, 18:52
tak.. widać po avatarze, że cieszyłeś sie z interwencji Dudka w finale - jak zatrzymał kilka razy twego ulubionego piłkarz - chyba miałeś rozdarte serceShevchenko 7 pisze:Ja jestem fanem Milanu. ( pozdrawiam wszystkich kibi ców tego klubu)
Moim ulubonym piłkarzem jest Andriy Shevchenko ( jak widać mój nick jest nazwiskiem tego piłkarza oraz jego numerem na koszulace)
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stasiuu » 26 sie 2005, 19:10
stasiuu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 26 sie 2005, 20:14
fetko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shevchenko 7 » 27 sie 2005, 10:15
Mój avatar oznacza to że ja szanuje Jerzego Dudka. Pięknie bronił strzały Shevchenki i nie tylko jego!!!!fieldy pisze:tak.. widać po avatarze, że cieszyłeś sie z interwencji Dudka w finale - jak zatrzymał kilka razy twego ulubionego piłkarz - chyba miałeś rozdarte serceShevchenko 7 pisze:Ja jestem fanem Milanu. ( pozdrawiam wszystkich kibi ców tego klubu)
Moim ulubonym piłkarzem jest Andriy Shevchenko ( jak widać mój nick jest nazwiskiem tego piłkarza oraz jego numerem na koszulace)
Shevchenko 7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 27 sie 2005, 10:38
owad
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sie 2005, 12:44
A od kiedy go lubisz?owad pisze:ROBINHO
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 27 sie 2005, 14:58
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 15:04
prawdopodobnie od kiedy Real zaczął się Nim interesowaćAnka pisze:A od kiedy go lubisz?owad pisze:ROBINHO
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 sie 2005, 15:12
fetko pisze:Carles Puyol - obecny kapitan Blaugrany, za poświęcenie dla zespołu, umiejętnośći zarówno w obronie, jak i ataku, były mecze gdy będąc 1 na 1 z przeciwnikiem, mając za sobą tylko pustą bramkę bronił druzynę przed utratą gola wybijając piłkę z linii bramkowej lub biorąc ją na twarz badż klate...
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 28 sie 2005, 0:59
MarcinGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 10:31
ja zawsze myślałem, że on ci jest zwykłym pomocnikiemspyrczak pisze:MICHAEL BALLACK ofensywny pomocnik Bayernu Monachium i reprezentacji Niemiec (dla tych co nie wiedza )
a ja ze szczęściaShevchenko 7 pisze:A przy karnym omał co sie nie popłakałem ze złości
obecnie o Robinho jest już tak głośno i dużo w prasie, w necie, że to nie sztuka powiedzieć ile on ma lat, czy jak gra, jakie ma ulubione zwody [w kółko o tym piszą, mówią]bagg pisze:a wiesz może przypadkiem, owad, ile Twój idol ma lat? Co nam możesz o Nim opowiedzieć?
świetny zawodnik, MarcinGol nie uważasz, że jest za słaby fizycznie na Bundesligę? [strzelił wczoraj gola [zaraz pójde go obejrzećMarcinGol pisze:Andres D'Alessandro
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 10:39
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: skyline » 28 sie 2005, 10:44
skyline
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totti16 » 28 sie 2005, 10:48
Totti16
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio