Pewnie chodzi o Zielinskiego (Roman?). Napisal "Lige Chuliganow" i "Pamietnik kibica". Te pierwsza przeczytalem (calkiem ciekawaBienias pisze:Juz nie pamietam tytulu ale to bylo cos w stylu Z pamietnika kibica

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sty 2006, 23:14
Pewnie chodzi o Zielinskiego (Roman?). Napisal "Lige Chuliganow" i "Pamietnik kibica". Te pierwsza przeczytalem (calkiem ciekawaBienias pisze:Juz nie pamietam tytulu ale to bylo cos w stylu Z pamietnika kibica
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sty 2006, 0:55
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 18 sty 2006, 11:50
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sty 2006, 12:06
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 18 sty 2006, 12:25
Musze przeczytac ją jeszcze raz bo dawno czytałemBienias pisze:kiedys czytalem ksiazke kibica Slaska ktory napisal iz pierwsza krajowa ekipa ktora zaczela jezdzic na wyjazdy byla Legia.
To tak odnosnie pierwszej czesci hasla
Ja nie słyszałem o zadnej innejRotnok pisze:Wiele jest historii i legend, która zgoda jest najstarsza.
jakos późnej tez wywieszalismy ją i nie dali karycloner pisze:Za wywieszenie przez kibiców gości podczas meczu z ŁKS w Łodzi flagi z hasłem propagującym ruch nacjonalistyczny i rasistowski ("Skinheads") na Śląsk Wrocław nałożono karę finansową także w wysokości 5 tysięcy złotych. Wykonanie kary postanowiono zawiesić na okres sześciu miesięcy.
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 sty 2006, 13:21
Ja się nie dziwię. PZPN mocno nagłośnił tą akcję... jako walkę z huliganami hehehe. Przerywane mecze, grzywny dla klubów, potem zainteresowanie akcją zmalało, to co będą się wysilać. Jak zwykle ruchy pozorowanexaver pisze:jakos późnej tez wywieszalismy ją i nie dali kary
Na liście zakazanych była tez flaga Lechii, bo słowa "byśmy siali terror i zniszczenie" się nie spodobały działaczom. PZPN, PZPN...xaver pisze:Rozumiem ze "white power" nie powinno byc wywieszane ale "S"?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 22 sty 2006, 12:02
na całe szczęsciepiwus pisze:Ja się nie dziwię. PZPN mocno nagłośnił tą akcję... jako walkę z huliganami hehehe. Przerywane mecze, grzywny dla klubów, potem zainteresowanie akcją zmalało, to co będą się wysilać. Jak zwykle ruchy pozorowane .
A nie przeszkadzaja im np zielone liście ...piwus pisze:Na liście zakazanych była tez flaga Lechii, bo słowa "byśmy siali terror i zniszczenie" się nie spodobały działaczom. PZPN, PZPN...
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sty 2006, 12:48
yy no generalnie to w ten sposob PZPN zrobil Lechii prezent,bo ta flaga zdaje sie kiedys wygrala nawet na takim pustostanie intelektualnym jak kibice.net plebiscyt na najglupsze haslo na polskich stadionach...i tu sie zgadzam-flaga nie dosc ze slaba,to jeszcze totalnie pozbawiona jakiegokolwiek sensu..?Na liście zakazanych była tez flaga Lechii, bo słowa "byśmy siali terror i zniszczenie"
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 22 sty 2006, 13:03

xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sty 2006, 13:05
nie wiem jak na gowno.net....na kibice.net na pewno...tak generalnie to gratuluje gustu...lysy misio na bialym tle z nonsensownym napisem nad nim o terrorze i zniszczeniu zeslanym przez Boga na Zabianke to naprawde jest sztuka wysokiego lotu..A to ze ktos na kibice.net czy gowno.net wybrał to na najgorsze hasło to cóz
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 22 sty 2006, 13:13
Przynajmniej bez alkoholuRzuR pisze:ale coz...o gustach sie nie dyskutuje prawda??
Sorry Jaka flage mają zrobić sobie chuliganii ? Z dexterem albo bartem simsonem?RzuR pisze:nie wiem jak na gowno.net....na kibice.net na pewno...tak generalnie to gratuluje gustu...lysy misio na bialym tle z nonsensownym napisem nad nim o terrorze i zniszczeniu zeslanym przez Boga na Zabianke to naprawde jest sztuka wysokiego lotu..
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 22 sty 2006, 14:05
yy chyba coś Ci sie pomyliło bo większośc osób z kibice.net uwaza tą flage za jedną z lepszych.RzuR pisze:yy no generalnie to w ten sposob PZPN zrobil Lechii prezent,bo ta flaga zdaje sie kiedys wygrala nawet na takim pustostanie intelektualnym jak kibice.net plebiscyt na najglupsze haslo na polskich stadionach...i tu sie zgadzam-flaga nie dosc ze slaba,to jeszcze totalnie pozbawiona jakiegokolwiek sensu..?
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 22 sty 2006, 15:48
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SlaskWroclawFan » 14 gru 2006, 20:14
Musze przeczytac ją jeszcze raz bo dawno czytałemxaver pisze:Bienias pisze:kiedys czytalem ksiazke kibica Slaska ktory napisal iz pierwsza krajowa ekipa ktora zaczela jezdzic na wyjazdy byla Legia.
To tak odnosnie pierwszej czesci hasla
SlaskWroclawFan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio