Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 14 kwie 2005, 23:06
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 14 kwie 2005, 23:10
Niepisz posta pod postem !! od tego jest funkcja edytuj ....krzychu212 pisze:Oj sorry coś mi sie pomeedało myśle że montella
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 23:31
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 14 maja 2005, 16:29
potwor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 maja 2005, 17:19
Ty chyba dawno nie widziałeś tabeli ze strzelcami. Pierwszy jest Gilardino i Lucarelli (po 22 bramki), Sheva ma 16 bramek i zajmuje 5 pozycje, a Adriano ma ich 15 i zajmkuje jesdno oczko niżej niż ukrainiec. Moim zdaniem królem strzelców zostanie Montella bo na niego liczę. Sheva i Adriano raczej nie mają szans, ale jakto się mówi wszystko się może zdarzyćpotwor pisze:krolem strzelcow zostanie pewnie montella, ma juz przewage , nad gilardino i szewa i adriano. inna sprawa ze wedlug mnie ten ostatni jest najlepszym napastnikiem w italii. FORZA INTER !!!!!!
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 maja 2005, 18:14
Gilardinio ostatnio niemilosiernie wymiata. Mysle ze to on ejdnak zdobedzie tytul THE BEST STRIKERTomusmc pisze:Ty chyba dawno nie widziałeś tabeli ze strzelcami. Pierwszy jest Gilardino i Lucarelli (po 22 bramki), Sheva ma 16 bramek i zajmuje 5 pozycje, a Adriano ma ich 15 i zajmkuje jesdno oczko niżej niż ukrainiec. Moim zdaniem królem strzelców zostanie Montella bo na niego liczę. Sheva i Adriano raczej nie mają szans, ale jakto się mówi wszystko się może zdarzyćpotwor pisze:krolem strzelcow zostanie pewnie montella, ma juz przewage , nad gilardino i szewa i adriano. inna sprawa ze wedlug mnie ten ostatni jest najlepszym napastnikiem w italii. FORZA INTER !!!!!!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 maja 2005, 0:39
Między innymi liczę na Gilardino, ale nie chcę żeby on został królem strzelców dlatego bo gra teraz z Juve i nie może strzelić bramiiRoRo pisze:Gilardinio ostatnio niemilosiernie wymiata. Mysle ze to on ejdnak zdobedzie tytul THE BEST STRIKERTomusmc pisze:Ty chyba dawno nie widziałeś tabeli ze strzelcami. Pierwszy jest Gilardino i Lucarelli (po 22 bramki), Sheva ma 16 bramek i zajmuje 5 pozycje, a Adriano ma ich 15 i zajmkuje jesdno oczko niżej niż ukrainiec. Moim zdaniem królem strzelców zostanie Montella bo na niego liczę. Sheva i Adriano raczej nie mają szans, ale jakto się mówi wszystko się może zdarzyćpotwor pisze:krolem strzelcow zostanie pewnie montella, ma juz przewage , nad gilardino i szewa i adriano. inna sprawa ze wedlug mnie ten ostatni jest najlepszym napastnikiem w italii. FORZA INTER !!!!!!:D:D
Montella na poczatku byl po prostu bezbledny i skuteczny jak RVN w najlepszych momentach karierySprawa rozstrzygnie sie miedzy Montella i Gilardinio. A mowiiono ze ADriano sie wlaczy a tku klapa. Nasz Brazylijczyj spasowal i juz na bank nie zdobedzie tytulu. Jeszcze go mzoe Veiri wyscignac
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 15 maja 2005, 1:43
Txp1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 maja 2005, 1:48
Txp1986 pisze:Eto'o albo Henry
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 maja 2005, 9:20
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 maja 2005, 9:25
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 maja 2005, 10:28
Nie wiem czemu ale kojazy mi sie ze w zeszlym sezonie wygral Shevchenkoserek408 pisze:Zurawski albo Frankowski![]()
Na powaznie to po raz drugi z rzedu korone krola strzelcow zdobedzie A.Gilardino
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 maja 2005, 10:38
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 maja 2005, 12:20
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 12:34

Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio