1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern - Strona 7

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 11:29

Haha Messi co za nurek haha!!!1

Dobrze napisałem Kamil?
Napisałbym coś więcej, ale boję się kompromitacji. Kamil czuwa.
Człowiek. Nie mam w zwyczaju wchodzić po każdym meczu i wyciągać każdemu nurka. Nie znoszę takich zagrań, ale od kiedy zobaczyłem ze 2-3 nurki Rooney'a tym czy poprzednim sezonie, to straciłem nadzieje, że się wyplewi takie zagrania i myślę, że każdy grajek ma coś na sumieniu. Napisałem to tylko z prostego powodu. Nie znoszę jak ktoś widzi u drugiego Belke w oku, a u siebie nie widzi źdbła. I wpisy ala, że Messi nigdy nie nurkuje, nie udaje i nie jest oszustem.
Messi nurkuje- zrobił to wczoraj, zrobił to wcześniej w meczu z Atletico i paru innych. Messi udaje, zrobił to z Del Horno zrobił to z D'Allesandro, zrobił to wczoraj z Van Bommel. Ktoś tam pisał, że dostał z łokcia. Owszem dostał i każdy pewnie by się wypieprzył. Ale nie zwijał 25 minut, po czym widząc jak sędzia nie reaguje wstawał z uśmiechem. Messi jest oszustem, każdy zna jego siatkarskie możłiwości.
I tylko jedynie oto mi chodziło by pokazać hipokryzje paru panów, więc daruj sobie śmieszne teksty typu "hahah Messi nunrkuje", lepiej zobacz je u swoich kolegów z tematu "hahah patrzcie na te linki. Ronaldo panienka, nie to co Leoś" :haha:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 kwie 2009, 11:40

Mentor pisze:PS: Pytanie mam. Czy istnieje jakaś instancja do której można się odwoływać w sprawie kartek przyznanych w LM?
Takiej możliwości nie ma. W przeciwnym razie niemal z każdego spotkania byłoby jakieś odwołanie. UEFA może ewentualnie sama anulować kartkę, ale tylko w przypadku błędu "technicznego" arbitra. Na przykład, faulowałby Iniesta, a kartkę za to przewinienie otrzymałby Xavi.

Moim zdaniem rzut karny jak najbardziej należał się Barcelonie. Podobnie jak czerwona kartka Henry'emu.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 09 kwie 2009, 11:42

Nie znoszę jak ktoś widzi u drugiego Belke w oku, a u siebie nie widzi źdbła.

dokładnie , ale cóż Mentor to taki forumowy cwaniak i nic nie zrobisz ;) on zawsze ma racje więc nie dyskutuj z nim ;)

Karny był dyskusyjny...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2009, 11:51

Ale gdzie Ty widzisz te wpisy, że Messi nigdy nie nurkuje?

Właśnie to jest jeden z głównych czynników powodujących spięcia na linii kibice Barcelony - kibice Manchesteru.

Kibic Barcelony: Messi nie nurkował.
Kibic Manchesteru: Fani Barcelony piszą, że Messi nigdy nie nurkuje.

Kibic Manchesteru: Toure nigdy w karierze nie wykona takiego podania jak Carrick.
Kibic Barcelony: <link do takiego podania>
Kibic Manchesteru: Fani Barcelony wmawiają, że Toure podaje jak Carrick.

Strach pisać.
Kamil232 pisze:Messi jest oszustem, każdy zna jego siatkarskie możłiwości.
Na dodatek nurkuje będąc faulowanym.
kama_reda pisze:Takiej możliwości nie ma. W przeciwnym razie niemal z każdego spotkania byłoby jakieś odwołanie.
Może nie z każdego a nawet jeśli to nie upatrywałbym w tym większego problemu. Wszelkie odwołania powinny być przecież solidnie uargumentowane więc ich rozpatrzenie nie powinno być trudne ani czasochłonne. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź.

Fajnie, że wpadłeś Etus2 :*

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 11:55

dokładnie , ale cóż Mentor to taki forumowy cwaniak i nic nie zrobisz ;) on zawsze ma racje więc nie dyskutuj z nim
Może jakieś przykłady. Gdzie niby tak się zachowałem jak w tym przysłowiu.
Ale gdzie Ty widzisz te wpisy, że Messi nigdy nie nurkuje?
Zapytaj panów Mistyka czy Bieniasa. Nie chodzi mi o wpisy pod tym spotkaniem.
Na dodatek nurkuje będąc faulowanym.
Faulu tam nie było. Facet wystawił nogę, Messi od razu poleciał. Jak na filmikach o Ronaldo niemal jest tak w każdym zagraniu, to hahaha Ronaldo panienka, a jak chodzi o Leosia to wpisy "Kontakt był".

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 kwie 2009, 12:21

Kamil232 pisze:Faulu tam nie było.
Faul tam był.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 kwie 2009, 12:36

Kamil232 pisze: Faulu tam nie było.

I czemu klamiesz? Chcesz byc oszustem jak Messi?
Trzeba byc kompletnym impotentem, yyy... ignorantem uwazajac, ze nie bylo karnego.
Karny byl ewidentny, a ze Webb to sedzia co najwyzej przecietny i wzrok juz nie ten co dawniej, to powstaja takie kwiatki jak we wczorajszym meczu.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 kwie 2009, 12:37

mam pomysl kamilu1234

zagrajmy w pilke. ja cie skosze a mentor powie ze nie bylo faulu i nurkujesz. pozniej nazwiemy cie oszustem i dla przykladu zbijemy szpicruta

piszesz sie na to?

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 09 kwie 2009, 12:37

Ktoś tam się pytał za co Messi dostał kartkę.
Przejrzałem sobie tę sytuację kilka razy na N-ce i okazuje się, że za symulowanie jej nie dostał, gdyż gwizdek Howarda milczał. Dostał więc kartkę za kilka wymachów ręką, czyli za to samo za co Guardiola został odesłany na trybuny. Tak więc nie ma mowy o odwoływaniu się od tej decyzji/anulowaniu kartki.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 12:45

Wg. mnie faulu tam nie było, więc coż począć. Trzeba się pogodzić z faktem bycia kłamcą, oszustem i ignorantem.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 kwie 2009, 12:48

Kamil232 pisze:Wg. mnie faulu tam nie było, więc coż począć. Trzeba się pogodzić z faktem bycia kłamcą, oszustem i ignorantem.
A ze wiedze masz nie nazbyt wielka na temat przepisow gry w pilke nozna, to
Kamil232 pisze:Trzeba się pogodzić z faktem bycia kłamcą, oszustem i ignorantem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 kwie 2009, 12:59

Podobna sytuacja z Ronaldo w finale Carling Cup gdzie faulował go King, a kartke zobaczył Ronaldo za machanie rękami. Lell czu Ottl( nie wiem który to który) zachował się podobnie jak Paul Gascoigne w 96 rok w meczu Anglia-Hiszpanie gdzie zachaczył Alfonso i w mig noge obrócił- faul był ale sędzia dał Alfonso kartke.

Mentorze ja mam ciąg dalszy twojej opowieści

fan barcy- Rio to drewniak
fan barcy- evans nie radzi sobie w lm
fan barcy- ronaldo grał jako srodkowy napastnik

strach się bać co jeszcze wymyślicie. Czekam na Vidica skrzydłowego.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2009, 13:22

Pan Bienias mowi ci Kamilu ze strasznie pod siebie naginasz fakty a raczej pod swoje teorie.
Dla mnie Messi szukal faulu i kontaktu z przeciwnikiem a to chyba nie jest nurkowanie a cwaniactwo. Nie przecze, Messiemu zdarzalo sie nurkowac i dalem temu kiedys wyraz na tym forum
twoje podejscie jest strasznie plytkie. Starasz sie na kazdym kroku udowodnic ze Barca, Messi <MU, Cristiano R. Staje sie to juz troche nudne i zalosne

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 13:34

Przyjrzałem się temu jeszcze raz dokładnie 2:12
Obrońca Bayernu cofa nogę, a Messi specjalnie na nią wpada i się kładzie. Jeśli to jest faul http://rs54.rapidshare.com/files/751972 ... do_4-1.avi to i to jest faul :mrgreen:
Starasz sie na kazdym kroku udowodnic ze Barca, Messi <MU, Cristiano R. Staje sie to juz troche nudne i zalosne
Absolutnie. Co ma wspólnego nurkowanie z klasą piłkarską? Messi w tym sezonie jest lepszy od Ronaldo, Barca w tym sezonie prezentuje się lepiej niż My.
Nie jestem Tobą i nie będę wypisywał bzdur, ze nam się nie chce grać dlatego jesteśmy gorsi, albo, że Messi nie nurkuje(dokładnie tak pisałeś) i pare innych rzeczy, które z rzeczywistością nie mają nic wspólnego. Napiszę po raz trzeci gdyby nie twoje wpisy czy Mistyka, to nawet bym się nie zająknał na temat oszustów Messiego. Ale tak trzeba pokazać, że wasze wypociny nie mają nic wspólnego z z faktami.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 kwie 2009, 13:47

Messi jest oszustem, każdy zna jego siatkarskie możłiwości.
ja bym powiedzial ze w siatkarskich mozliwosciach bryluje Scholes.jego atak w meczu z Zenitem klasa swiatowa.

fani Machesteru kazda swoja porazke probuja na sile usprawiedliwac.chocby ta z Milanem z 2007 roku to najlepszy przyklad.po meczu z Porto czytalem ze slaby mecz bo gracze wrocili z rozjazdow, bo w niedziele byl wazny mecz(tak jakby gracze innych klubow nie jezdzili na mecze i nie grali w weekendy) a gdy wygraja to nastepuje gloryfikacja i robienie z niektorych graczy bogow

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”