Może to i lepiej, to ma być otwarcie stadionu i symbolicznie z kimś tam można zagrać przy okazji. Juve absolutnie nie ma priorytetowej potrzeby aby na otwarcie przyjechał jakiś znaczący rywal bo to jest klub który wielokrotnie nie tylko grał ale i wygrywał z największymi klubami na świecie przez wiele lat.Boromir pisze:Miały być Manchestery, Reale a będzie... Notts County na otwarcie najnowocześniejszego stadionu we Włoszech. Ja wiem, że termin FIFA, wiem, że fajnie brzmi, że to najstarszy klub świata i od nich mamy barwy ale spodziewałem się czegoś większego jednak.
Wiadomo trochę bardziej prestiżowo by było Real czy MU, ale z braku laku może i optymalnie że się tak udało niż skoro ciekawsi rywale nie mogli gdyby przyjechać mieli jacyś łaskawcy drugiego sortu innych drużyn aby się sami promować. Tak to wiadomo że przeciwnik taki a nie inny, nazwa taka a nie inna, tylko ewentualnie aspekt historyczny jakiś jest w tym wszystkim i tyle.
Wiadomo super sprawa że nowy stadion będzie, ale też nie przeceniajmy samego dnia otwarcia tegoż obiektu.