Pod jakimi względami jest lepszy od Chelsea z sezonu 2004/2005? Pytam bez napinki, po prostu jestem ciekawy poglądów ; )FRYDERYK SZOPEN pisze:ja z rok temu pisalem ze to zespol ktory defenbsywnie jest najlepszy w 21 wieku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 10 kwie 2016, 21:21
Pod jakimi względami jest lepszy od Chelsea z sezonu 2004/2005? Pytam bez napinki, po prostu jestem ciekawy poglądów ; )FRYDERYK SZOPEN pisze:ja z rok temu pisalem ze to zespol ktory defenbsywnie jest najlepszy w 21 wieku
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 kwie 2016, 21:23
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 10 kwie 2016, 21:29
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 kwie 2016, 21:29
Zgadza się, dlatego mam w podpisie najlepszego trenera świata.FRYDERYK SZOPEN pisze: gadalem dzis z kumplem ktory powiedzial mi tak: atletico zalsuguje na lige mistrzow. powiedzial to tak jak slynny tekst z kill billa: zaslugujemy na smierc.
i ja sie z tym zgadzam. jesli JESLI jakis zespol zasluzyl na wygranie ligi mistrzow w ostatnich latach jest to atletico. zespol to kompletnie niesamowity. ktos napisal po meczu z barca ze jakby ich wsadzic do anglii to juz swietowalilby mistrza. ja z rok temu pisalem ze to zespol ktory defenbsywnie jest najlepszy w 21 wieku. zaluje ze nigdy nie wpadli na bayern. zrobiliby z nich nalesniki
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 kwie 2016, 21:32
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 kwie 2016, 21:38
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 kwie 2016, 21:40
nie do konca to prawda atletico tez wydaje gruba kase:) godin czy griezman to nie sa goscie za 1mln euro.ozob pisze: Wtedy wiesz, ze pieniadze to nie wszystko.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 kwie 2016, 21:44
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 kwie 2016, 21:46
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 kwie 2016, 21:58
Tylko weź pod uwagę to, że on z przeciętnych, lub dobrych, niektórych może nawet i bardzo dobrych zawodników stworzył potęgę, która w LL jest na poziomie Barcy i Realu. Przecież takie Atletico przed Simeone to była parodia w obronie. W ofensywie byli mocniejsi, ale z tego co pamiętam to zawsze wszystko pieprzyła im gra defensywna. Tak mi się tylko wydaje, wnioskuje to z własnych obserwacji i mogę za dobrze nie pamiętać tamtych czasów, ale taki obraz Atletico zapadł mi w pamięci.FRYDERYK SZOPEN pisze: nie do konca to prawda atletico tez wydaje gruba kase:) godin czy griezman to nie sa goscie za 1mln euro.
Wiadome. Chociaż nie każdy może przepadać za jego stylem. Aczkolwiek widać, że gość potrafi zrobić coś z niczego (może za mocne słowo, ale przed Simeone Atletico było 2 poziomy niżej).FRYDERYK SZOPEN pisze: simeone kazdemu sie marzy.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 kwie 2016, 22:03
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 kwie 2016, 22:17
tu jest klucz.guru pisze: Przecież takie Atletico przed Simeone to była parodia w obronie.
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 kwie 2016, 22:26
osobiscie dla mnie jako fana pilki na plus (ty jako fan ars tez pewnie) wiec dla mnie to wielka kontrowersja bo wcale tak nie jest jak pisza media. atletivo potragfi grac niesamowicie zajebista pilke of. byla valencia na camp nou tego lysego z arabi, ale atletivo co gralo przez 60 minut na camp nou o mistrza panie! oni atakowali jak wsciekle psy tam wcale nie bylo oborny. wlasnie u simieneo niesamowite jest to ze gosc potrafi i bronic (najlepiej na swiecie) ale tez i atakowac (koke!!).guru pisze: Chociaż nie każdy może przepadać za jego stylem.
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 kwie 2016, 22:39
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 11 kwie 2016, 3:17
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio