W 4 znalazło się City, ale obiektywnie trzeba nazwać rzeczy po imieniu, że zamiast nich w najlepszej 4 Europy powinien być przegrany meczu Barcelona/Atletico.
Podejrzewam, że dziś duża część forum będzie szczęśliwa .....
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 kwie 2016, 8:38
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 kwie 2016, 9:59
Popatrzmy na PSG. Jest jakość w składzie? Jest bardzo duża. W Ligue 1 zamiatają ligą totalnie. A w LM? Tam nie pokazali do tej pory nic albo niewiele więcej niż wspomniane Chelsea czy Arsenal. Rok temu w dramatycznych okolicznościach przeszli Chelsea, potem zostali przestawieni przez Barcelonę w podobnym stopniu w jakim zwykle przestawiane były albo są Arsenal i City. Dwa lata temu z tą samą Chelsea na tym samym etapie po równie wyrównanym pojedynku popłynęli. 3 lata temu w ćwierćfinale nawiązali z Barcą jakąś walkę ale też odpadli w stylu Wengera. To jest drużyna za mocna na LE, zgadza się, ale do Bayernu, Barcelony czy Realu ciągle im brakuje. Mierzyli się z tym ekipami w grupach, nawet ugrywali punkty ale zawsze te grupy przegrywali, podobnie jak dwumecze w drzewku. Fajna ekipa kadrowo, zanotowała progres ale ciągle jak dla mnie jest oceniana przez pryzmat dominacji we Francji i kadry. Może ten sezon to zweryfikuje ale równie dobrze mogą za chwilę polecieć z najsłabszą od lat Chelsea.
Co więc takiego ciekawego PSG dotychczas pokazało żeby je gloryfikować? Co nam pozwala sądzić, że PSG z łatwością wyeliminowałoby Arsenal albo City a teraz walczy na noże z 12 ekipą Premier League? Dla mnie wymienione ekipy są podobnej jakości i pojedynki 50/50 zależne od dyspozycji dnia i przygotowania taktycznego w danym meczu. Co z tego, że powalczyli z Barceloną, przegrali awans u siebie w pierwszym meczu. Czyli dokładanie zrobili to samo co Arsenal we wtorek, który też momentami dobrze wyglądał na tle Barcy. Paryżanie mają potencjał, mają paczkę być może nawet na finał LM ale dopóki wynikami w Europie nie pójdą krok dalej trudno mi ich zaliczać do grona tych najlepszych.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 kwie 2016, 10:31
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2016, 10:47
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 kwie 2016, 11:18
Jasna sprawa. Po tym jak Zanetti losowal Juve do Bayernu juz nie mam zludzen, ze to jest ustawka.guru pisze: Też wolałem, ale wszyscy wiemy dlaczego to zmienili.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 kwie 2016, 13:29
Jebane skurwysyny.Liga Mistrzów: Sezon 2011/12
półfinały:
Bayern - REAL
Chelsea - BARCELONA
Sezon 2012/13
BVB - REAL
Bayern - BARCELONA
Sezon 2013/14
REAL - Bayern
Atletico, które wyeliminowało Barce - Chelsea
Sezon 2014/15
Juve - REAL
Bayern - BARCELONA
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 13 kwie 2016, 15:05
A ja podejrzewam, że dziś po meczu znowu będzie się mówiło więcej o sędziach niż o grze piłkarzy niestety.Bienias pisze:Młodzi Wilcy przyjechali na SB przegrac jak najmniejszą liczbą bramek tak aby odpaść. cel zrealizowali bardzo dobrze. Dla mnie Real nie zagrał jakiegoś wielkiego meczu, a przeciwnik udowodnił że na tym etapie rozgrywek był najsłabszy.
W 4 znalazło się City, ale obiektywnie trzeba nazwać rzeczy po imieniu, że zamiast nich w najlepszej 4 Europy powinien być przegrany meczu Barcelona/Atletico.
Podejrzewam, że dziś duża część forum będzie szczęśliwa .....
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 kwie 2016, 15:23
Ano, to bedzie spora grupa, bo przeciez jestes Ty, sa Chaos, Grzegorz, Szopen, Dario, ycu, jordan, Mefju, Rekin, ddemon, moody, Mentor - wszyscy bedziecie miec swoje swieto kolo 23.Bienias pisze: Podejrzewam, że dziś duża część forum będzie szczęśliwa .....
alboSuarez![]()
alboMessi![]()
Neymar![]()
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefju » 13 kwie 2016, 15:56
alboCarrasco![]()
alboAntek
Correa![]()
Mefju

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 13 kwie 2016, 16:50
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 kwie 2016, 17:42
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 13 kwie 2016, 20:29
Czyli będzie pite?Dr.Football1 pisze:Ja defetyzm? W zyciu. Jestem po prostu realista
Ide do baru Atletico na mecz. Czuje, ze w domu w razie porazki dostalbym swira i zrobil cos glupiego.
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 13 kwie 2016, 23:23
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 kwie 2016, 23:25
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 13 kwie 2016, 23:25
Keres
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio