Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 64

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2006, 17:55

PlutoChory pisze:od takich klubow wymaga sie wynikow
Wyników się wymaga od bieniaminka który co sezon walczy o utrzymanie -wynik czyli tylko zapewnienie utrzymania nie ważne jak [tak nisko oceniasz Juve ?] - klub który ma takie plany musi miec i styl - A nie grać tak że to przypomina układanki. Schemat i schemat :] Popatrz prawdzie w oczy. Macie lider - ba już prawie mistrza - tylko czemu o Was sie mówi jak Fenerbahce ? w momecie gdy Barca też ma mistrza ? a no wlaśnie bo piłka to nie tylko wyniki :]

PlutoChory pisze:Czy to jest dzisiejsza pilka? To jest najskuteczniejsza i najlepiej realizowana taktyka w Serie A. Sama sie broni osiaganymi wynikami.
Dzisiejsza piłka nie polega na wykopywaniu długich piłkek na napastnika - nie te czasy - a tak gra Juventus. Sądziłem że warto zacząć z Tobą rozmowe ale Ty chyba jak pozostali tu nie masz nawet zamiaru popatrzeć na to jak fan piłki a nie wyniku ...

PlutoChory pisze:masz ogromne problemy z interpretacja moich slow - nie pisalem o klasie kibicow i powiedzmy oprawach jakie robia podczas meczow tylko o ich ilosci zeby to pokazac, ze niewidowiskowy styl wcale kibicow nie zniecheca

Ale o klasie czy też ilośc tifosich światczy "domowy stadion" a 60% fanów na odległośc jest dziś miedzy Chelsea a Barcelona ... Przeciesz chyba zdajesz sobie sprawe ile z tych fanów wkracza teraz w 12 rok zycie ? To ma być wizytówka ?

PlutoChory pisze:proponuje jednak bardziej rzeczowa dyskusje,

No właśnie - tylko czemu wybrałeś zdania z mojej wypowiedz ? napisz cos na temat stylu gry Juve ? od tego zaczeliśmy rozmowe i potraktowałem Ci jak kogoś kto napisze coś mądrego - uwiesz mi nie często tu się spotyka takich "fanów Juve" - także chyba nie tak nasza rozmowa miała wygladać ?

mamba pisze:Mnie nie obchodzi co robi Moggi, mnie interesuje jak gra Juve ! A jak Juve gra to widac jak sie popatrzy na tabele...

Jak gra to nie widać w tabeli a na stadionie :roll: Bo zazwyczaj kluby graja dla kibiców ... To pokazuje jaki jest Wasz poziom - jak gra pokazuje tabel :? Co to wogóle ma być ? szkoda mi Was naprawde ...

Pozdrawiam :!:

Maestro teraz widzisz jak to jest - mozna patrzyc na wyniki ale może patrzeć na gre. Szkoda że w ostatnich latach nikt nie patrzy ani na jedno ani na drugie bo afery są ważniejsze - niestety obnizają loty Calcio - a wielu ma wyrobione zdanie [błędne] na podstawie Juve - jak Cie wtedy uraziłem to przepraszam :!: Bo wiesz że o do Ciebie szanuku nie straciłe - nie to co Twój klub ...

Snipp_ to żeganym :!: zrób to dla nas i idz na Juve Poland i nie wracaj o.k ? tak sobie pisz prosze Cie :lol: Pokaż że jesteś z nimi i nie dasz sie uwodzić :lol:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 maja 2006, 18:00

O [k****] widze,ze Zaza ostrą selekcje robi, moge wejść :lol: ?

WP // K.J.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 04 maja 2006, 18:46

*_Zaza_* pisze:Snipp_ to żeganym
Tudzież chodzonym. Ty prowadzisz.
*_Zaza_* pisze:zrób to dla nas i idz na Juve Poland i nie wracaj o.k ?
Dla nas? Pozdrów ojca przy okazji.
*_Zaza_* pisze: tak sobie pisz prosze Cie
Nie ma sprawy.
*_Zaza_* pisze:Pokaż że jesteś z nimi i nie dasz sie uwodzić
Tu mnie zagiąłeś. Mimo, iż do tej pory sam obojętny byłem na zaczepki ze strony homoseksualistów, postaram się posłuchać Twojej rady i odeprzeć twe zaloty.

;*

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2006, 19:08

PlutoChory pisze:to mial byc argument swiadczocy o winie Juventusu?
Nie. To miała być taka mała puenta.
Snipp_ pisze:Ok, skoro tak mówisz, nie śmiem negować.
Miło, że się rozumiemy.
Snipp_ pisze:Ależ oczywiście. Podobno Mussolini maczał w tym palce.
Nie wiem czy Mussolini miał z tym coś wspólnego. Nie obchodzi mnie to. Zwracam tylko uwagę, że ta sprawa wcale nie jest nowa, tylko dopiero teraz nabrała rozgłosu.
Snipp_ pisze:Została, mój Ty guru
A jednak nie. Sprawa dopiero teraz nabierze rumieńców.
Snipp_ pisze:Jestem przekonany, że nie widziałeś nawet połowy meczów Juve w tym czy zeszłym sezonie.
Widziałem. Owszem nie całe, tylko skruty, ale widziałem.
Snipp_ pisze:Jakich?
Dotychczas nieudowodnionych, jak to ładnie nazywacie, ale niebawem możesz poznać szczegóły.
Snipp_ pisze:Grr, no proszę! A już Ci wierzyłem!
Możesz wierzyć nadal, bądź nie. Twoja sprawa.
Snipp_ pisze:Za to Wy macie.
...Jak dotychczas silniejsze.
Snipp_ pisze:Poczekajcie aż siecoś wyjaśni, ewentualnie potem rzucajcie mięsem w strone Juventusu.
Jak dotychczas rzucamy słowami. Mięso przyda się w lodówce.
*_Zaza_* pisze:Wyników się wymaga od bieniaminka który co sezon walczy o utrzymanie -wynik czyli tylko zapewnienie utrzymania nie ważne jak [tak nisko oceniasz Juve ?] - klub który ma takie plany musi miec i styl
Już to pisałeś kilkakrotnie, ale nie zaszkodzi przypomnieć dla tych, którzy przeoczyli.
*_Zaza_* pisze:piłka to nie tylko wyniki
Święta prawda. Niby najważniejsze są wyniki, tylko czym byłby futbol gdyby wszyscy grali takim samym stylem co Juventus? Strach pomyśleć.
*_Zaza_* pisze:Jak gra to nie widać w tabeli a na stadionie Bo zazwyczaj kluby graja dla kibiców
Jak widać nie wszystkie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2006, 19:26

Snipp_ i inni którzy bronicie swojego klubu.
Już nie mówie, że się ośmieszacie, ale na jakiej podstawie bronicie kłamców i wrogów futbolu ? Właściwie niczego innego się nie spodziewałem, ale spadacie do poziomu Moggiego, który nie dość, że przekonywał do zmiany arbitra (jak niektórzy mówili "żeby poziom sędziowania był wysoki" :lol: ) i jest wszystko co do joty nagrane to jeszcze temu zaprzecza. Ilu widzieliście polskich polityków którzy postępowali podobnie i ich wyśmiewaliście ? Niestety problem dotyczy was czyli "co złego to nie my".
Prawdopodobnie kara was nie spotka (jeśli już to niewielka), ale smród pozostaje bo każdy wie i widzi ile brudów jest wokół Juve

Dlatego też brawa dla tych fanów, którzy albo siedzą cicho i nie bronią Moggiego oraz dla tych co coś napisali, ale nie owijają w bawełnę i tępią waszego dyrektora generalnego.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 maja 2006, 19:32

Ja powiem to co myślę. Jeśli to wszystko co wyczytałem (może nie wszystko bo ostatnio nęci mnie matura, a nie newsy) to chcę aby zarząd Juventusu wraz z Moggim został ukarany. W tym momencie chętnie się z nimi pożegnam bo nie mieści mi się to w głowie, że Juventus jest czystej krwi mafią w której liczą się tylko pieniądze... mam tego dosyć i liczę, że do czerwca 'wielka trójca' razem z Capello odejdą i zacznie się nowa era Juventusu. Kto wie jak potoczą się losy bo sprawą na poważnie zajęła się prokuratura. Nie chciał bym degradacji, ale kara i usunięcie niektórych panów ze stołka by się przydało!

EDIT
Sero pisze:Dlatego też brawa dla tych fanów, którzy albo siedzą cicho i nie bronią Moggiego oraz dla tych co coś napisali, ale nie owijają w bawełnę i tępią waszego dyrektora generalnego.
Dzięki choć to żadnie pocieszenie...
Sero pisze: każdy wie i widzi ile brudów jest wokół Juve
Kiedyś w Juventusie nie było takich zagrań. Panowie z zarządu nie myślą w ogóle o kibicach (tylko o pieniądzach ze sprzedazy biletów :? )

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 04 maja 2006, 19:52

O tak, ja bronię Juve. Szczególnie pisząc, że bazujecie na przypuszczeniach, no, przecież to kłamstwo. Wszystko już wiadomo, Sero, Zaza i ten fan Realu wszystko rozgryźli, a my, głupcy, nie widzimy winnych i wyroków. Zapewne jeszcze bardziej broniłem Juve twierdząc, że warto poczekać na rozwój wypadków miast rzucać oskarżeniami już teraz. Powieście mnie!

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 maja 2006, 20:00

Albo sprawa jest przebarwiona tak jak to było z filmikiem z Cannavaro pod koniec zeszłego sezonu albo naprawdę sprawa jest poważna. Mam tylko nadzieję, że te ,,rozmowy" nie miały wpływu na Scudetto. Ciężko cokolwiek pisać, bo naprawdę nie wiem o co tu chodzi.

PS. Wydaje mi się, że w tym sezonie sędziowie nie wypaczali wyników meczów (wyjątek Udinese) ale problem tkwi w szczegółach. Mecz ze Sieną też pomijam, bo nie jestem pewien co się działo w kuluarach

PS2. Niektórych uwag nawet nie biorę do siebie, bo niektórzy zawsze widzą spiski w meczach Bianconnerich (Forza rzut wolny Adriano)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 maja 2006, 20:05

nie jestem specjalnie w temacie, mafia, nie mafia. Nie wiem, ale w dyskusji, którą tutaj toczycie, powinny byc jakies sensowne, argumenty.
Wiec skoro nie ma żadnych świadczacych przeciwko Juve - to nie piszcie bzdur.
Zaza spójrz na sprawę z drugiej strony. Gdyby ktoś w kazdym poscie pisał na Milan to co ty na Juve piszesz - też chciałbyś jakieś argumenty poznać. I zapewne nie byłoby ci do smiechu.
Aha - uprzedając twoje pytanie - nie, nie wali mnie :wink:

Peace :peace:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 maja 2006, 20:11

Niestety tu nie chodzi tylko o wyroki sadowe.Podejrzany jest juz sam fakt ze niemal kazda afera we wloskiej pilce czy to doping czy kupowanie spotkan (dwa sezony temu) czy obecnie swieze sprawy ze Siena i kontaktowaniem sie z osobami przydzielajacymi arbitrow na mecze jest powiazana mniej lub bardziej ze Stara Dama.Kazda.
To nie moze byc przypadek.To nie moze byc tylko zawisc zlosliwe gadanie i kompleksy jak to lubia sobie tlumaczyc kibice Starej Damy.Nawet jesli wyrokow nie bedzie (albo jak z tym lekarzem skazali go potem cofneli wyrok czyli co za pierwszym razem skazali go z powietrza?) to i tak wiadomo ze cos w Turynie jest bardzo nie tak.Mozna sie zastanowic dlaczego te afery tycza sie tylko turynczykow a nie Milanu czy Interu.Moj kolega wysunal wniosek ze skoro Stara Dama oszukuje to na pewno inne kluby tez.Widac w Mediolanie pracuja geniusze zbrodni bo nawet z zadnymi skandalami nie sa powiazani (swietnie je kamufluja).
Tak jak duzo starsi kibice na slowa brudne Calcio moga sobie pomyslec totonero Milan i Lazio tak dla tych mlodszych synonimem tych dwoch slow bedzie klub z Turynu.Tym bardziej ze wciaz bezkarny w przeciwienstwie do winnych udzialu w czarnym totku.

I jeszcze odniose sie do ciekawosci niektorych dlaczego ta sprawa "dopiero teraz wyszla na jaw".Doszukujecie sie pewnie jakis dzialan Milanu albo ogolnie wrogich sil ktore maja za zadanie przeszkodzic w zdobyciu mistrzostwa a Stara Dama nie odpowiada bo cisza prasowa.Na zwykly chlopski rozum Milan powinien ta afera zaatakowac z miesiac wczesniej i wtedy mozna by powiedziec: "udalo sie Stara Dama zremisowala 5 kolejnych spotkan".Ale teraz?Na 2 kolejki przed koncem kiedy Milan potrzebuje przegranej turynczykow?Kiedy graja jeden mecz u siebie i drugi na neutralnym boisku i przegrali tylko raz w sezonie z Milanem?Malo przemyslane dzialanie ujawnic to dopiero teraz.Ale moze to faktycznie Milan.Chce pomoc oczyscic calcio :)

Mam nadzieje ze sprawa nie rozejdzie sie po kosciach co niestety jest najbardziej prawdopodobne.Nawet jak nie ukarza winnych to moze niektore osoby sie opamietaja i pomysla 3 razy zanim uczynia podobna rzecz co Moggi.

Nie kazdy kto siedzi w wiezieniu jest winny.Nie kazdy kto chodzi wolno jest niewinny.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 04 maja 2006, 20:14

fieldy pisze:Wiec skoro nie ma żadnych świadczacych przeciwko Juve
Są, przeciw dwóm Moggim i Giraudio. Czyli, że Juventus zły jest! Co tam, że wplątana w to jest pewnie połowa działaczy Calcio, to Juve jest złe. Szkoda, że podsłuchiwano tylko trzech panów, być może więcej by się wydało, niekoniecznie przeciw Juve.
Oczywiście wciąż nie możemy być pewni, że te rozmowy są prawdziwe.
EDIT
Chlopaczek pisze:Niestety tu nie chodzi tylko o wyroki sadowe.Podejrzany jest juz sam fakt ze niemal kazda afera we wloskiej pilce czy to doping czy kupowanie spotkan (dwa sezony temu) czy obecnie swieze sprawy ze Siena i kontaktowaniem sie z osobami przydzielajacymi arbitrow na mecze jest powiazana mniej lub bardziej ze Stara Dama.Kazda.
Otóż - nie. To prawda, ostatnimi czasy na Juve padało najwięcej podejrzeń, ale ta 'afera' to coś innego. Właśnie z racji tych podejrzeń postanowiono przejrzeć rozmowy telefoniczne ludzi związanych ze Starą Damą. Nie wiemy zatem czy podobnie nie jest w innych klubach. Poza tym czarny totek czy afera paszportowa miała mało wspólnego z Juventusem.
Chlopaczek pisze:skazali go potem cofneli wyrok czyli co za pierwszym razem skazali go z powietrza?
Nie. Adwokat ów pana stwierzdził, że wyrok był krzywdzący i złożył apelację. Sąd wyższej instancji uznał lekarza Juve za niewinnego.
Chlopaczek pisze:Mozna sie zastanowic dlaczego te afery tycza sie tylko turynczykow a nie Milanu czy Interu.
A były i takie, patrz wyżej.
Chlopaczek pisze:Moj kolega wysunal wniosek ze skoro Stara Dama oszukuje to na pewno inne kluby tez.Widac w Mediolanie pracuja geniusze zbrodni bo nawet z zadnymi skandalami nie sa powiazani (swietnie je kamufluja).
Ha, no widzisz. Moggi jest kontrowersyjny. Każdy jego podejrzany ruch jest nagłaśniany. Dlaczego nie było tak głośno kiedy Sensi kupował zegarki sędziom? Albo kiedy gracze Milanu odmówili kontroli antydopingowej?
Chlopaczek pisze:Tym bardziej ze wciaz bezkarny w przeciwienstwie do winnych udzialu w czarnym totku.
Jeśli rozmowy Moggiego są prawdziwe, to niedługo Juve nie będzie już bezkarne.
Chlopaczek pisze:Doszukujecie sie pewnie jakis dzialan Milanu albo ogolnie wrogich sil ktore maja za zadanie przeszkodzic w zdobyciu mistrzostwa a Stara Dama nie odpowiada bo cisza prasowa.
Widzę, że doskonale pamiętasz zeszły rok i sprawę Canny z Neotonem ;).
Chlopaczek pisze:Mam nadzieje ze sprawa nie rozejdzie sie po kosciach
Uwierz mi, ja też. Chcę by Moggi zeznawał i ujawnił wszystko. Tak, wszystko.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2006, 20:25

Jedno jest pewne, coś się ruszyło. Z czasem dowiemy jak się to skończy i poznamy konkretne zarzuty i dowody które podobno są. Najbardziej cierpią na tym kibice i piłkarze oraz całe Calcio. Niektórzy starają przejść się obok tego łudząc sie no ale w tym wypadku raczej się nie da tego zlekceważyć. Juventus napewno czysty nie jest ale konkretnych zarzutów im zarzucić nie moge poza moim przypuszczeniami które zostawie dla siebie, być może sąd doszuka się wystarczających dowodów aby Stara Dama poniosła spore konsekwencje.

PlutoChory
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PlutoChory » 04 maja 2006, 20:41

Nie no, nie mowie ze styl nie jest wazny - jest szalenie wazny i jak slusznie stwierdziliscie z reguly druzyny grajace porywajaca pilke przechodza do historii i tak naprawde sa motorem napedowym tej dyscypliny bo przyciagaja na stadiony i przed telewizory miliony, angazuja media, wystepuja w reklamach itp. No i nie ma sie co klucic, ze Juventus nie gra brzydkiej pilki bo gra taka, przecietnego kibica pewnie taka gra wrecz usypia. Ale miedzy innymi ta wola zwyciestwa i stawianie wyniku jako nadrzedny cel do realizacji sprawily, ze kocham ten klub. Sa gusta i gusciki, do jednych trafia to do innych tamto. Juve to nigdy nie byla np. Barca gdzie polot i finezje stawia sie na pierwszym miejscu. Co do kibicow to tez wiadomo, ze sytuacja w Turynie jest fatalna. Ale Juve ma tez mnustwo wiernych kibicow na calym swiecie.. w duzej czesci kobiety.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 maja 2006, 20:49

Snipp_ pisze: Otóż - nie. To prawda, ostatnimi czasy na Juve padało najwięcej podejrzeń, ale ta 'afera' to coś innego. Właśnie z racji tych podejrzeń postanowiono przejrzeć rozmowy telefoniczne ludzi związanych ze Starą Damą. Nie wiemy zatem czy podobnie nie jest w innych klubach. Poza tym czarny totek czy afera paszportowa miała mało wspólnego z Juventusem.
Inne kluby tudziez ich dzialacze nie daja pretekstow do wszczynania przeciwko nim takich dzialan jakie zostaly zastosowane wobec Moggiego.
W Totonero Stara Dama tez byla zamieszana jedynie z afera paszportowa nie miala wiekszych powiazan i tutaj pewne "zaslugi" mozna przypisac Didzie z Milanu.
Snipp_ pisze:Nie. Adwokat ów pana stwierzdził, że wyrok był krzywdzący i złożył apelację. Sąd wyższej instancji uznał lekarza Juve za niewinnego.
Sad pierwszej instancji uznal go za winnego sad wyzszej anulowal a prokurator juz szykuje sie do ponownego oskrzenia i cala sprawa prawdopodobnie zacznie sie od poczatku.Ma chlop zaciecie i chyba jest pewny swoich racji.
Snipp_ pisze:A były i takie, patrz wyżej.
Przypomnij mi afery zwiazane z Interem na przestrzeni ostatnich kilku lat bo w tej chwili nie kojarze?Czarny totek to sprawa z poprzedniej epoki tym bardziej ze tak jak mowie winni (nie wszyscy) zostali skazani i swoje odcierpieli.
Snipp_ pisze:Ha, no widzisz. Moggi jest kontrowersyjny. Każdy jego podejrzany ruch jest nagłaśniany. Dlaczego nie było tak głośno kiedy Sensi kupował zegarki sędziom? Albo kiedy gracze Milanu odmówili kontroli antydopingowej?
O Sensim sie nie wypowiem nie znam dobrze tej sprawy.
Pilkarze Milanu nie poddali sie kontroli antydopingowej bo nie musieli a pozniejsza bardziej szczegolowa kontrola (badanie krwi) wykazala ze byli czysci.
Snipp_ pisze:Widzę, że doskonale pamiętasz zeszły rok i sprawę Canny z Neotonem ;).

Jasne ze pamietam :) Ale to chyba nie byla sprawka Milanu? :>
Snipp_ pisze:Uwierz mi, ja też. Chcę by Moggi zeznawał i ujawnił wszystko. Tak, wszystko.
Moggi ujawniajacy wszystko - zahaczamy o fantastyke widze.
Nikt nie moze byc az tak naiwnym ;)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 04 maja 2006, 20:58

*_Zaza_* pisze: Żegnamy :!:

A ja moge? Prosze, prosze, prosze. :lol:

Ja też jak moi poprzedniyc, poczekam jak się sprawa potoczy. Nie będe na razie pisał i się kłócił, bo już mam 8 ostrzezen i może się to źle skończyć. Chciałem napisać ze mam nadzieje, ze wszystko się wyjaśni, wygra prawda. Jęsli Moggi jest niewinny, to nic. Jęsli winny, to powinien poniesc kare. Ale trzeba poczekać na wyrok sądu, nie zazy,sero, Łukasza czy onnego fana Realu.

Tyle.

EDIT.
Marco Marchionni, nowy nabytek Juventusu Turyn, myślami jest już coraz częściej z piłkarzami Bianconerich.
Ostatnio w jednym z wywiadów Włoch powiedział: "Scudetto jest moim zdaniem na 90% w rękach Juve. Chciałbym pozostawić w Parmie dobre wrażenie po sobie i zagrać jak najlepiej w moim ostatnim meczu na stadio Tardini."

Ostatni mecz na wspomnianym stadionie Marchionni zagra przeciwko.. Milanowi, który stara sie wyrwać Scudetto Bianconerim w ostatnich kolejkach tego sezonu. Marchionni mówi: "Cóż, zrobię wszystko, żeby zatrzymać Milan i pomóc w ten sposób Juve. Nie wyobrażam sobie lepszego początku współpracy ze Starą Damą." - przyznał.
hehe, Marco już walczy o Scudetto dla swojego nowego klubu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”