Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 lis 2008, 2:49
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 lis 2008, 9:48
Wydaje mi się, że jednak zapomniałeś. Pamiętam jak dwa sezony temu o Realu w jeszcze gorszej sytuacji kadrowej, sportowej pisałeś, że nie ma szans na tytuł. Jak się skończyło wiemy. Brylancikowi chodzi o to, że się tak wyrażę Real to nie Torpedo Kutaisi, aby ich lekceważyć po 10 kolejkach.rkoeman pisze:nie. nie zapomnialem. widze co sie dzieje z realem i dla mnie poza barcelona i valencia faworytem jest villarreal
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 lis 2008, 14:55
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 lis 2008, 15:04
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 lis 2008, 15:14
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 08 lis 2008, 15:39
Silva jeszcze nie trenuje normalnie. W tygodniu rozpoczął pierwsze lekki przebieżki z drużyną ale pod okiem fizjoterapeuty. Jego rekonwalescencja przebiega znakomicie. I zamiast wrócić na ok. 14 grudnia (jak pierwotnie prognozowali lekarze), do gry powinien być zdolny jakieś 3 tygodnie wcześniej. A wiec są duże szanse, że zagra z Barcą. Marchena już wrócił, mnie efekt nie ucieszył. Wejście kapitana w meczu z Racingiem za Alexisa nie dało dobrej zmiany. Bramka na 2-3 jest wynikiem jego błędu w ustawieniu. Na chwilę obecną większe zaufanie mam do duetu Albiol - Alexis.lisek_chz pisze:Normalnie trenuje już Silva, ale prawodpodobnie jeszcze nie zagra jutro. Wszyscy się zastanawiają, czy Valencią złapał kryzyz, bo 3 mecze bez zwycięstwa to dużo jak na taki klub. Silva potrzebny od zaraz, by pomógł Villi pociągnąć trochę ofensywe. Marchena tez niedługo wraca, więc i z obroną powinno być lepiej.
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 08 lis 2008, 15:42
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 lis 2008, 16:25
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 27 lis 2008, 11:00
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 28 lis 2008, 7:59
Skromnie nie byłoInferno pisze:Stawiam na skromne 0:1.
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 06 gru 2008, 23:56
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 gru 2008, 0:03
Dlaczego nie powinna zostac uznana, skoro to pilkarz Valencii zagral pilke?Inferno pisze:
Mimo że bramka na 3:0 nie powinna zostać uznana to zwycięstwo Barcelony w pełni zasłużone. Kto oglądał ten wie. Niezdecydowanie w szykach obronnych, nieporadność w ofensywie i osamotniany Villa w ataku.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 gru 2008, 0:04
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 07 gru 2008, 0:13
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 gru 2008, 1:23
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio