dziennikarstwo i komunikacja spoleczna we wrocku albo iberystykardz pisze:A gdzie sie na studia wybierasz?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 22 kwie 2008, 18:08
dziennikarstwo i komunikacja spoleczna we wrocku albo iberystykardz pisze:A gdzie sie na studia wybierasz?
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 kwie 2008, 18:28
Berik pisze:z ksiazkami do parku
Spokojnie. Rozszerzony polski wcale nie musi być trudny. Obstawiałbym, że rozszerzony WOS będzie trudniejszy nie wspominając już nawet o historii.Berik pisze:najbardziej mnie zastanawia po co rzucam sie na gleboka wode wzgledem polskiego
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 22 kwie 2008, 18:43
moze dlatego sie tego nie obawiam,bo wiem,ze mam duza wiedzeMentor pisze:Obstawiałbym, że rozszerzony WOS będzie trudniejszy
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 kwie 2008, 19:13
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 kwie 2008, 20:04
Tego się obawiam, mianowicie tego trudnego rozszerzonego WOS-u. Fakt, maturę to ja w tamtym roku pisałem, ale niestety średnia 70% z polskiego, angola i wspomnianego WOS-u nie urządziła mnie i na socjologię dzienną na UMKw Toruniu się nie dostałem. A to z racji tego, że zdawałem podstawowo.Mentor pisze:Spokojnie. Rozszerzony polski wcale nie musi być trudny. Obstawiałbym, że rozszerzony WOS będzie trudniejszy nie wspominając już nawet o historii.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 22 kwie 2008, 20:12
zalezy kto jakie pisal. Operonowska (z grudnia bodajze) byla naprawde latwa i przystepna (chodzi mi o wos,aczkolwiek z innych przedmiotow slyszalem od znajomych,ze takze). z polskiego nie widzialemMefiu pisze:A co możecie powiedzieć o próbnych maturach z WOS-u i polskiego? Trudno czy nie bardzo było?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 22 kwie 2008, 20:28
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 22 kwie 2008, 20:31
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 kwie 2008, 20:56
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 22 kwie 2008, 21:06
Na UAM-ie w Poznaniu biora pod uwage Polski, Historie i Jezyk obcy na prawierdz pisze:Jak ktoś chce iść na prawo, to wos jest podstawą, a z tego co zaobserwowałem, wielu ludziczków sie właśnie na takie studia wybiera.
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 22 kwie 2008, 21:08
Tu się mocno mylisz. WOS jest brany pod uwagę na bardzo dużej ilości kierunków.moze sie czepiam ale po wosie to raczej niczego nie przyszłosciowego
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 kwie 2008, 21:28
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 kwie 2008, 22:36
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 kwie 2008, 23:16
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 kwie 2008, 23:19
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin