Franek__ pisze:Mi 18 sierpnia (pieczątka na liście 18 VIII 2005) wysłali bilet, po 8 dniach doszedł. Charleroi miszcz
Mi przysłali to samo 1 bilet (troche mogli sie bardziej postarac ale lepszy rydz niż nic) i tego samego dnia wysyłali
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 29 sie 2005, 14:57
Franek__ pisze:Mi 18 sierpnia (pieczątka na liście 18 VIII 2005) wysłali bilet, po 8 dniach doszedł. Charleroi miszcz
maciek90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sie 2005, 15:06
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 29 sie 2005, 15:08
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 sie 2005, 15:31
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 sie 2005, 15:39
Ja zadowolony jestem z każdej pamiątki. Od kllku klubów dostałem już liściki z ciekawymi gadżetami. Nawet jak kluby sam bilet przyślą to fakt, że traktują fanów poważnie.maciek90 pisze:Franek__ pisze:Mi 18 sierpnia (pieczątka na liście 18 VIII 2005) wysłali bilet, po 8 dniach doszedł. Charleroi miszcz
Mi przysłali to samo 1 bilet (troche mogli sie bardziej postarac ale lepszy rydz niż nic) i tego samego dnia wysyłalipewnie hurtowo
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amicakibic » 29 sie 2005, 21:04
A kiedy pisałeś maila?Franek__ pisze:Dziś nowe pamiątki dostałem z FC Vaduz (Liechtenstein). W liście przyszło 11 kart zawodników z autografami odręcznymi, plakat drużyny wraz z programem meczowym FC Vaduz - Besiktas Stambuł z 11 sierpnia 2005. List , właściwie e-mail pisałem po niemiecku .
amicakibic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 sie 2005, 21:06
Maila pisałem w połowie sierpnia. Z pieczątki na liście (niewyraźnej) wnioskuję, że list wysłali 17 lub 18 sierpnia. Polecam pisanie do tego klubu. Niby mały klub, ale przysyła fajne pamiątki.amicakibic pisze:A kiedy pisałeś maila?Franek__ pisze:Dziś nowe pamiątki dostałem z FC Vaduz (Liechtenstein). W liście przyszło 11 kart zawodników z autografami odręcznymi, plakat drużyny wraz z programem meczowym FC Vaduz - Besiktas Stambuł z 11 sierpnia 2005. List , właściwie e-mail pisałem po niemiecku .
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: patri » 29 sie 2005, 21:08
patri
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 29 sie 2005, 21:47
Czy mogłbyś mi podać ich adres mailowy??No chyba ze wysłałeś pocztą to podaj normalny adres z góry dzieki pozdropatri pisze:Ja dzisiaj dostałem przesyłkę od UNII SKIERNIEWICE. Paczuszka zawierała książkę o klubie oraz proporczyk.
Pozdro
maciek90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 sie 2005, 21:56
Pisałem pod info@fcvaduz.li. Zainteresowanym (poprzez GG, E-mail, Tlen)podeślę skan jednej karty, programu meczowego wraz ze składem drużyny i numerami graczy. Zgłaszać się kto chcemaciek90 pisze:Czy mogłbyś mi podać ich adres mailowy??No chyba ze wysłałeś pocztą to podaj normalny adres z góry dzieki pozdropatri pisze:Ja dzisiaj dostałem przesyłkę od UNII SKIERNIEWICE. Paczuszka zawierała książkę o klubie oraz proporczyk.
Pozdro
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 29 sie 2005, 22:03
Ja niechciałem adresu Vaduz tylko od Patri chciałem adres Unii SkierniewiceFranek__ pisze:Pisałem pod info@fcvaduz.li. Zainteresowanym (poprzez GG, E-mail, Tlen)podeślę skan jednej karty, programu meczowego wraz ze składem drużyny i numerami graczy. Zgłaszać się kto chcemaciek90 pisze:Czy mogłbyś mi podać ich adres mailowy??No chyba ze wysłałeś pocztą to podaj normalny adres z góry dzieki pozdropatri pisze:Ja dzisiaj dostałem przesyłkę od UNII SKIERNIEWICE. Paczuszka zawierała książkę o klubie oraz proporczyk.
Pozdro
maciek90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amicakibic » 30 sie 2005, 9:57
amicakibic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 30 sie 2005, 12:27
Ja też bym prosił.maciek90 pisze:Ja niechciałem adresu Vaduz tylko od Patri chciałem adres Unii Skierniewice
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: patri » 30 sie 2005, 13:58
patri
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 30 sie 2005, 14:48
mlody_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio