Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 19 gru 2008, 15:01
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 19 gru 2008, 16:22
Osobiście uważam, że to rozwiązanie tymczasowe (o ile Emery się zdecyduje na ten ruch). Moretti ma co prawda zadatki na niezłego środkowego defensora ale musiałby się stać cud, by del Horno po sezonie został w Valencii. Okazję ma znakomitą, bo Real to rywal z najwyższej półki, nawet pomimo kryzysu jaki ich toczy. Środowe spotkanie w PUEFA w wykonaniu Baska było znakomite i jeśli powtórzy taki występ jutro, może da do myślenia misterowi.Inferno pisze:No tak , zapomniałem o Carleto... Ale nawet jeśli Moretti ma być przesunięty na środek obrony to wg mnie i tak w ważniejszych meczach na lewej stronie będzie grał Włoch.
Mam nadzieję, że Unai nie chce iść na wymianę ciosów. To najgorsza taktyka jaką można obrać na Real. Oczekuję raczej gry z kontry. Obrona Królewskich jest niekompletna. W środku zagra prawdopodobnie Metzelder, piłkarz mało zwrotny. Spotkanie z Barcą zagrał świetne, ale Real zagrał to co Niemiec lubi. Głęboko cofnięta linia obrony pozwalała mu brylować. Jutro Real nie może tak zagrać, nie przed własną publicznością. Liczę na to, iż nasi ofensywni gracze będą dzięki temu mieli więcej miejsca. Odnośnie taktyki, to spodziewam się raczej 4-2-3-1 (oczywiście, jeśli Silva wyjdzie od 1 minuty).Inferno pisze:Ciekawi obecność Zigica, czyżby przekonał do siebe Emery'ego? A może przejdziemy na 4-4-2?
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 gru 2008, 12:20
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 gru 2008, 17:39
Racja. Nogami chłopak potrafi grać. Pamiętajmy, że to pierwszy jego europejski klub, więc myślę, że za rok będzie lepszy. Ma braki taktyczne, widać było na początku, że ma problemy z komunikacją i nad tym musi popracować. Czytając z nim wywiad wydaje się, że ułożony i ambitny człowiek z niego. Timo to raczej nie wygryzł, ale Unai postawił od początku na niego, skreślając Niemca...kaczy pisze:Jak dla mnie Renan w CM'ach i innych tego typu powinien w skills dostać ocenę 10/10 za grę nogami.
Bez wątpienia dobry transfer na Mestalla. Nic dziwnego że wygryzł ze składu Hildebranda.
Myślę że zostanie w bramce Los Ches na baaardzo długo. Oczywiście jeśli nikt silniejszy go nie wykupi.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 gru 2008, 18:04
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2009, 18:29
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 sty 2009, 20:55
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2009, 21:48
Niestety Del Horno zawiódł już enty raz, więc lepiej rozwiązać z nim wg mnie kontrakt. Silva zapewne nie zachwyci, bo jak piszesz jest po kontuzji i myślę, że z miesiąc potrwa zanim wróci do dawnej dyspozycji. Niestety też boję się, że tradycji stanie się za dość w tym sezonie i kolejny zespół z czołówki nas zaskoczy. A LM ze względów marketingowo-finansowych byłaby dla nas zbawieniem.Sammyy pisze:Biorąc pod uwagę słabszą grę Maty w ostatnim czacie powrót Silvy może być zbawienny. Problem w tym, że pauzował długo i nie jestem przekonany czy jest w stanie 90 minut zagrać w dobrym i niezłym stylu. Na Carleto liczę bo Del Horno ostatnio pokazał klasę będąc zmienionym przez Maduro bodajże ^^
Porażka tutaj powoduje, że VCF może mieć małe szanse na LM w przyszłym roku. Niby wcześnie by prorokować, ale zdobycie punkt ów tylko z Sevillą z czołówki dobrze by nie wróżyło.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 sty 2009, 23:59
Sammyy pisze:powrót Silvy może być zbawienny
bartbuks pisze:Silva zapewne nie zachwyci
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sty 2009, 10:41
Sammyy uwierz, że częściej chciałbym się tak mylićSammyy pisze:bartbuks pisze:Silva zapewne nie zachwyci
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 sty 2009, 10:57
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sty 2009, 11:14
Ja bym to ujął inaczej. Piłkarz z Madrytu po prostu zrobił co powinien: zwietrzył okazję na karnego i nie musiał się zbytnio starać. Tyle samo tu głupoty Rubena, co cwaniactwa przeciwnika. Na szczęście w niczym to nam nie przeszkodziło, a nawet pewnie spowodowało burę od Emerego w szatni, więc zebrało nas to do kupy. Troszkę zawiódł mnie Renan - jakiś taki czasami wydaje mi się zbyt spięty... Ostatnio z Kaczym wychwalaliśmy w tym temacie grę nogami brazylijskiego portero... Chyba słyszał nasze och i ach i tyci odpuściłPisakk pisze:Z karnym dla Atletico się zgadzam - Baraja zachował się jak debil w tej sytuacji. I tak by nic nie było z tej akcji, a on zachował się jak junior.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 sty 2009, 12:26
Ale wślizg Albeldy bardzo mi zaimponował. Widać, że jest bardzo zdeterminowany co mnie bardzo cieszybartbuks pisze: Ostatnio z Kaczym wychwalaliśmy w tym temacie grę nogami brazylijskiego portero... Chyba słyszał nasze och i ach i tyci odpuścił
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sty 2009, 12:36
Hahaha.... Jak będzie tak zabierał piłki jak przy bramce na 2-0 to dla mnie może wyglądać jak wygląda. Co nie zmienia faktu, że misio się z niego zrobił. Kilka treningów i masa wróciPisakk pisze:przy okazji to Miguel koniecznie powinien trochę schudnąć. Czas świąt się skończył więc nie widzę dalszego sensu utrzymywania budowy ciała Mikołaja
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 sty 2009, 14:03
bartbuks Przecież Villa z karnego strzelił więc co tym tam spiskujesz, że nie udało mu się nic trafićbartbuks pisze:David Villa - szkoda, że nic nie ustrzelił,
Jak by nie patrzeć, ma najwięcej przechwytów w stosunku do czasu jaki spędził na boisku, to nie przypadek. Zresztą jego gra z Barają w środku wygląda nieźle, w ogóle o czym ja piszę, oni znają się na pamięć. Stworzyli jeden z najlepszych środków pomocy w historii VCFPisakk pisze:Ale wślizg Albeldy bardzo mi zaimponował.
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio