Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 sty 2009, 14:04
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sty 2009, 14:12
Tragiczne faule. Gdyby nie on byłoby to widowisko przedniej klasy. A pan Rodríguez Santiago poprowadził mecz aptekarsko i komicznie. Irytowali się zawodnicy, trenerzy już nie wspominając o kibicach. Tyle akcji zostało przerwanych bez sensu, że tak naprawdę jakby sędzia uznał prawidłowe gole i stosował przywilej korzyści to może obejrzelibyśmy więcej bramek niż 4...Cris7 pisze:Gwizdał jakieś śmieszne faule, które nawet w Hiszpanii nie powinny być gwizdane. Po drugie bardzo rzadko stosował przywilej korzyści, co nie jest jego przywilejem, lecz obowiązkiem.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 10 sty 2009, 15:33
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 sty 2009, 16:17
I zajebiście podniecona po meczu w pucharze gdzie końcówka była boska za sprawą sędziegoInferno pisze:Valencia podbudowana ostatnim ligowym zwycięstwem nad Atletico
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 14 sty 2009, 23:06
Dziś nie dali rady wygrać w regulaminowym czasie przeciwko Racing'owi ;/ przez co 180zl przeszło koło nosa bo zachciało im się bramki w dogrywce strzelaćSammyy pisze:I zajebiście podniecona po meczu w pucharze gdzie końcówka była boska za sprawą sędziegoInferno pisze:Valencia podbudowana ostatnim ligowym zwycięstwem nad Atletico
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 sty 2009, 1:09
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 21 sty 2009, 23:00
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 23 sty 2009, 17:24
U mnie dzięki temu 120 zł do przodu także cieszę się, że Ci nie weszłoKajoFC pisze:Dziś nie dali rady wygrać w regulaminowym czasie przeciwko Racing'owi ;/ przez co 180zl przeszło koło nosa bo zachciało im się bramki w dogrywce strzelaćSammyy pisze:I zajebiście podniecona po meczu w pucharze gdzie końcówka była boska za sprawą sędziegoInferno pisze:Valencia podbudowana ostatnim ligowym zwycięstwem nad Atletico
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 13 lut 2009, 20:53
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 27 lut 2009, 13:23
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 mar 2009, 22:25
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 mar 2009, 23:30
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 09 mar 2009, 12:05
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 mar 2009, 12:35
No to chyba będą najciekawsze nazwiska na letniej liście transferowej. O ile Bayern nie zdecyduje się sprzedać Ribery'egoSammyy pisze:Sprzedaż Villi i Silvy to zapewne kwestia czasu. Pytanie ile za nich wyciągniemy i kto się zgłosi. Bo podobno do klubów z La Liga nikt ich nie odda.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 mar 2009, 12:36
Mieliśmy QSF, mamy teraz Emerego... Może czas pomyśleć nad jakimś trenerem z doświadczeniem, który poza posłuchem wśród piłkarzy, będzie miał też go wśród działaczy i jego zdanie będzie się liczyć?Sammyy pisze: O Ile Emery początek miał niezły to teraz kompletnie nie panuje nad sytuacją... byłem przeciwny jemu od początku i dalej się przy swoim trzymam. Dobry trener na Almerie, ale nie na drużynę co ma grac o wyższe cele.
Ja sądzę, że nastąpi totalna wyprzedaż zaczynając od Raula Albiola, po Matę, Silvę, Villę, nawet Moretti, Joaquin oraz mówi się, że nawet Marchena pewnie opuści Mestalla. Zespół oparty zostanie na emerytach pokroju Albelda, Baraja, Angulo plus juniorzy oraz zawodnicy z wypożyczenia. Ogólnie tragedia goni tragedię. Trzeba liczyć się z tym, że VCF przez kilka lat pogrąży się w przeciętności hiszpańskiej piłki i szczerze mówiąc Segunda B też musi być brana pod uwagę...Sammyy pisze:Sprzedaż Villi i Silvy to zapewne kwestia czasu. Pytanie ile za nich wyciągniemy i kto się zgłosi. Bo podobno do klubów z La Liga nikt ich nie odda.
Czas pokaże.
Uwierz że nie tylko Ty...Sammyy pisze:Ja jestem tak rozczarowany ostatnimi wynikami, że ciężko mi się nawet mecze ogląda.
Ja się nie dziwię takiej kolei rzeczy - jak co chwila ktoś inny się zaczyna rządzić w klubie to są takie efektySammyy pisze:Ogólnie to parodia... oddano Zigicia, a w jego miejsce nikt nie przyszedł...
Nie wiem czym to jest spowodowane... Zmęczenie materiału?? Brak motywacji?? Zła taktyka, czy niekompetentny trener? Trudno mi to wytłumaczyć, bo nasi obrońcy to nie są jakieś tam drewna...lisek_chz pisze:Cóż, obrona do wymiany. CAŁA. Nie ma żadnego dobrego punktu, każdy obrońca gra fatalnie. Marchena, fatalne błędy, Raul 'Samobój' Albiol strzela piękne bramki, szkoda tylko, że Renanowi. Nie wspominająć o bokach defensywy, które są dziurawe jak ser szwajcarski.
Racja... Chłopak marnuje się i to wstyd dla Valencii. W lato muszą mu dać zielone światło i niech ucieka osiągnąć coś w silnym klubie.lisek_chz pisze:Szkoda mi Davida, że jeszcze przez ten rok musiał się marnować w takim klubie jak Valencia.
Jest to tak realne jak mistrzostwo w tym roku... Co mnie oczywiście smuci, bo Rafa byłby moim kandydatem numero uno. Niestety prawdopodobnie Real nam go sprzątnie, chyba że Juande Ramos ugra Lige Mistrzów lub wygra La Liga.lisek_chz pisze:Ciężko widzę przyszłość klubu, szkoda, że czasy Beniteza już minęły. Mam taką cichą nadzieję, że jeżeli zostanie on zwolniony z Liverpoolu za brak kolejnego mistrzostwa, to będzie chciał wrócić na 'stare śmieci' i pomoże wyjść Valencii z tego bagna...
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio