Seriale - Strona 666

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4369
Kibicuję: AC Milan

Seriale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 01 sie 2026, 21:31

Potwierdzam. 9 sezon R i M dowozi

Awatar użytkownika
karollo89
Skład B
Skład B
Reputacja: 53

Seriale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 02 sie 2026, 11:42

Tak, dobry sezon, też byłem zadowolony podczas oglądania. Najbardziej spodobał mi się siódmy odcinek, ale fajnie, że całość trzyma poziom.

Awatar użytkownika
johny batonik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 330

Seriale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 04 sie 2026, 14:12

Kątem oka oglądam polski serial Proud. Scenariusz i reżyseria Karol Klementewicz i Monika Pęcikiewicz. Typowe lewary. Ale chyba nie podumali za bardzo i zamiast zrobić serial, w którym próbują pokazać, że geje i społeczność lgbt to tacy sami ludzie jak inni, to pokazali ich w takim świetle, że 90% serialu to naćpani geje, biorący udział w orgiach i zmieniający partnerów jak rękawiczki :rotfl:

Do pewnego momentu technicznie ten serial był nawet dobrze kręcony, ale nagle wjechał odcinek, w którym
Spoiler:
Serial z tych typowo Netflixowych, gdzie guruje sodomia i gomora, wartościami jest hulaszcze życie, a biały heteroseksualny mężczyzna to katol i wróg. Mocne 2/10 tylko przez pryzmat pierwszych odcinków.

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1319

Seriale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » wczoraj, 21:06

Obejrzałem pierwszy sezon "Sił specjalnych" o francuskich antyterrorystach. Jedyne co mogę napisać na temat tego serialu, że finał jest oczywisty i totalnie rozczarowujący, a fabuła w każdym odcinku mega naiwna i prymitywna.

Ale oglądało mi się całkiem dobrze. Taki klasyczny odmóżdżacz z półki 6/10.

Serial dostępny na Netflixie

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4369
Kibicuję: AC Milan

Seriale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 22:13

Ja skończyłem wlasnie Prosta sprawę na podstawie powieści Chmielarza od twórców Furiozy

Kurde. Polski Reacher. Dawno nie oglądałem tak fajnie nakręconego (również pod wzgledem technicznym - dźwięk w końcu dziala) serialu Made in Poland

Polecam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”