Mecze polskiej III i IV ligi w TV!

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
brozer
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

Mecze polskiej III i IV ligi w TV!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brozer » 23 lis 2004, 14:22

Telewizja Tele 5 chce pokazywać relacje z meczów piłkarskiej... trzeciej i czwartej ligi z całego kraju. To nie żart. Pierwszy program już we wtorek - pisze "Gazeta Wyborcza".

O 23.10 rozpocznie się retransmisja sobotniego meczu War Pol Narew Ostrołęka z liderem mazowieckiej czwartej ligi Dolcanem Ząbki. Chyba nie zepsujemy przyjemności oglądania, jeśli poinformujemy, że lider wygrał 2:0. Program potrwa 55 minut, ale w środę planowana jest jego powtórka (o godz. 15.30).

"Propozycja pokazania meczu w telewizji wyszła od nas. Skontaktowaliśmy się z przedstawicielami Tele 5 i okazało się, że ich zainteresowaliśmy tym spotkaniem. Ja ich rozumiem. Nasza czwarta liga jest chyba atrakcyjniejsza od trzeciej. Jest sporo drużyn z Warszawy i okolic. A prawa do pokazywania pierwszej i drugiej ligi są zajęte" - mówi Janusz Czapski, menedżer klubu z Ostrołęki.

"Pomysł wpadł nam niechcący i trochę przypadkiem, ale nam się spodobał. Nie jesteśmy telewizją publiczną czy TVN, ale chcemy przyciągnąć czymś widzów. Tymi meczami interesują się lokalne społeczności" - mówi Maciej Kowalczyk, producent programu Tele 5.

Stacja Tele 5 chce w rundzie wiosennej pokazywać wybrane mecze z trzeciej i czwartej ligi z poszczególnych regionów.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 lis 2004, 15:06

Heh... Nie wiem co mam sądzic o tym pomyśle :? Jak ktoś sie interesuje tymi drużynami nio to całkiem fajnie :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lis 2004, 16:38

Mam nadzieje ze beda pokazywac Lechie Gdańsk! Tylko na to czekam!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 lis 2004, 18:53

Super!!!!!!!!!!!!!!Będe nie musiał już latać na stadion Siarki,tylkoo oglądnąć sobie przy kominku meczyk kochanej Siareczki!!!!!!!!!!!Wielkie dzięki Brozer!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 23 lis 2004, 22:14

Ten temat nie miesci sie w "Inne" prosze moderatorow o przeniesienie go do innego dzialu,bo chyba odpowiednim jest Liga Polska.Dziekuje.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 27 lis 2004, 11:13

Dla kibiców tych drużyn to super , ale nie wszyscy mają Tele5 ja na szczęście mam :/

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 gru 2004, 18:56

nierozumiem z czego sie tak cieszycie dla mnie to nie ma roznicy bo jak bede chcial obejzec mecz włókniarzyka to se pojde na stadion :lol:

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 10 gru 2004, 20:17

Myśle że to nawet niezły pomysł bo troche mało jest polskiej piłki w telewizji ale niewiem czy akurat 3 czy 4 liga jest tak atrakcyjna zeby ja pokazywac (poza paroma wyjatkami jakies dwa czy mecze w sezonie).

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 13 gru 2004, 17:35

Zamiast zajmowac sie III i IV liga niech sie zajma zeby pokazywali I i II lige. To napewno by zainteresowalo duze grono Telewidzow :P
Tele 5 - no coment. Tego juz chyba nikt nie oglada :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”