Ronaldinho

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Gość

Ronaldinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 01 sty 2005, 23:32

Mój idol :D
Jego opis:
Imie i Nazwisko: Ronaldo De Assis Moreira
Data urodzin: 21.III.1980r
Miejsce urodzin: Porto Alegre w Brazylii
Wzrost: 182cm
Waga: 75kg
Pozycja: Rozgrywający
Klub: FC Barcelona

Czy to według was najlpeszy piłkarz świata to on według mnie tak a oto jego pozdobizna :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 02 sty 2005, 9:02

Fajnie Ci...
A dla mnie nie jest najlepszym piłkarzem świata, chociaż naprawdę jest dobry...

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 02 sty 2005, 12:37

najlepszy????? NIE!!!
NO ale zaprzeczyć nie można że talent ma i to co pokazywał w tamtym sezonie było piękne, ale jakoś teraz ta pozycja napastnika nie jest dla niego najlepsza......

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 02 sty 2005, 12:46

Matys90 pisze:najlepszy????? NIE!!!
NO ale zaprzeczyć nie można że talent ma i to co pokazywał w tamtym sezonie było piękne, ale jakoś teraz ta pozycja napastnika nie jest dla niego najlepsza......
Ronaldinko nie jest napastnikiem,teraz glownie gra jako ofensywny pomocnik :D czyli taki czlowiek miedzy pomocnikami a napastnikami i nie zgadzam sie ze mu ta pozycja nie odpowiada. Wystarczylo by zobaczyc mecz z Celticem w LM

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 02 sty 2005, 13:38

mimek pisze:Ronaldinko nie jest napastnikiem,teraz glownie gra jako ofensywny pomocnik :D czyli taki czlowiek miedzy pomocnikami a napastnikami i nie zgadzam sie ze mu ta pozycja nie odpowiada. Wystarczylo by zobaczyc mecz z Celticem w LM
Fajnie że ostatnio w Barcelonie gra jako napastnik razem z Eto'o i .....
teraz nie wiem z kim jeszcze bo chłopaków kontuzje połapały i nie wiem kogo tam trener wstawił

Awatar użytkownika
robbi16
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robbi16 » 02 sty 2005, 13:43

Ronaldinho to najlepszy pikarz świata.Niedawno został wybrany przez fererację FIFA za najlepszego piłkarza swiata 2004.

W Barcelonie to Ronaldinho gra różnie.Raz na jako środkowy pomocnik a niekiedy jako napastnik.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 sty 2005, 14:44

Matys90 pisze:
mimek pisze:Ronaldinko nie jest napastnikiem,teraz glownie gra jako ofensywny pomocnik :D czyli taki czlowiek miedzy pomocnikami a napastnikami i nie zgadzam sie ze mu ta pozycja nie odpowiada. Wystarczylo by zobaczyc mecz z Celticem w LM
teraz nie wiem z kim jeszcze bo chłopaków kontuzje połapały i nie wiem kogo tam trener wstawił
ty no nie, robicie mi wode z mozgu :lol: :lol: . ogladam mecze regularnie i nie moge pozbyc sie wrazenia, ze ronaldinho gra na lewym skrzydle, nie gra jak rasowy skrzydlowy, glownie dosrodkowywujac, lecz najczesciej lamie akcje, czesto tez schodzi do srodka bez pilki by zrobic miejsce dla gio.
pozdro :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 02 sty 2005, 14:47

Ronaldinho to naprawde wspanialy pilkarz....Prawdopodobnie obecnie najlepszy na swiecie...Ale najwazniejsze jest to aby nie zostal tak komercyjny jak chociazby Beckham, Ronaldo, Figo czy Zidane (dziwny zbieg okolicznosci ze wszyscy graja w realu...).... Niech ciagle utrzymuje swietny poziom a zostanie zapamietany jako naprawde wielki pilkarz oraz w przyszlosci beda go porownywali do takich osobistosci jak Pele czy Van Basten.... Na pewno pomoze mu w tym gra w najlepszym i najwspanialszym klubie swiata jakim jest FC Barcelona......Visca el Barca!!

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 02 sty 2005, 14:48

Matys90 pisze:
No teraz gra jako napastnik, ale jak nie ma kontuzji w klubie to gra jako ofensywny pomocnik to jest jego miejsce rozgrywa i rzadzi srodkiem pola :D

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 03 sty 2005, 17:20

ronaldinho rulezzzzzzzz!!!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 17:26

Jesus;p pisze:Ronaldinho to naprawde wspanialy pilkarz....Prawdopodobnie obecnie najlepszy na swiecie...Ale najwazniejsze jest to aby nie zostal tak komercyjny jak chociazby Beckham, Ronaldo, Figo czy Zidane (dziwny zbieg okolicznosci ze wszyscy graja w realu...).... Niech ciagle utrzymuje swietny poziom a zostanie zapamietany jako naprawde wielki pilkarz oraz w przyszlosci beda go porownywali do takich osobistosci jak Pele czy Van Basten.... Na pewno pomoze mu w tym gra w najlepszym i najwspanialszym klubie swiata jakim jest FC Barcelona......Visca el Barca!!
ja bym to inaczej powiedzialem, komercyjny to on moze byc, z reszta tak naprawde juz jest, ale zeby nie zapomnial jak sie w pilke gra, a to ze Beckham, Ronaldo, Figo czy Zidane graja w Realu to oznacza ze Real ma swietnych pilkarzy ktorzy z pewnoscia beda porownywani do wielkich jak Maradona, Pele, Platini, Van Basten, z reszta Ronaldinho juz teraz na tyle zapisal sie w historii pilki ze to do niego sa porownywani pilkarze a nie on do innych ;)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 17:29

Nowaczek pisze:ronaldinho rulezzzzzzzz!!!!
czyżby nowy amator nabijania postów, które nic nie wnoszą do rozmowy ?

Zawdi - zgadam się z Tobą, ale do pewnego stopnia , sa mecze w ktorych Ronnie czesto schodzi do boku - patrz mecz z Valencią gdzie prawie cały czas byl przy linii bocznej boiska, lecz sa mecze w których gra on na środku, a czesto nawet tuz obok napastnika lub nawet przed.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 17:32

Baqu pisze: Zawdi - zgadam się z Tobą, ale do pewnego stopnia , sa mecze w ktorych Ronnie czesto schodzi do boku - patrz mecz z Valencią gdzie prawie cały czas byl przy linii bocznej boiska, lecz sa mecze w których gra on na środku, a czesto nawet tuz obok napastnika lub nawet przed.
on gra tak dlatego bo Rijkard nie daje mu okreslonych zadan na boisku, ma grac swoje, daje mu wolna reke, tak jak to robil del Bosque w Realu mowiac cos w podobie - robcie co chcecie, wazne zebyscie wygrali - 8)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 19:25

hmm myśle, że Ronnie ma swego rodzaju wolną rękę na grę "prawie gdzie chce" jednak nie tak do konca. Jezeli przyjzysz sie jego grze to czesto zauwazysz, że zalezne od przeciwnika jest inaczej ustawiany i spelnia inne zadania, wiec tak do konca nie jest on wolnym elektronem.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 19:30

Baqu pisze:hmm myśle, że Ronnie ma swego rodzaju wolną rękę na grę "prawie gdzie chce" jednak nie tak do konca. Jezeli przyjzysz sie jego grze to czesto zauwazysz, że zalezne od przeciwnika jest inaczej ustawiany i spelnia inne zadania, wiec tak do konca nie jest on wolnym elektronem.

moze jest na tyle inteligentnym elektronem ze sam potrafi ustawic sie pod przeciwnika, a Rijkard daje mu tylko drobne wskazowki ?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”