Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 maja 2007, 18:48
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 maja 2007, 19:18
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 18 maja 2007, 19:37
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 maja 2007, 10:40
niespodzianka?Ebi pisze:Liverpool, która jest (niespodzianka!) najbardziej utytułowanym angielskim zespołem
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 19 maja 2007, 11:25
Faucon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 maja 2007, 11:37
Po pierwsze, nie jest to żadna niespodzianka, podobnie jak to, że od czasu powstania Premier League Liverpoolowi nie dane było ani razu wygrać wyścigu po mistrzostwo (ile to już? 17 lat?!).Ebi pisze:Najlepsze ekipy w Anglii? Spoko są to mistrzowie z ostatnich trzech lat, mistrz i wicemistrz, ale przecież drugi raz w przecięgu trzech sezonów w finale LM gra Liverpool, która jest (niespodzianka!) najbardziej utytułowanym angielskim zespołem i klub pokroju Chelsea może mu co najwyżej buty czyścić (raptem 3 mistrzostwa z czego dwa za Romka).
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 maja 2007, 11:54
Ja tutaj na pierwszym miejscu postawiłbym ScholesaManumef pisze:I ten, niestety przykry dla nas mecz mają w pamięci szczególnie Rio, Cristiano czy Giggsy.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 19 maja 2007, 12:37
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 maja 2007, 12:50
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 maja 2007, 14:11
Słowo "niespodzianka" w nawiasie to ironia.Manumef pisze:Po pierwsze, nie jest to żadna niespodzianka, podobnie jak to, że od czasu powstania Premier League Liverpoolowi nie dane było ani razu wygrać wyścigu po mistrzostwo (ile to już? 17 lat?!).Ebi pisze:Najlepsze ekipy w Anglii? Spoko są to mistrzowie z ostatnich trzech lat, mistrz i wicemistrz, ale przecież drugi raz w przecięgu trzech sezonów w finale LM gra Liverpool, która jest (niespodzianka!) najbardziej utytułowanym angielskim zespołem i klub pokroju Chelsea może mu co najwyżej buty czyścić (raptem 3 mistrzostwa z czego dwa za Romka).
W dodatku tutaj kolega mówi o bieżącej sytuacji, a Ty nadal żyjesz historią, to tak dla wyjaśnienia.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 maja 2007, 14:53
Bassu pisze:Przypuszczalne składy:
Chelsea
Cech, Hilario, Cudicini, Geremi, Ferreira, A Cole, Terry, Boulahrouz, Diarra, Makelele, Obi, Lampard, Essien, Kalou, Wright-Phillips, Bridge, Robben, Drogba, Sahar.
Manchester United
Van der Sar, Kuszczak, Brown, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Heinze, Ronaldo, Scholes, Carrick, Fletcher, Giggs, Richardson, Eagles, Rooney, Smith, Solskjaer.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 19 maja 2007, 14:57
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 maja 2007, 18:43
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 maja 2007, 18:47
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 19 maja 2007, 23:07
Bask
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin