Lockerz.com Czyli zbieraj pkt. i odbieraj darmowe nagrody !

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
barca3545
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Lockerz.com Czyli zbieraj pkt. i odbieraj darmowe nagrody !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barca3545 » 07 paź 2009, 15:12

Witam na wstępie przedstawiam co to jest Lockerz.com

1. Co to jest Lockerz? Lockerz jest zapraszającą ludzi stroną w celu połączenia użytkowników za pośrednictwem handlu, treści i społeczności. Obejrzyj wyborowe filmy, odkryj nową muzykę, gry, połącz się ze znajomymi, i bądź za to wynagrodzony. Im więcej często wpadasz, tym więcej masz szans zarobić punkty (lub ”Pointz”), walute tutejszą. Lockerz został założony w marcu 2009 roku.

2. Pkt. zdobywasz:

- za codzienne zalogowanie się 2pkt.
- za codzienne proste pytania 2pkt.
- za zaproszenie znajomego 2pkt

Jeśli zaprosisz 20 osób Twoje pkt. są wtedy mnożone 2x oraz dostajesz darmową koszulkę z logiem Lckerz.com

3. Pkt. możesz wymienić na niesamowite nagrody m.in Xbox (650pkt), PS3(650pkt) oraz wiele wiele innych. Za 35pkt możesz odebrać już folie na ipoda.

4. Czy Lockerz jest oszustwem?: Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.

Lecz aby się zalogować trzeba otrzymać zaproszenie. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę wysyłać mi PW z adresem email. Ja wysyłam zaproszenie, Ty rejestrujesz się na portalu i oboje cieszymy się z pkt :)

Jakieś pytania? Pisz!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Lockerz.com Czyli zbieraj pkt. i odbieraj darmowe nagrody !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 paź 2009, 15:29

Popieram poprzednika :) Warto w to pograć :) Logujesz się raz dziennie odpowiadasz na jakieś pytanie i zrabiasz pkt'y. Na youtube można zobaczyć jak ludzie rozpakowuja paczki z nagrodami na dowód że to naprawde działa ;) Jak będziecie potrzebowali zaprosznie piszcie ;) :beer:

barca3545
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barca3545 » 07 paź 2009, 19:28

Jeżeli strona nie chce odpalić za pierwszy razem (często jest tak wieczorami 20-22) to proszę spróbować później. Aktualnie są prowadzone jakieś ulepszenia (nowe możliwości zdobycia pkt., nowe nagrody) i po prostu strona nie nadąża. Pozdrawiam i czekam na meile :)

Okosmoka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Okosmoka » 01 sty 2010, 19:06

Wczoraj była dostawa na lockerz ale neistety tak sprytnie zrobili o 23:30 -.-

rejestrujcei sie w z mojego linka autoamtycznego --->http://www.lockerzinvit.yoyo.pl/

Awatar użytkownika
sudden
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 01 sty 2010, 20:10

Co z tego że jest za x punktów np PS skoro tych konsoli jest np 2 na trzy miesiące ;) Żeby trafić trzeba mieć wielkieeeego farta co wg. mnie jest raczej niemożliwe na tą ilość użytkowników.

Danton
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danton » 04 lut 2010, 0:26

dostał juz jakies ktoś nagrody z z usa??

a ja od wczoraj jestem w tej firmie

Takeagift

polski odpowiednik - startuje za klika dni

Ensar
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ensar » 08 lut 2010, 20:24

Najbliższy restock w lutym. Warto spróbować, bo rzeczywiście to się może opłacać.
Zaproszenia i informacje na http://lockerz4y.50gigs.net

Dla fanów sportu mam też podobną ciekawą stronę...tyle, że punkty dostaje się za typowanie wyników różnych dyscyplin sportowych jak u normalnego bukmachera, tylko może wybór mniejszy. Wszystko jest za darmo. Na początek dostaje się 10000pkt. i za każdym razem gdy straci się te punkty, to o północy wyrównuje znów do 10000. Punkty wymienia się później na nagrody, tylko niestety do Polski nie chce im się wysyłać, to w zamian dają równowartość w bonach na amazon.co.uk / amazon.de itd.
np. za piłkę za 700000pkt dostaje się bon na 20funtów
http://beterz.com/?Referer=45349

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”