1. Co to jest Lockerz? Lockerz jest zapraszającą ludzi stroną w celu połączenia użytkowników za pośrednictwem handlu, treści i społeczności. Obejrzyj wyborowe filmy, odkryj nową muzykę, gry, połącz się ze znajomymi, i bądź za to wynagrodzony. Im więcej często wpadasz, tym więcej masz szans zarobić punkty (lub ”Pointz”), walute tutejszą. Lockerz został założony w marcu 2009 roku.
2. Pkt. zdobywasz:
- za codzienne zalogowanie się 2pkt.
- za codzienne proste pytania 2pkt.
- za zaproszenie znajomego 2pkt
Jeśli zaprosisz 20 osób Twoje pkt. są wtedy mnożone 2x oraz dostajesz darmową koszulkę z logiem Lckerz.com
3. Pkt. możesz wymienić na niesamowite nagrody m.in Xbox (650pkt), PS3(650pkt) oraz wiele wiele innych. Za 35pkt możesz odebrać już folie na ipoda.
4. Czy Lockerz jest oszustwem?: Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.
Lecz aby się zalogować trzeba otrzymać zaproszenie. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę wysyłać mi PW z adresem email. Ja wysyłam zaproszenie, Ty rejestrujesz się na portalu i oboje cieszymy się z pkt
Jakieś pytania? Pisz!
Pozdrawiam