bwin

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

bwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 23 paź 2004, 22:23

Mam propozycje. Napewno na tym forum jest kilkanascie osób które grają na zakładach bukmacherskich w toto mixie , profesjonalu czy w Stsie. Jak napewno wiecie istnieją buki internetowe i właśnie poszukuje osób które chciały by zagrac przez internet. Firma www.betandwin.com/ posiadająca jeda z największych ofert zakładów. Przygotowała promocje dla nowych grających. Otórz osoba która utworzy nowe konto i wpałci na nie 30 euro dostanie 10 euro gratis. Czyli z około 120 zł masz 150 zł. A teraz czemu wam to mówie poniewarz ja też mam w tym interes jeśli ja zaproponuje wam otwarcie konta i wyśle na waszego E-maila zaproszenie do betanwin to po waszej wpłacie dostaje też 10 Euro. Jeśli znalazła by się osoba chcące wspomóc mnie i siebie to prosze o kontakt :) Przez Prywatna wiadomość :)

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 23 paź 2004, 23:46

slyszalem o tym ale nie wchodze w to chodze do sts moj rekord wygranej to skromne 320zl a w ten weekend mam do zgarniecia 520 zl oczywiscie gram za najmniesza stawke czyli 2 zl

Awatar użytkownika
brozer
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brozer » 01 lis 2004, 20:55

sczerze :?: to nie wiem czy znajdziesz takiego frajera przeciez kazdy tak pomysli jak ty i bedzie chcial tak samo zrobic dla mnie to jest bez sensu i wogule internetowe zakłady są bez sensu może jedynie nie zabieraja tyle czasu co pospolite ale ja wole sie przejsc z kumplem ogadac mecze i puscic cos w miescie :D

Awatar użytkownika
wetheld
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wetheld » 08 kwie 2006, 10:52

bezsens:P najlepiej w toto-mix'ie grac albo na sts:D nieraz gram na betandwin ale i tak najlpeiej sobie usiasc przy stoliku i obstawiac z kolegami:P<lol>

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 kwie 2006, 11:57

Pawel18 pisze:slyszalem o tym ale nie wchodze w to chodze do sts moj rekord wygranej to skromne 320zl a w ten weekend mam do zgarniecia 520 zl oczywiscie gram za najmniesza stawke czyli 2 zl
brozer pisze:sczerze to nie wiem czy znajdziesz takiego frajera przeciez kazdy tak pomysli jak ty i bedzie chcial tak samo zrobic dla mnie to jest bez sensu i wogule internetowe zakłady są bez sensu może jedynie nie zabieraja tyle czasu co pospolite ale ja wole sie przejsc z kumplem ogadac mecze i puscic cos w miescie
wetheld pisze:bezsens:P najlepiej w toto-mix'ie grac albo na sts:D nieraz gram na betandwin ale i tak najlpeiej sobie usiasc przy stoliku i obstawiac z kolegami:P<lol>
:rotfl2: :rotfl2:

co za ludzie :rotfl2:

wiem, ze chicken_ns juz sie tu nie udziela, ale jesli ktos chce sie zarejestrowac w betandwin - dajcie znac :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 cze 2006, 17:00

Ja na betandwin jestem już zalogowany jakiś czas, ale takiej niespodzianki jeszcze nie dostałem :P Mianowicie dzisiaj listonosz przyniósł mi list od tegoż buka a w nim kod na darmowe 8 zł 8) Co prawda duża kwota to nie jest, ale zawsze coś :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2006, 17:07

RóżA pisze:Ja na betandwin jestem już zalogowany jakiś czas, ale takiej niespodzianki jeszcze nie dostałem Razz Mianowicie dzisiaj listonosz przyniósł mi list od tegoż buka a w nim kod na darmowe 8 zł Cool Co prawda duża kwota to nie jest, ale zawsze coś
mi przyniósł już w poniedziałek, razem z poleconym z WKU :lol: już straciłem 3 z tych 8 zł. Pozostałe 5 zainwestowałem w mundial, typów nie zdradze :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 cze 2006, 17:11

fieldy pisze:
RóżA pisze:Ja na betandwin jestem już zalogowany jakiś czas, ale takiej niespodzianki jeszcze nie dostałem Razz Mianowicie dzisiaj listonosz przyniósł mi list od tegoż buka a w nim kod na darmowe 8 zł Cool Co prawda duża kwota to nie jest, ale zawsze coś
mi przyniósł już w poniedziałek, razem z poleconym z WKU :lol: już straciłem 3 z tych 8 zł. Pozostałe 5 zainwestowałem w mundial, typów nie zdradze :lol:
Żeby mnie też odwiedził listonosz to najpierw muszę coś wpłacić na konto czy może wystarczy się zalogować :?: :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 cze 2006, 17:20

Lukaz pisze:Żeby mnie też odwiedził listonosz to najpierw muszę coś wpłacić na konto czy może wystarczy się zalogować

Ponoć wystarczy się jedynie zalogować. Mój znajomy założył konto już jakiś czas temu, ale nie był zbyt skory do wpłacania pięniędzy, a bonus i tak dostał :wink: Więc jak chcesz to zakładaj i czekaj cierpliwie :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 cze 2006, 17:38

fieldy pisze:mi przyniósł już w poniedziałek, razem z poleconym z WKU Laughing już straciłem 3 z tych 8 zł. Pozostałe 5 zainwestowałem w mundial, typów nie zdradze Laughing
ehh co to za walki :!: dlaczego ja nie dostalem 8zl :/ :?: jestem tam zarejestrowany od dosc dlugiego czasu . ........... a jak juz cos przychodzi to tylko ulotki reklamowe :/ bez bonusa ::evil:

WKU :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2006, 17:42

Lukaz pisze:Żeby mnie też odwiedził listonosz to najpierw muszę coś wpłacić na konto czy może wystarczy się zalogować Question Wink
wystarczy, ze jestes zarejestrowany.
czeher pisze:dlaczego ja nie dostalem 8zl
bo ty być wygrał :lol:
czeher pisze:WKU
Obrazek

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 cze 2006, 14:23

fieldy pisze:
Lukaz pisze:Żeby mnie też odwiedził listonosz to najpierw muszę coś wpłacić na konto czy może wystarczy się zalogować Question Wink
wystarczy, ze jestes zarejestrowany.
Niestety do dziś listonosz mnie nie odwiedził, może za późno się zarejestrowałem bo chyba się nie obawiają że mógłbym pomnożyć ich bonusa :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 cze 2006, 14:29

Lukaz pisze:Niestety do dziś listonosz mnie nie odwiedził, może za późno się zarejestrowałem bo chyba się nie obawiają że mógłbym pomnożyć ich bonusa Rolling Eyes
Lukaz - nie przejmuj sie mnie tez nie odwiedzil a jestem juz zarejestrowany poltorej roku :!: smierdzi walkiem - moze listonosz sobie przywlaszczyl :?:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 cze 2006, 14:43

Ja tez od nich bonusa nie dostalem, jedynie mi przysylaja ulotki reklamowe :lol:

Przeciez nie bede do nich ciagle kasy wplacal :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2006, 14:47

cloner pisze:Ja tez od nich bonusa nie dostalem, jedynie mi przysylaja ulotki reklamowe
tam jest taka fajan opcja, żeby nie przysyłali do domu :D no chyba, ze chcesz :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”