Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 23 paź 2004, 22:23
chicken_ns

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 23 paź 2004, 23:46
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brozer » 01 lis 2004, 20:55
brozer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wetheld » 08 kwie 2006, 10:52
wetheld
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 kwie 2006, 11:57
Pawel18 pisze:slyszalem o tym ale nie wchodze w to chodze do sts moj rekord wygranej to skromne 320zl a w ten weekend mam do zgarniecia 520 zl oczywiscie gram za najmniesza stawke czyli 2 zl
brozer pisze:sczerze to nie wiem czy znajdziesz takiego frajera przeciez kazdy tak pomysli jak ty i bedzie chcial tak samo zrobic dla mnie to jest bez sensu i wogule internetowe zakłady są bez sensu może jedynie nie zabieraja tyle czasu co pospolite ale ja wole sie przejsc z kumplem ogadac mecze i puscic cos w miescie
wetheld pisze:bezsens:P najlepiej w toto-mix'ie grac albo na sts:D nieraz gram na betandwin ale i tak najlpeiej sobie usiasc przy stoliku i obstawiac z kolegami:P<lol>
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 cze 2006, 17:00
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2006, 17:07
mi przyniósł już w poniedziałek, razem z poleconym z WKURóżA pisze:Ja na betandwin jestem już zalogowany jakiś czas, ale takiej niespodzianki jeszcze nie dostałem Razz Mianowicie dzisiaj listonosz przyniósł mi list od tegoż buka a w nim kod na darmowe 8 zł Cool Co prawda duża kwota to nie jest, ale zawsze coś
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 cze 2006, 17:11
Żeby mnie też odwiedził listonosz to najpierw muszę coś wpłacić na konto czy może wystarczy się zalogowaćfieldy pisze:mi przyniósł już w poniedziałek, razem z poleconym z WKURóżA pisze:Ja na betandwin jestem już zalogowany jakiś czas, ale takiej niespodzianki jeszcze nie dostałem Razz Mianowicie dzisiaj listonosz przyniósł mi list od tegoż buka a w nim kod na darmowe 8 zł Cool Co prawda duża kwota to nie jest, ale zawsze cośjuż straciłem 3 z tych 8 zł. Pozostałe 5 zainwestowałem w mundial, typów nie zdradze
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 cze 2006, 17:20
Lukaz pisze:Żeby mnie też odwiedził listonosz to najpierw muszę coś wpłacić na konto czy może wystarczy się zalogować
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 cze 2006, 17:38
ehh co to za walkifieldy pisze:mi przyniósł już w poniedziałek, razem z poleconym z WKU Laughing już straciłem 3 z tych 8 zł. Pozostałe 5 zainwestowałem w mundial, typów nie zdradze Laughing
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2006, 17:42
wystarczy, ze jestes zarejestrowany.Lukaz pisze:Żeby mnie też odwiedził listonosz to najpierw muszę coś wpłacić na konto czy może wystarczy się zalogować Question Wink
bo ty być wygrałczeher pisze:dlaczego ja nie dostalem 8zl
czeher pisze:WKU

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 cze 2006, 14:23
Niestety do dziś listonosz mnie nie odwiedził, może za późno się zarejestrowałem bo chyba się nie obawiają że mógłbym pomnożyć ich bonusafieldy pisze:wystarczy, ze jestes zarejestrowany.Lukaz pisze:Żeby mnie też odwiedził listonosz to najpierw muszę coś wpłacić na konto czy może wystarczy się zalogować Question Wink
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 cze 2006, 14:29
Lukaz - nie przejmuj sie mnie tez nie odwiedzil a jestem juz zarejestrowany poltorej rokuLukaz pisze:Niestety do dziś listonosz mnie nie odwiedził, może za późno się zarejestrowałem bo chyba się nie obawiają że mógłbym pomnożyć ich bonusa Rolling Eyes
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 cze 2006, 14:43
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2006, 14:47
tam jest taka fajan opcja, żeby nie przysyłali do domucloner pisze:Ja tez od nich bonusa nie dostalem, jedynie mi przysylaja ulotki reklamowe
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio