vs 
Szykuje sie niesamowicie ciekawy polfinal. Faworytem wydaja sie byc Niemcy,ale Wlosi w meczach z Hiszpania oraz Anglia pokazali,ze potrafia wejsc na naprawde wysoki level. Zapraszam do dyskusji !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 cze 2012, 0:34
vs 
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 25 cze 2012, 0:36
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 cze 2012, 0:41
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 cze 2012, 0:44
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 cze 2012, 1:19
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FioloNDH » 25 cze 2012, 12:12
FioloNDH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 cze 2012, 14:51
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 cze 2012, 15:14
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 cze 2012, 22:07
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 cze 2012, 23:29
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 cze 2012, 0:39
Pewno i tak zagrają wszyscy, a pisanie o konuzjach itp to najczęściej zwykła ściema.Salas11 pisze:Mało ciekawie wygląda sytuacja urazowa Włochów przed meczem z Niemcami. De Rossi z rwą kulszową, Abate nadwyrężył miesięń dwugłowy (pewnie przez to ta zmiana na Maggio) no i wciąż nie wiadomo co z ChiellinimDuet stoperów Bonucci - Barzagli z Anglią dawał radę, tyle że za wiele pracy to jednak obaj panowie nie mieli. Ewentualna absencja De Rossiego najprawdopodobniej oznaczać będzie wejście do składu Nocerino (nie wiem co z Mottą) po którym nie wiem za bardzo czego mógłbym się spodziewać w spotkaniu z tak wymagającym i poukładanym zespołem jak Niemcy. Najgorzej jednak wygląda sytuacja na prawej obronie Włochów. Abate nawet postawiony na nogi może nie być gotów na 90 minut gry, a Maggio pauzuje za kartki
To by mogło wymusić ryzkowne decyzje Prandelliego. Balzaretti na prawej, Ogbonna na lewej?
Trzeba jutro nasłuchiwać wieści ze sztabu medycznego Włochów.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 cze 2012, 0:47
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 cze 2012, 14:28
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 28 cze 2012, 14:59
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 28 cze 2012, 16:39
Neuer też ma za sobą bardzo dobry sezon, generalnie miałem podobną myśl, żeby nagrodzić takich bramkarzy jak Buffon, Casillas, czy właśnie Niemiec. Ale mam wrażenie, że nawet tacy zawodnicy jak Pirlo nie mają szans w tym plebiscycie, nie mówiąc już o golkiperach. Niestety Złota Piłka sprowadza się (z nielicznymi wyjątkami) w głównej mierze do wyboru najlepszego strzelca (i do napinania się kibiców Barcelony i w mniejszym stopniu Realu).Chlopaczek pisze:Zyczylbym sobie zeby dzisiaj wygrali Wlosi i final byl nie tylko starciem o tytul ale rowniez o Zlota Pilke pomiedzy Casillasem i Buffonem.
Zdaje sobie sprawe ze Messi ustanowil niesamowity rekord strzelecki ale zostal juz wyrozniony trzy razy i pewnie nie ostatni. Ma czas.
Wracajac do bramkarzy to fajnie gdyby zostali w koncu docenieni. Wiadomo ze wiecej goli niz Ronaldo czy Messi nie nastrzelaja a to jest najbardziej medialne i rekordy strzeleckie oddzialywuja na wyobraznie zdecydowanie mocniej niz jakies passy bez puszczonego gola. Iker i Buffon maja za soba swietny sezon i gdyby doszlo do finalu Hiszpania-Wlochy licze ze wlasnie bramkarz zwycieskiej druzyny zostanie wyrozniony. Ze szkoda dla Messiego Ronaldo czy nawet Pirlo (smichy chichy jednak jezeli Italia wygra Euro moze okazac sie czarnym koniem w walce o Zlota Pilke). Wiadomo ktos musi stracic zeby zyskac mogl ktos.
rzeznik
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio