Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 1:20
K@rolas_RSP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2005, 1:29
K@rolas_RSP pisze:Moim zdaniem to wisełka powinna (nie musi by jej chyba na to nie stać i finansowo i jako drużyna) wejść tak do 1/16 Ligi mistrzów wtedy to by był szał w polce no i kolejna drużyna może nawet miały by szanse w liminacjach lm to by było naprawde fajne i odrodziło nam polską piłke i wszystkie nieprzyjemności które napotkujemy teraz ....
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 2:10
K@rolas_RSP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiktor1940 » 15 sie 2005, 12:19
wiktor1940

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sie 2005, 12:25
Pytanie do moderatorow! PRZYZNAC SIE KTO WPUSZCZA HEBRAJCZYKOW NA FORUM?? a jak juz sa to moze po polsku beda pisac... bo ja po hebrajsku nie rozumiem nic a nic...wiktor1940 pisze:Polska liga powina brac z malych klubow pilkazy niektuzy garajom lepiej niz z wisly czy z legi,a jak nie z malych klubow to przynajmniej kupujcie jak najwiencej zagranicznych pilkarzy bo (olisa db) dobylo gowno chodzonce po boisku!!!!!!!!!!!!!!!
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 15 sie 2005, 18:57
Carvalho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stadionowy Szabrownik » 15 sie 2005, 19:31
Stadionowy Szabrownik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 15 sie 2005, 19:49
chłopie co ci to da ze sie zmniejszy ekstraklase do 8 druzyn ? myslisz ze rozgrywki beda ciekawsze ? ja jestem jak najbardziej za powiekszeniem do 20 druzynCarvalho pisze:2. zmniejszyć ekstraklase do 8 drużyn
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stadionowy Szabrownik » 15 sie 2005, 21:32
Nie jestem zwolennikiem zmniejszenia ligi ale rozgrywki byly by ciekawsze.chłopie co ci to da ze sie zmniejszy ekstraklase do 8 druzyn ? myslisz ze rozgrywki beda ciekawsze ?
Moze za kilka lat bedzie taka potrzeba bo na dzien dzisiejszy liga zostala juz zwiekszona i czas pokaze czy kolejne rozszezenie bedzie konieczne.ja jestem jak najbardziej za powiekszeniem do 20 druzyn
Nie rozumiesz na czym polega to zmniejszenie.Chodzi w tym o to zeby silne druzyny z ligi spotykaly sie częsciej bo gdyby doszło do tego zmniejszenia to druzyny spotykalby by sie 4 razy na sezon i koejek bylo by 28 a nie 14 jak pisales. Jakbys czytal posty np. ten moj to nie wypisywalbys takich głupot.zmniejszenie liczby spotkan nie bedzie dobre chociazby ze wzglkedy na lige mistrzów przypuscmy ze jest 8 druzyn i np Legia ma mistrza i zaczynja eliminacje co to jest 14 kolejek w porównaniu ( załózmy ze trafia na Bayer Leverkusen ) który rozgrywa tych kolejek 2 razy tyle co my ?? jaki to ma sens moim zdaniem zadnego
Z tym sie zgodze.a wieksza liczba druzyn tylko poprawi znajdywanie nowych talentów polskiej piłki i da mozliwosc ogrywania sie w słabszych klubach utalentowanym piłkaza np(Janczyk, Korzym) którzy nie maja okazji rozwijac swoich umiejetnosci poprzez regularne wystepy
Ameryki nie odkryles tym wiec nie popadaj w taki samozachwyt.mysle ze gdyby PZPN pomyslał nad tym co napisałem i poczynił by jakies kroki w celu poprawienia sytuacji to wydaje mi sie ze polska piłka była by o wiele atrakcyjniejsza
Masz piękne marzenia.ale to sa tylko moje marzenia
Stadionowy Szabrownik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stadionowy Szabrownik » 22 sie 2005, 17:28
Stadionowy Szabrownik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 23 sie 2005, 11:59
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zoel » 30 sie 2005, 1:43
Zoel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 05 lis 2005, 11:48
budziomir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 lis 2005, 12:15
sędziowie muszą zarabiać większe pieniądze, by ich nie kusiły oferty korupcyjne
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lis 2005, 12:46
a ty ze swoimi [gigantycznych rozmiarów] postami niedługo się doczekasz rangi, potem będizesz prosił w różnych tematach o jej zdjęcie. Więc zanim jakiś mod cię ochrzci - popraw się.budziomir pisze:sędziowie muszą zarabiać większe pieniądze, by ich nie kusiły oferty korupcyjne Cool
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio