Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2015, 22:14
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 gru 2015, 22:16
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 gru 2015, 22:19
Nie oglądam tej ligi w ogóle, śledzę tylko tabelę i relacje, ale może po tylu latach coś się zmieniło.fieldy pisze:Derby to bym nie chciał oglądać. Kojarzą mi się już nie z Rasiakiem, tylko z takim sezonem w Premier League jaki ma obecnie Villa. Tzn. z hukiem spadli
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2015, 22:29
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 29 gru 2015, 22:37
Tak samo jest z Paulem Clementem, obecnym managerem Derby, który wiele czerpał od Ancelottiego. W tym sezonie oglądałem ten zespół trzykrotnie i poza spotkaniem z Bristol, w którym to goście dominowali, Barany potrafią pokazać kawałek niezłej piłki. Myślę, że może to wynikać z tego, że z jednej strony bazują na ogranych zawodnikach, wszak blok defensywny tworzą sami wyżeracze, jak Keogh, Forsyth, czy Buxton (jest jeszcze młody Christie, ale z tego, co widziałem, większa przydatność z jego gry jest w ofensywie. Wykazuje dynamikę, dobre, mocne dośrodkowanie, nic dziwnego, że trafił do reprezentacji), a z drugiej na Pride Park Stadium sprowadzono zawodników z bagażem doświadczenia w Premier League, jak Weimann (pozdrowienia dla fieldyego od Aston Villi), Darren Bent (ponownie), B. Johnson, czy solidny golkiper Carson. Taka mieszanka na razie funkcjonuje bardzo dobrze, a i młodsi zawodnicy zbierają świetne noty. Wspomniałem o Christiem, ale często doceniany jest także Butterfield, którego przez krótki okres mogliśmy podziwiać w Premier League.EnJoy pisze:On chyba w Realu był asystentem,
Nom, ten pierwszy sezon był na przetarcie, ale w drugim przez długi okres grali najlepiej (ta ich żelazna defensywa!). Myślę, że na koniec sezonu zabrakło kondycji i jednak na psychice odbiło się to, że nie udało się awansować bezpośrednio.fieldy pisze:Boro za Karanki bardzo fajnie wygląda.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 mar 2016, 15:16
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 16 mar 2016, 20:43
Ostatnio złapali zadyszkę i obawiam się, że po raz trzeci z rzędu zawalą sprawę na finiszu rozgrywek. Oby nie.sickstick pisze:Ściskamy kciuki za Boro
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 19 kwie 2016, 22:22
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 19 kwie 2016, 22:27
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 30 kwie 2016, 23:53
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 maja 2016, 20:07
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2016, 20:09
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 02 maja 2016, 20:09
Ma tyle samo punktów, co Brighton & Hove Albion, ale lepszy bilans bramkowy, dlatego już teraz jest wyżej (czyli w bezpośrednim meczu wystarczy remis).Enjo pisze: Jak to teraz wyglada ?Boro musi wygrac zeby wejsc czy wystarczy remis ?
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 07 maja 2016, 16:09
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 maja 2016, 16:31
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio