Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 17 sie 2005, 11:45
MoLe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 18 sie 2005, 16:51
co ty Hertha ocziwiście wygra z takim wrogiem obstawiać inny wynik to grzechMoLe pisze:omg dobra nieważne, ja się nie kłóce. Ale wracając do meczu z Bayernem to oczywiście jestem całym sercem za Herthą ale obstawiam 2:1,3:1 dla Bayernu
jednak to jeszcze za wysokie progi dla Herhty
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 sie 2005, 17:16
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 18 sie 2005, 21:25
Ten kolega narazie nic nie poakzuje zawodzi w 100%Corinthians pisze:.... który mi przychodzi na myśl jest Rafael Nando.
MoLe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 sie 2005, 21:33
Wiem, wiem. Jak nie on to kto? Wichniarek? Cairo? Salihović? Jest jeszcze Dejagah i Okoronkwo...MoLe pisze:Ten kolega narazie nic nie poakzuje zawodzi w 100%Corinthians pisze:.... który mi przychodzi na myśl jest Rafael Nando.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 19 sie 2005, 0:11
Zaryzykowałbym i bym postawił w dalszym cagu na Wichniarek-Rafael ale na miejscu Falko spróbowałbym gre 3 napadziorami dodając Cairo.... ale to tylko moje przemyślenia co do Salhovica,Dejagah i Okoronkwo dałbym ich do rezerwy do ogrania albo wogle sprzedałCorinthians pisze: Wiem, wiem. Jak nie on to kto? Wichniarek? Cairo? Salihović? Jest jeszcze Dejagah i Okoronkwo...
MoLe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 sie 2005, 10:41
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 19 sie 2005, 11:50
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 19 sie 2005, 12:19
wszędzie psizą że na wiosne chce santa ale moim zdaniem braciszek prezesa nie sprzeda mu goCorinthians pisze:Kurde. Mało brakowało, a mielibyśmy problem z napastnikem z głowySanta Cruz nie przejdzie do Herthy
Przynajmniej w tym okienku transferomym. Sam Roque tak powiedział dla Kickera.
MoLe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 19 sie 2005, 12:41
Nie wydają milionów bo ich poprostu nie mają. Jest to konsekwencją nie udanych transferów z przed lat (Alves). Teraz jak już kupują to z głową, przykładem może być trensfer z poprzedniego sezonu Gilberto. Myśle, że Hertha w tym sezonie ma realne szanse na grę w Pucharze UEFA lub przy odrobinie szczęścia w eliminacjach LM.Kaczormistrz pisze:to moze byc sezon dla herthy i mam nadzieje ze wreszcie pokaza co potrafia co prawda nie wydaja na transfery miliony ale zawsze maja swoje gwiazdy
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 20 sie 2005, 10:35
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 sie 2005, 21:35
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 20 sie 2005, 22:13
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 sie 2005, 19:01
Skąd oni tyle kasy wezmą?? Portillio to jest chyba zbyt drogi jak na HerthęRufus pisze:He Hertha interesuje się Javierem Portillo zobaczymy co z teo wyjdzie z tego co mi wiadomo koniecznie chcą sprowadzić napastnika do końca okienka
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 21 sie 2005, 19:46
Dosmen
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio