Hertha BSC (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
MoLe
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 17 sie 2005, 11:45

omg dobra nieważne, ja się nie kłóce :D. Ale wracając do meczu z Bayernem to oczywiście jestem całym sercem za Herthą ale obstawiam 2:1,3:1 dla Bayernu :evil: jednak to jeszcze za wysokie progi dla Herhty

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 18 sie 2005, 16:51

MoLe pisze:omg dobra nieważne, ja się nie kłóce :D. Ale wracając do meczu z Bayernem to oczywiście jestem całym sercem za Herthą ale obstawiam 2:1,3:1 dla Bayernu :evil: jednak to jeszcze za wysokie progi dla Herhty
co ty Hertha ocziwiście wygra z takim wrogiem obstawiać inny wynik to grzech :evil:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 sie 2005, 17:16

Hertha w sezonie celuje w Lige Mistrzów. Porażka/i z Bayernem nie przekreślają tych marzeń. Jednak, żeby pokonać na Alianz Arena Bayern Hertha musi zapomnieć o sowich dwóch największych problemach.
1. Psychika. Piłkarze Herthy mają słaba psychikę. Gdy p-rowadzą 2-0 zaczynają grać nonszlancko i popełniają proste błędy. W tym sezonie niestety mogliśmy się o tym przekonać w 1 kolejce.
2. Snajper. W meczu z Bayenrem któryś z napastników musi być w formie. W Berlinie nie ma skutecznego snajpera (miał być Wichniarek, Bobić). Jedynym takim, który mi przychodzi na myśl jest Rafael Nando.

Awatar użytkownika
MoLe
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 18 sie 2005, 21:25

Corinthians pisze:.... który mi przychodzi na myśl jest Rafael Nando.
Ten kolega narazie nic nie poakzuje zawodzi w 100% :shock:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 sie 2005, 21:33

MoLe pisze:
Corinthians pisze:.... który mi przychodzi na myśl jest Rafael Nando.
Ten kolega narazie nic nie poakzuje zawodzi w 100% :shock:
Wiem, wiem. Jak nie on to kto? Wichniarek? Cairo? Salihović? Jest jeszcze Dejagah i Okoronkwo... :warrior:

Awatar użytkownika
MoLe
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 19 sie 2005, 0:11

Corinthians pisze: Wiem, wiem. Jak nie on to kto? Wichniarek? Cairo? Salihović? Jest jeszcze Dejagah i Okoronkwo... :warrior:
Zaryzykowałbym i bym postawił w dalszym cagu na Wichniarek-Rafael ale na miejscu Falko spróbowałbym gre 3 napadziorami dodając Cairo.... ale to tylko moje przemyślenia co do Salhovica,Dejagah i Okoronkwo dałbym ich do rezerwy do ogrania albo wogle sprzedał :shock: to dobra mozę stawianie na młodzież jest wązne ale Herthcie jest potrzebny narazie doświadczony i sprawdzony napastnik, a takiego wciąż brakuje. Kiedyś Był Preetz,Ali Deai(dobrze :wink: ?) i Alex Alves to bbyła czołówka... + Deisler w pomocy miodzio a jeszcze + Marcelinho dziś to by był team na miare Leadera Bundesligi...... ehh marzenia :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 sie 2005, 10:41

Kurde. Mało brakowało, a mielibyśmy problem z napastnikem z głowy :wink: Santa Cruz nie przejdzie do Herthy :( Przynajmniej w tym okienku transferomym. Sam Roque tak powiedział dla Kickera. :x

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 19 sie 2005, 11:50

to moze byc sezon dla herthy i mam nadzieje ze wreszcie pokaza co potrafia co prawda nie wydaja na transfery miliony ale zawsze maja swoje gwiazdy

Awatar użytkownika
MoLe
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 19 sie 2005, 12:19

Corinthians pisze:Kurde. Mało brakowało, a mielibyśmy problem z napastnikem z głowy :wink: Santa Cruz nie przejdzie do Herthy :( Przynajmniej w tym okienku transferomym. Sam Roque tak powiedział dla Kickera. :x
wszędzie psizą że na wiosne chce santa ale moim zdaniem braciszek prezesa nie sprzeda mu go :evil: znowu bedzie gatka szmatka i z nim przedłużą do 2008

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 19 sie 2005, 12:41

Kaczormistrz pisze:to moze byc sezon dla herthy i mam nadzieje ze wreszcie pokaza co potrafia co prawda nie wydaja na transfery miliony ale zawsze maja swoje gwiazdy
Nie wydają milionów bo ich poprostu nie mają. Jest to konsekwencją nie udanych transferów z przed lat (Alves). Teraz jak już kupują to z głową, przykładem może być trensfer z poprzedniego sezonu Gilberto. Myśle, że Hertha w tym sezonie ma realne szanse na grę w Pucharze UEFA lub przy odrobinie szczęścia w eliminacjach LM.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 20 sie 2005, 10:35

He Hertha interesuje się Javierem Portillo zobaczymy co z teo wyjdzie z tego co mi wiadomo koniecznie chcą sprowadzić napastnika do końca okienka :D

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 sie 2005, 21:35

Koblenz 2:3 Hertha :| Dziwny wynik jak na spotkanie z takimi dziadami :| Zwycięstwo dopiero po dogrywce :angry:

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 20 sie 2005, 22:13

Pamiętaj jednak o tym że Hertha lubi z takimi przegrywać był to prawdziwy horror bo było 1:0 przez długi czas po bramce Friedricha a jakis tam koles dwa gole od nich wpakował w 89 i 91 minucie 93 minuta i zbawinczy Marcelinho doprowadza do dogrywki w dogrywce gol Kovaca...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 sie 2005, 19:01

Rufus pisze:He Hertha interesuje się Javierem Portillo zobaczymy co z teo wyjdzie z tego co mi wiadomo koniecznie chcą sprowadzić napastnika do końca okienka :D
Skąd oni tyle kasy wezmą?? Portillio to jest chyba zbyt drogi jak na Herthę :( Przecież nie wyciągną z dupy milionów... Herthę chyba stać tylko na niezłego napastnika z ligi chorwackiej, czy tureckiej, ale nie na taki talent... Oczywiście chciałbym, żeby Javier przyszedł do berlina, ale jakoś nie moge w to uwierzyć :roll:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 21 sie 2005, 19:46

Skoro był na wypożyczeniu we Fiorentinie to czemu nie w Hercie? Berlinczycy do biednych nie należa więc na jego kontrakt (prawdopodobnie po pół z Realem) wysypłają kasiorke. A Hertha potrzebuje napastnika z prawdziwego zdarzenia jak nikt inny z Bundesligi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”