Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 19:20
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 16 sie 2005, 19:29
cris10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 18 sie 2005, 15:19
Raulito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 18 sie 2005, 15:22
Raulito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 18 sie 2005, 15:26
Kolego ! wiesz wogóle o czym jest ten temat ???Raulito pisze: ZAWSZE I WSZECIE RUCH CHORZÓE NAJLEPSZY BEDZIE !!! CZAY WYGRASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZLE !!!!!!!!!!!!!
beku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 18 sie 2005, 16:07
Sergeboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 sie 2005, 16:36
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sie 2005, 18:23
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 sie 2005, 18:39
Przygasl bo trafil do zlego klubu. Tutaj nie bylo i nie ma dla niego miejsca, dlatego ze Luksemburgo woli postawic na innych zawodnikow. Ja mysle ze Owen gdyby gral we wszystch meczach w ostatnim sezonie przez 90 minut to zostal by krolem strzelcow. Nie mozna tez mowic ze nie dano mu szans, bo mu ja dano i potrafil ja wykorzystac. Prawie zawsze strzelal gole, ale chyba wymagano od niego zaduzo.Tam był łowcą bramek, znakomicie radził sobie na boisku. A w Hiszpanii? Jakby przygasł...
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 18 sie 2005, 19:05
snake pisze: Przygasl bo trafil do zlego klubu. Tutaj nie bylo i nie ma dla niego miejsca, dlatego ze Luksemburgo woli postawic na innych zawodnikow. Ja mysle ze Owen gdyby gral we wszystch meczach w ostatnim sezonie przez 90 minut to zostal by krolem strzelcow. Nie mozna tez mowic ze nie dano mu szans, bo mu ja dano i potrafil ja wykorzystac. Prawie zawsze strzelal gole, ale chyba wymagano od niego zaduzo.
Chcialbym zeby juz opuscil Real, bo im dluzej tam bedzie tym gorzej dla jego kariery.
beku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 18 sie 2005, 19:11
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 18 sie 2005, 20:49
zazul
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sie 2005, 22:30
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sie 2005, 22:44
Dobrze, że użytkownik Raulito sam szybko doszedł do wniosku, że napisał głupstwo i zmienił wersję naRaulito pisze:REAL jest najlepszym klubem na świecie !!!!!!
Co jednak też wydaje się dalekie od prawdy ale można to śmiało pominąćRaulito pisze:ZAWSZE I WSZECIE RUCH CHORZÓE NAJLEPSZY BEDZIE !!!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sie 2005, 23:07
Nie wybaczą mu jeśli przejdzie do jakiegoś wielkiego teamu, typu ManU, Chelsea, czy Arsenal [o Evertonie nie wspominającNiggaz pisze:kibice The Reds i tak pewnie nie będą mu chcieli za bardzo wybaczyć odejścia
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio