Transfer Owena - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 19:20

Do Liverpoolu nie przyjdzie, no chyba ze zdobedzie hiszpanskie odywatelstwo, bo Rafa(Ł) Benitez chyba nie wie, ze nie ma zakazu sprowadzania na Anfield nie-Hiszpanów...
A w Realu to ciezka bedzie z nim sytuacja. Raul i Ronaldo wydaja sie nie do ruszenia, nowi tez raczej beda grac. Poza tym, Luxemburgo chyba niezbyt go ceni.
Do innej angielskiej druzyny tez ciezko byloby mu przejsc. Do slabego klubu, albo slabej ligi nie pojdzie... pozostaje jedno wyjscie - koniec kariery. no i tym sposobem rozwiazalem problem przyszlosci Owena. dziekuje.

cris10
Trampkarz
Trampkarz

Owen zostań......

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 16 sie 2005, 19:29

Michael Owen powinien zostać w Realu Mandryt , odejść z tego klubu powinien odejść Ronaldo np.do Włoch.Real z 3 napastnikami Robinho Owen Raul za nimi Baptista

Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz

REAL MADRYT KING !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 18 sie 2005, 15:19

Panowie przeciez wszyscy wiemy ze REAL jest najlepszym klubem na świecie !!!!!! :o :o :o :o :o :o :o

Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz

RUCH CHORZÓW władcy Górnego Śląska !!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 18 sie 2005, 15:22

ZAWSZE I WSZECIE RUCH CHORZÓE NAJLEPSZY BEDZIE !!! CZAY WYGRASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZLE !!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Re: RUCH CHORZÓW władcy Górnego Śląska !!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 18 sie 2005, 15:26

Raulito pisze: ZAWSZE I WSZECIE RUCH CHORZÓE NAJLEPSZY BEDZIE !!! CZAY WYGRASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZLE !!!!!!!!!!!!!
Kolego ! wiesz wogóle o czym jest ten temat ???

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 18 sie 2005, 16:07

Owen powinien wrocic do Anglii. Tam maja do niego duzy szacunek, wiec na miejsce w skladzie moze liczyc, a w Realu nie bardzo...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 sie 2005, 16:36

też myśle że powinien wrócić do anglii ale wątpie że odejdzie w tym oknie z realu

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2222
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sie 2005, 18:23

Dla mnie Owen w Realu nie potrafi rozwinąć skrzydeł. W ogóle nie rozumiem jego odejścia z Premiership [rozumiem, że kibice, by go znienawidzili jakby zmienił barwy klubowe w obrębie Anglii, ale to jest przecież profesjonalna piłka :? :?]... Tam był łowcą bramek, znakomicie radził sobie na boisku. A w Hiszpanii? Jakby przygasł...
Mam nadzieję, że wróci na Wyspu. Bardzo mu się to przyda.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 sie 2005, 18:39

Tam był łowcą bramek, znakomicie radził sobie na boisku. A w Hiszpanii? Jakby przygasł...
Przygasl bo trafil do zlego klubu. Tutaj nie bylo i nie ma dla niego miejsca, dlatego ze Luksemburgo woli postawic na innych zawodnikow. Ja mysle ze Owen gdyby gral we wszystch meczach w ostatnim sezonie przez 90 minut to zostal by krolem strzelcow. Nie mozna tez mowic ze nie dano mu szans, bo mu ja dano i potrafil ja wykorzystac. Prawie zawsze strzelal gole, ale chyba wymagano od niego zaduzo.

Chcialbym zeby juz opuscil Real, bo im dluzej tam bedzie tym gorzej dla jego kariery.

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 18 sie 2005, 19:05

snake pisze: Przygasl bo trafil do zlego klubu. Tutaj nie bylo i nie ma dla niego miejsca, dlatego ze Luksemburgo woli postawic na innych zawodnikow. Ja mysle ze Owen gdyby gral we wszystch meczach w ostatnim sezonie przez 90 minut to zostal by krolem strzelcow. Nie mozna tez mowic ze nie dano mu szans, bo mu ja dano i potrafil ja wykorzystac. Prawie zawsze strzelal gole, ale chyba wymagano od niego zaduzo.

Chcialbym zeby juz opuscil Real, bo im dluzej tam bedzie tym gorzej dla jego kariery.

Masz 100 % rację . Owen tam miał być chyba maszyną do strzelania bramek , bo przeciez nie poto się kupuje gwaizde Liverpoolu i ważnego zawodnika reprezentacji Anglii rzeby siedział na ławce. Jak SNAKE napisał , dostawał on swoją szanse i bardzo często ją wykorzystywał , ratując Realowi cenne punkty , ale niestety nie mógł sie przebić do pierwszej 11 :( powrót na Anfiled zrobiłby dobrze jemu jak i samemu zespołowi , ponieważ brakue mu klasowego napastnika znającego Angielską , piłkę nie ujmując nic Cisse i Morientesowi :) Za bezsens uwarzam gdyby Liverpool miałby się pozbyć francuza :evil: po 1. nie zrobili by chyba na nim interesu , " kupili , doznał poważnej kontuzji i sprzedac " 2. wraca do formy :) Wydaje mi się , że Owen dobrze współpracował by z Fernandem , w końcu jeden grał a drugi gra w Realu. Pozdrawiam !

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 18 sie 2005, 19:11

Myśle że Owenowi będzie sie ciężko przebić do 1 składu przy transferze do Liverpoolu,ale chciał bym go ujrzeć jeszcze w czerwonej koszulce The reds,z Morientesem moga stworzyć taki duet jak z Heskeyem

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 18 sie 2005, 20:49

Liverpool jak najbardziej by skorzystał z transferu Owena ponieważ jest to świetny zawodnik a napewno zbyt dobry by grzać ławe w Realu myśle że z Morientesem stworzyłby bajeczny atak mogący zawojować calą Europe :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sie 2005, 22:30

A jakoś bardziej wolę [jak już] atak Owen-Cisse. Moro na zmiennika. Bo z Barosa to już nic nie będzie. Jest jeszcze w składzie młody Neil Mellor, z którego za sezon, dwa, trzy Liverpool będzie miał wielką pociechę, bo już miał szanse pokazać swoje umiejętności i spisał się bardzo dobrze :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sie 2005, 22:44

Raulito pisze:REAL jest najlepszym klubem na świecie !!!!!!
Dobrze, że użytkownik Raulito sam szybko doszedł do wniosku, że napisał głupstwo i zmienił wersję na :arrow:
Raulito pisze:ZAWSZE I WSZECIE RUCH CHORZÓE NAJLEPSZY BEDZIE !!!
Co jednak też wydaje się dalekie od prawdy ale można to śmiało pominąć :wink:

Co do transferu Owena to ważne aby w ogóle opuścił Real i już będzie nieźle. Jest naprawdę dobrym zawodnikiem ale w Realu nie dostanie szansy z tego względu, że są tam bardziej medialne nazwiska i to wystarczy aby Anglik grzał ławę. Jeżeli powróci do Premiership to jestem ciekawe gdzie. Czy odważy się grać dla Manchesteru? Z jednej strony lepsze to niż pozostanie w Realu a kibice The Reds i tak pewnie nie będą mu chcieli za bardzo wybaczyć odejścia. Anglia wydaje mi się jedyną opcją dla Michaela bo we Włoszech sobie nie poradzi a nie sądze aby jakakolwiek z drużyn La Liga zdecydowała się na jego zakup. Trudno powiedzieć jak się dalej potoczy jego kariera.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sie 2005, 23:07

Niggaz pisze:kibice The Reds i tak pewnie nie będą mu chcieli za bardzo wybaczyć odejścia
Nie wybaczą mu jeśli przejdzie do jakiegoś wielkiego teamu, typu ManU, Chelsea, czy Arsenal [o Evertonie nie wspominając ;)]. Jeśli wróci - powinno być dobrze, będzie niczym ten syn marnotrawny ;) Jeśli pójdzie do jakieś słabszej drużyny - nie powinno być źle, aczkolwiek sam Michael nie będzie pewnie z tego zadowolony.
Wydaje mi się jednak, że jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest powrót na Wyspy Brytyjskie, bo Owen właśnie do tej piłki jest stworzony ;)
Wierzę, że kibice nie będą wobec niego tacy jak fani Barcy wobec Figo parę lat temu [co oczywiście popieram całym sercem, bo takie zdrady są niewybaczalne :evil:]. Owen to sympatyczny i bardzo dobry piłkarz. Zasługuje na to, aby jego kariera szła do przodu, a nie stała w miejscu [jak to jest na daną chwilę].

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”