Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 21:24
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 21:34
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 21:40
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 sie 2005, 21:54
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 sie 2005, 21:54
Jakies tam szanse ma nawet Siena. Kwestia jak rozumie się pojęcie "jakieś", a w przypadku Romy trudno o optymizm....<LILI> Romanista pisze:ale jakieś tam szanse ma ......
Nie wiem co sie dzieje, ale zgadzam się z serkiem. łał.serek pisze:ili napewno masz racje. Roma ma szanse na Scudetto tak jak kazdy kto gra w Serie A. Jednak trojka faworytow odstaje od reszty
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 22:05
serek408 pisze:Lili napewno masz racje. Roma ma szanse na Scudetto tak jak kazdy kto gra w Serie A. Jednak trojka faworytow odstaje od reszty![]()
Niektorzy to chyba nie znaja smaku meczy Derby D'Italiagdzie to pisac , ze taki mecz nie ma znaczenia
![]()
To nie w stylu fana Calcio
![]()
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 sie 2005, 22:15
Wszystko ok, ale wytłumacz mi co zmienia fakt remisu w sparingu, w którym raczej próbuje się nowych rozwiązań niż ćwiczy określone warianty. Poza tym karny jak najbardziej słuszny.<LILI> Romanista pisze:ja mam dużo optymizmu przecież w meczu sparingowym Roma - Juve było 2-2 a Juve strzeliło na remis z karnego i to w doliczonym czasie gry
Nie żebym był "hamski", ale takie błędy to lekki szczyt. Co do tróji faorytów to uważam, że Roma jest bardzo z tułu. Zakupiono trzech zaodników, być może lepszych, ale na wylocie jest Cassano. poza tym trzy nowe twarze, nie uczynią z ósmego zespołu minionego sezonu Seria A faworyta.<LILI> Romanista pisze:więc to wskazuje na to że Roma Może sie liczyc w walce o scuddeto i wcale nie jest tak bardzo z tyłu za trujka faworytów
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 sie 2005, 22:17
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 19 sie 2005, 22:31
Wiesz, ich wielkim wzmocnieniem jest Spalletti. Obrone tez beda mili inna, takie nazwiska jak Chivu, Bovo, Kufur i Panucci mowia same za siebie, pomoc tez niczego sobie, Taddei (moim zdaniem jest lepszym zawodnikiem od np Solariego) Totti, De Rossi (gra w reprezentacji, to musi o czyms swiadczyc) i swietny Mancini. No i atak, z Nonda i Montella, dwaj swietni zawodnicy. (Cassano nie licze, bo to ze odejdzie jest raczej pewne)Snipp_ pisze: Nie żebym był "hamski", ale takie błędy to lekki szczyt. Co do tróji faorytów to uważam, że Roma jest bardzo z tułu. Zakupiono trzech zaodników, być może lepszych, ale na wylocie jest Cassano. poza tym trzy nowe twarze, nie uczynią z ósmego zespołu minionego sezonu Seria A faworyta.
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 22:49
Snipp_ pisze:Wszystko ok, ale wytłumacz mi co zmienia fakt remisu w sparingu, w którym raczej próbuje się nowych rozwiązań niż ćwiczy określone warianty. Poza tym karny jak najbardziej słuszny.<LILI> Romanista pisze:ja mam dużo optymizmu przecież w meczu sparingowym Roma - Juve było 2-2 a Juve strzeliło na remis z karnego i to w doliczonym czasie gryNie żebym był "hamski", ale takie błędy to lekki szczyt. Co do tróji faorytów to uważam, że Roma jest bardzo z tułu. Zakupiono trzech zaodników, być może lepszych, ale na wylocie jest Cassano. poza tym trzy nowe twarze, nie uczynią z ósmego zespołu minionego sezonu Seria A faworyta.<LILI> Romanista pisze:więc to wskazuje na to że Roma Może sie liczyc w walce o scuddeto i wcale nie jest tak bardzo z tyłu za trujka faworytów
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 19 sie 2005, 22:52
Tu nie zgodze sie z Romanista. Juventus sie raczej nigdy nie przykladal do wynikow w sparingach, wystarczy przypomniec, zeszloroczny spraing przed sezonowy z Besiktasem, ktory to Juventus przegral, a jak wiadomo, Juventus w sezonie 2004/05 mial jeden z lepszych startow w historii. Uwzglednij rowniez ze Juventus jest w innej fazie przygotowan.<LILI> Romanista pisze: po 2 nie wmawiaj mi że sparingi to tylko nowe taktyki bo piłkarze muszą sie do sparingów tez przykałdać aby sprawdzic swoją formę
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 22:55
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 sie 2005, 23:02
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 19 sie 2005, 23:05
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 sie 2005, 0:21
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin