Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2016, 9:39
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 maja 2016, 10:03
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 04 maja 2016, 10:09
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 04 maja 2016, 10:24
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 04 maja 2016, 10:35
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2016, 11:33
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2016, 11:34
Vasquez na DM? Ja prędzej spodziewam się Pepe lub Ramosa na DM;) ZobaczymyKluchman pisze: Przeczuwam jakiś eksperyment z Lucasem Vazquezem grającym w fazie defensywnej jako pomocnik
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2016, 11:41
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2016, 11:45
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 maja 2016, 11:47
Gdyby nie ta poważna kontuzja to dziś Jese brany byłby pod uwagę przy selekcji na ME. Zidane jak zostanie to raczej postawi na jego rozwój....Ja lubię Jese i chcialbym zobaczyc czy w innym zespole jak Juve odżyłby jak Morata
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2016, 11:57
I tak i nie. Tak, bo Casemiro jest kluczowy dla "równowagi", w końcu to jedyny silny fizycznie defensywny pomocnik w drużynie. Nie, bo Benzema indywidualnie rozgrywa najlepszy sezon w karierze. Wiele razy na niego narzekałem, ale w tym sezonie jest znakomity. Strzela regularnie, znika dużo rzadziej i to wszystko pomimo tych wszystkich problemów prawnych w kraju.League pisze: Nie wiem jak dla Ciebie ale chyba większe osłabienie to brak Casemiro niż Benzemy w tym meczu.
Ja bym nie chciał, bo Jese to taka "moja" perełka jeszcze z czasów gry w Castilli i rzeczywiście kontuzja bardzo zahamowała jego karierę.League pisze: Ja lubię Jese i chcialbym zobaczyc czy w innym zespole jak Juve odżyłby jak Morata
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2016, 12:02
Kluchman pisze: Zresztą czy Morata to tak odżył w Juventusie? Strzelił kilka ważnych bramek, ale w tym sezonie siedem goli w Serie A dupy nie urywa delikatnie mówiąc.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 04 maja 2016, 12:07
Dzięki, miłe słowa. Uważam że Real nie powinien mieć dzisiaj problemów, szkoda że MC nie pojawi się w finale bo byłaby to fajna nowość, ale wątpię w takie rozstrzygnięcie bo Real mniejszy zlepek indywidualności.grzegorzfcb pisze:IMO bramka Realu zakończy mecz, nie będzie jak z Juve, które miało liderów na boisku, Moratę, lpeszą drużynę i lepszego trenera
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 04 maja 2016, 12:21
fan_R10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 04 maja 2016, 14:00
HMK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio