Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sty 2016, 20:56
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sty 2016, 22:19
Zaintrygowałeś mnie. Podzielisz się jakie to sposoby? Pytam bez napinkiarek_ahig pisze:Ja wolę jednak bardziej efektywne i przyjemne sposoby.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 20 mar 2016, 12:18
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 mar 2016, 12:43
http://jakoszczedzacpieniadze.pl/ - to o oszczędzaniuEnjo pisze:Znacie jakieś strony/blogi dotyczące oszczędzania, ewentualnych ciekawych ofert kont bankowych, lokat ? Red ? Wiem, że się tym interesujesz.Proszę o podrzucenie tutaj
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2016, 11:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 kwie 2016, 16:55
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 kwie 2016, 17:09
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2016, 21:25
No właśnie, rzecz w tym, że ja bym wolała nie mieć do tych pieniędzy dostępu, coby mnie nie kusiło. Pewnie nigdy nie będę zatrudniona na umowę o pracę + nie wierzę w emeryturę od państwa, więc wolałabym sama zadbać o swoją przyszłość, zwłaszcza, że mam dobrą sposobność, by co miesiąc coś tam odkładać. Z drugiej jednak strony, choć staram się nie myśleć w ten sposób, to jednak siedzi mi z tyłu głowy myśl, że to jeszcze prawie 40 lat i cholera wie, co się przez ten czas zdarzy - z bankami, z moim życiem, z wartością pieniądza itd.fieldy pisze: Nie, co prawda myślałem nad tym, kuszący zwłaszcza jest brak podatku Belki przy IKE, ale jednak trzymać kasę tyle lat na koncie, po które sięgnę za kilkadziesiąt lat (mozna wcześniej, ale wtedy już z podatkiem Belki) to mi się nie specjalnie usmiecha... No i nie ma co ukrywać, trzeba mieć jednak jakieś środki by wpłacać na to konto, póki co wolę na lokaty wpłacić i jednak mieć dostęp do swoich pieniędzy w razie w
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 maja 2016, 17:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 maja 2016, 10:09
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 maja 2016, 23:33
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 maja 2016, 4:51
Najwyraźniej się nie da - musisz użyć karty po prostu. Na Smart Banku są takie limity:Kamil232 pisze: Ale jedna rzecz mi nie pasuje. Jak np. se patrzę na kupowanie biletu w Polskim Busie w ecard.pl nie widzę tam, żebym z tego konta mógł sobie za to płacić. Czy to może pod inną nazwą tam funkcjonuje?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 maja 2016, 8:58
Nie wszystkie banki korzystają z takich opcji. Do tego np. kiedy płacę gdzieś online w weekend, nie mam możliwości płacić z BPH, taką opcję widzę tylko w tygodniu.Kamil232 pisze: Ale jedna rzecz mi nie pasuje. Jak np. se patrzę na kupowanie biletu w Polskim Busie w ecard.pl nie widzę tam, żebym z tego konta mógł sobie za to płacić. Czy to może pod inną nazwą tam funkcjonuje?
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 maja 2016, 9:06
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 maja 2016, 12:41
No widzisz, a ja dzwoniłam wiele razy i zawsze [tzn. w tych nielicznych przypadkach, kiedy w ogóle odebrali] odpowiadali mi, że nie mają uprawnień do tego. Jakiś kosmos.red85 pisze: Futbolowa, swoją drogą jestem ciekaw Twoich przygód ze SmartBankiem. Jak to nie dało się nic załatwić? Ja już ze 2 razy zablokowałem tam dostęp przez www (niestety, mając tyle kont niekiedy zdarza się pomylić przy wpisywaniu hasła ) i z tego co mi sie przypomina wystarczył telefon i podesłali na sms nowe hasło.
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio