Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1417

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2016, 23:12

"Najlepszy bramkarz świata" słabo się zachował w tak ważnym momencie.

cruel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 maja 2016, 23:17

De gea się mści w super momencie za brak transferu do Realu :d

Sent from my SM-G928V using Tapatalk

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 maja 2016, 23:21

Słabo to był ten mecz przygotowany taktycznie. Jak u rywala jest taki Payet, który słynie z bardzo dobrego wykonywania stałych fragmentów gry, a gdy nie strzela to ma na kogo grać, trzeba to zagrożenie minimalizować. Tymczasem tych okazji że stojącej piłki było sto milionów. Popatrzcie jak niektóre drużyny dokłada starań, by Atletico Madryt nie miało najlepiej ani jednego rzutu rożnego.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 maja 2016, 23:21

Zasłużona porażka. W drugiej części wyglądało to odrobinę lepiej, ale szybko zostaliśmy sprowadzeni na ziemię. Przy remisie jeszcze jakiś cień nadziei by był, ale po porażce tylko cud mógłby nam dać LM.

Za dużo przeciętniactwa w tej drużynie i za mało charakterów. ktokolwiek będzie za sterami, musi dokonać wielu zmian w kadrze.

maxskr
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 10 maja 2016, 23:23

Szkoda, mimo fatalnej gry było blisko. Dokończyć sezon i podziękować za współpracę van Gaalowi, paru piłkarzom pewnie też.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 maja 2016, 23:24

Brakowało Fellsa i stopera za Blinda ktory ma wyskok i wzrost.Jak ma sie jednego czlowieka który potrafi powalczyc w powietrzu to tak jest.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2016, 23:24

red85 pisze: Za dużo przeciętniactwa w tej drużynie i za mało charakterów. ktokolwiek będzie za sterami, musi dokonać wielu zmian w kadrze.
Nie zgadzam się. Skład jest, tylko potrzebny jest dobry trener. Tak samo jak w Arsenalu, dla mnie transfer numer jeden to jest trener. Dać mu sezon i niech on zrobi przesiew. Czasami za marne grosze można pozbyć się bardzo dobrego zawodnika.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 maja 2016, 23:27

guru pisze:
red85 pisze: Za dużo przeciętniactwa w tej drużynie i za mało charakterów. ktokolwiek będzie za sterami, musi dokonać wielu zmian w kadrze.
Nie zgadzam się. Skład jest, tylko potrzebny jest dobry trener. Tak samo jak w Arsenalu, dla mnie transfer numer jeden to jest trener. Dać mu sezon i niech on zrobi przesiew. Czasami za marne grosze można pozbyć się bardzo dobrego zawodnika.
Nie zgadzam się również. Mamy DDG(?), Shawa, Smallinga i Martiala, którzy bez cienia wątpliwości prezentują wymagany poziom. Czasami jeszcze Rooney...i tyle. A charakteru w tej drużynie w ogóle nie ma. Kiedyś mieliśmy czterech, pięciu grajków, którzy śmiało mogliby w każdej innej drużynie założyć opaskę kapitana. Teraz nie widać ani jednego...

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 maja 2016, 23:29

W zasadzie od gola na 2-1 pokazał sie caly MU w tym sezonie-banda pizd bez charakteru z genialnym martialem.

SAF MOU czy ktokolwiek by wywalił blinda na ławke po 1 połowie, ten dalej sabotował gre w 2ale co tam- dlaczego nie wpuscilismy dodatkowego stopera do srodka?

Jesli ten mecz ma oznaczać wywalenie LVG to bardzo dobrze, dzisiaj to wyglądalo jak mecz z bayernem

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8412

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2016, 23:33

Mnie przeraża, że van Gaal pracuje dwa sezony, a tu nadal jesteśmy w tyle z jakością. Wiem, że przebudowa to długi proces, ale my nadal wyglądamy, jakbyśmy byli na jej początku, a nie robili jakieś poważne kroki do przodu. Na dziś wygląda to tak, jakby van Gaal znów musiał robić praktycznie drużynę od podstaw, bo kilku z tych, których sprowadził, będzie do odpalenia, jeszcze inni zbliżają się do emerytury itd. Jeśli van Gaal zostanie, porobi trochę tych zmian, za rok przyjdzie ktoś nowy i zacznie na nowo - po swojemu. Jak dla mnie to naprawdę nie ma sensu, by przebudowywać teraz, przebudowywać za rok i cały czas wracać do punktu wyjścia. Van Gaal dostał szansę i ją spieprzył, mam nadzieję, że za dwa tygodnie będzie już tylko smutną historią na OT.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 maja 2016, 23:37

united to wyglada bardzo podobnie do city, pilkarzom tak naprawde jakos wyjatkowo nie zalezy juz na sezonie,jasne, jak mozna wygrac to wygramy ale nie bedziemy sie zabijac. na final pucharu anglii sie zmobilizuja bo to puchar ktory mozna wygrac ale liga mistrzow.... w nastepnym sezonie? powod jest banalny: a czy ja tu bede w nastepnym sezonie? tyle sie pisze o nowym trenerze, wszystko sie nakreca a kolo zamyka.

dzisiaj zagrali moze z 10 minut na niezlym poziomie, poza tym nie bylo ich w meczu o wszystko. nawet w momencie gdy prowdzili 1-2 to przeciez tylko szczescie sprawilo ze tak sie odwroicl mecz. dwa strzaly dwie akcje i dwa gole. po golu na 1-2 do konca meczu znikneli jak kamfora.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2016, 23:41

Powiem krótko- im więcej pieniędzy w piłce tym gorzej. Jestem neimal pewien, że teraz przez te pieniądze z praw telewizyjnych liga angielska będzie jeszcze gorsza w Europie niż obecnie. Rzekłem.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2016, 7:28

guru pisze: Powiem krótko- im więcej pieniędzy w piłce tym gorzej. Jestem neimal pewien, że teraz przez te pieniądze z praw telewizyjnych liga angielska będzie jeszcze gorsza w Europie niż obecnie. Rzekłem.
im wyższe tygodniówki tym bardziej mają wywalone na grę. No cóż,

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2016, 8:47

Piłkarze MU w autobusie :D

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki