Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2016, 23:12
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 maja 2016, 23:17
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 maja 2016, 23:21
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 maja 2016, 23:21
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 10 maja 2016, 23:23
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 maja 2016, 23:24
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2016, 23:24
Nie zgadzam się. Skład jest, tylko potrzebny jest dobry trener. Tak samo jak w Arsenalu, dla mnie transfer numer jeden to jest trener. Dać mu sezon i niech on zrobi przesiew. Czasami za marne grosze można pozbyć się bardzo dobrego zawodnika.red85 pisze: Za dużo przeciętniactwa w tej drużynie i za mało charakterów. ktokolwiek będzie za sterami, musi dokonać wielu zmian w kadrze.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 maja 2016, 23:27
Nie zgadzam się również. Mamy DDG(?), Shawa, Smallinga i Martiala, którzy bez cienia wątpliwości prezentują wymagany poziom. Czasami jeszcze Rooney...i tyle. A charakteru w tej drużynie w ogóle nie ma. Kiedyś mieliśmy czterech, pięciu grajków, którzy śmiało mogliby w każdej innej drużynie założyć opaskę kapitana. Teraz nie widać ani jednego...guru pisze:Nie zgadzam się. Skład jest, tylko potrzebny jest dobry trener. Tak samo jak w Arsenalu, dla mnie transfer numer jeden to jest trener. Dać mu sezon i niech on zrobi przesiew. Czasami za marne grosze można pozbyć się bardzo dobrego zawodnika.red85 pisze: Za dużo przeciętniactwa w tej drużynie i za mało charakterów. ktokolwiek będzie za sterami, musi dokonać wielu zmian w kadrze.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 maja 2016, 23:29
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2016, 23:33
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 10 maja 2016, 23:37
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2016, 23:41
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2016, 7:28
im wyższe tygodniówki tym bardziej mają wywalone na grę. No cóż,guru pisze: Powiem krótko- im więcej pieniędzy w piłce tym gorzej. Jestem neimal pewien, że teraz przez te pieniądze z praw telewizyjnych liga angielska będzie jeszcze gorsza w Europie niż obecnie. Rzekłem.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2016, 8:47
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 maja 2016, 9:55
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio