Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 21:25
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 22 sie 2005, 22:18
Podolski.Ł , Djibrill Cisse , L.Donovan , D.Villa , G.Pazzini, Bojinov ,Tomi pisze:wszyscy drodzy tylko Defoe mógłbym kupić ale słaby jest.Polecisz jescze kogoś ????
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 15:07
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 15:10
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 sie 2005, 15:20
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 15:33
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 15:37
kama_reda pisze:A i wiecie może kiedy zawodnik dostanie obywatelstwo hiszpańskie Question Bo w kadrze na mecz może być tylko 3 Cdz, a ja mam 6 i wszysycy nadają się do gry. Może coś trzeba zrobić, zeby dostał obywatelstwo?
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 23 sie 2005, 15:37
mi tez sie troche znudzil,Pasztet pisze:a mi sie tam fm juz znudzil, czekam na najnowszą częśc 2006
znam ten bolDobra zwracam się do Was o pomoc, bo coś mi nie idzie tak jak powinno. Gram Villarreal, pierwszy sezon 3 miejsce, elegancko idą przygotowania do sezonu, w spraingach strzelam dużo bramek, w kwalifikacjach do LM ogrywam Dynamo Kijów w dwumeczu 11:4. Początek sezonu dwa mecze 6 pkt, 7 strzelonych goli i... coś się zacięło Confused Przyszedł mecz z Porto w LM. Wynik 0:0 Mad Statystyki po meczu: 32 strzały (13 celnych). Nic,myśle wypadek przy pracy. Mecz ligowy z Malagą, porażka 1:0 Evil or Very Mad i podobna sytuacja jak w meczu z Porto, no może troche mniej strzałów. POtem przyszło zwycięstwo 2:0 nad Valencią, ale również fatalna skuteczność, gole strzelone dopiero w 82 i 86 minucie. Remis z Sociedad, znowu 0:0 (fatalna skuteczność), zwycięstwo z Betisem 2:1, zwycięski gol w 96 Exclamation min., remin 2:2 z Juve i porażka 2:0 z Barcą. W tych wszystkich meczach stworzyłem pełno sytuacji niemal stuprocentowych, sam na sam itp. Ale wszystko strzelają w bramkarza albo obok. Nie mam pojęcia co się stało. Wcześniej było super ze skutecznością. Poradźcie coś, może jakiś specjalny trening, jakieś ćwiczenie (tylko nie zeby brać z fmcm.pl). Co mam robić Question Confused
hubertd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 23 sie 2005, 15:39
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 23 sie 2005, 15:48
BartekTS
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 15:56
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 16:03
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 23 sie 2005, 16:06
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 16:35
To był dla mnie najdziwniejszy sezon w Fm - Wisła grała mi dosyć słabo w lidze jak na swoje możliwości . Potrafila przegrać z Legia 1-0 by potem wygrac 2-1 z Arsenalem . Skład może nie jest inponujący ale w LM grał świetnie , jeśli nie wierzycie moge wam przeslac wszystkie mecze z LMhubertd pisze:mam pytanie, jak z takim skladem mogles nie zdobyc MP, ja jak gralem wisla w lm to w lidze grala druga 11 znacznie slabsza a i tak z palcem w d*** zdobywalem MP, no ale i tak gratuluje zwyciestwa w LM,
pzdr
Niklos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio