FMy - Strona 202

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 21:25

ja bym Ci polecił Scaloni'ego(Lionel Sebastian Scaloni - Deportivo) u mnie w Chelsea spisywał się bardzo dobrze.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 22 sie 2005, 22:18

Tomi pisze:wszyscy drodzy tylko Defoe mógłbym kupić ale słaby jest.Polecisz jescze kogoś ????
Podolski.Ł , Djibrill Cisse , L.Donovan , D.Villa , G.Pazzini, Bojinov ,
A.Kerzahov,Caracciolo, Dagoberto , Cavenaghi,F.Bazzani,L.Toni , .Charisteas.F.Adu, C.Delgado,M.Zidan,M.Forssell,V.Iaquinta,G.Rossi(ManU cena 1.200.000 euro 18 latek U mnie sie sprawdza)

Wiem że nie wszyscy są z europy ale napisałem tych dobrych może któregoś kupisz

Ps: Zapomniałem jeszcze Mido

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 15:07

Ja w pierwszym sezonie zająłem w lidze 2 miejsce tuż za Legia. Natomiast wygrałem LM pokonując w finale Chealsa 0-0- w karych 5-4

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 15:10

Niklos - jak pokonałaeś w finale Chelsea to jakąś magiczną taktykę musisz mieć :D pochwal się.... 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 sie 2005, 15:20

a mi sie tam fm juz znudzil, czekam na najnowszą częśc 2006 :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 15:33

Dobra zwracam się do Was o pomoc, bo coś mi nie idzie tak jak powinno. Gram Villarreal, pierwszy sezon 3 miejsce, elegancko idą przygotowania do sezonu, w spraingach strzelam dużo bramek, w kwalifikacjach do LM ogrywam Dynamo Kijów w dwumeczu 11:4. Początek sezonu dwa mecze 6 pkt, 7 strzelonych goli i... coś się zacięło :? Przyszedł mecz z Porto w LM. Wynik 0:0 :x Statystyki po meczu: 32 strzały (13 celnych). Nic,myśle wypadek przy pracy. Mecz ligowy z Malagą, porażka 1:0 :evil: i podobna sytuacja jak w meczu z Porto, no może troche mniej strzałów. POtem przyszło zwycięstwo 2:0 nad Valencią, ale również fatalna skuteczność, gole strzelone dopiero w 82 i 86 minucie. Remis z Sociedad, znowu 0:0 (fatalna skuteczność), zwycięstwo z Betisem 2:1, zwycięski gol w 96 :!: min., remin 2:2 z Juve i porażka 2:0 z Barcą. W tych wszystkich meczach stworzyłem pełno sytuacji niemal stuprocentowych, sam na sam itp. Ale wszystko strzelają w bramkarza albo obok. Nie mam pojęcia co się stało. Wcześniej było super ze skutecznością. Poradźcie coś, może jakiś specjalny trening, jakieś ćwiczenie (tylko nie zeby brać z fmcm.pl). Co mam robić :?: :?

A i wiecie może kiedy zawodnik dostanie obywatelstwo hiszpańskie :?: Bo w kadrze na mecz może być tylko 3 Cdz, a ja mam 6 i wszysycy nadają się do gry. Może coś trzeba zrobić, zeby dostał obywatelstwo?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 15:37

kama_reda pisze:A i wiecie może kiedy zawodnik dostanie obywatelstwo hiszpańskie Question Bo w kadrze na mecz może być tylko 3 Cdz, a ja mam 6 i wszysycy nadają się do gry. Może coś trzeba zrobić, zeby dostał obywatelstwo?

Zawodnik musi chyba 5 lat grać w jednej lidze by dostać obywatelstwo

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 23 sie 2005, 15:37

Pasztet pisze:a mi sie tam fm juz znudzil, czekam na najnowszą częśc 2006 :wink:
mi tez sie troche znudzil,
nie wiecie kiedy ma sie pojawic fm2006 ?? juz sie nie moge doczekac ;)

ja dzisiaj zdobylem mistrzostwo polski korona :D w pierwszym sezonie awansowalem do 1 ligi no a w drugim od razu MP, oto moj sklad(od prawej strony):
taktyka: 4-1-3-2 bez srodkowych pomocnikow ;)

cabaj-kus, koziol, bieniuk, radwanski-golos-szalachowski, bak, nowacki-piechna-tydda

sprzedalem grzegorzewskiego do poloni za 1,8mln euro !!! dzieki temu moglem dokonalem kilku transferow
pzdr

EDIT
Dobra zwracam się do Was o pomoc, bo coś mi nie idzie tak jak powinno. Gram Villarreal, pierwszy sezon 3 miejsce, elegancko idą przygotowania do sezonu, w spraingach strzelam dużo bramek, w kwalifikacjach do LM ogrywam Dynamo Kijów w dwumeczu 11:4. Początek sezonu dwa mecze 6 pkt, 7 strzelonych goli i... coś się zacięło Confused Przyszedł mecz z Porto w LM. Wynik 0:0 Mad Statystyki po meczu: 32 strzały (13 celnych). Nic,myśle wypadek przy pracy. Mecz ligowy z Malagą, porażka 1:0 Evil or Very Mad i podobna sytuacja jak w meczu z Porto, no może troche mniej strzałów. POtem przyszło zwycięstwo 2:0 nad Valencią, ale również fatalna skuteczność, gole strzelone dopiero w 82 i 86 minucie. Remis z Sociedad, znowu 0:0 (fatalna skuteczność), zwycięstwo z Betisem 2:1, zwycięski gol w 96 Exclamation min., remin 2:2 z Juve i porażka 2:0 z Barcą. W tych wszystkich meczach stworzyłem pełno sytuacji niemal stuprocentowych, sam na sam itp. Ale wszystko strzelają w bramkarza albo obok. Nie mam pojęcia co się stało. Wcześniej było super ze skutecznością. Poradźcie coś, może jakiś specjalny trening, jakieś ćwiczenie (tylko nie zeby brać z fmcm.pl). Co mam robić Question Confused
znam ten bol ;), mialem tak podobnie grajac betisem, wisla, barcelona,
nie wiem czemu tak jest, ale jak w meczach sparingowych strzelalem bardzo duzo goli i ew w el lm to pozniej po kilku meczach ligowych czy w lm mi rowniez nagle przestali strzelac pomimo wielu stuprocentowych okazji, ale pilkarze sie po jakims odblokuja, u mnie to trwalo chyba z poltora miesiaca, bardzo mnie to denerwowalo, a w kolejnych przedsezonowych sparingach staralem sie bardzo mieszac sklad, np pilkarze z pierwszej 11stki grali po 30-40 minut w jednym meczu i pozniej w sezonie bylo troche lepiej
nie wiem czy zadziala u ciebie
pzdr[/b]
Ostatnio zmieniony 23 sie 2005, 15:45 przez hubertd, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 23 sie 2005, 15:39

Po 5 latach dostaje sie obywatelstwo.Nad taktyką popracuj.No i pogadaj z Baqq :P

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 23 sie 2005, 15:48

FM2006 jest juz reklamowany na Angielskich Podwórkach na meczach sa bannery takze przypuszczam ze pirat 2 czy 3 tygodnie gora 1 miech jak sie pojawi bede pisal i przypuszczam ze nietylko ja :D

EDIT:

znalazłem w SIECI FM2006 :lol: musze zobaczyc czy jest full wersja i czy to niekłamstwo :twisted:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 23 sie 2005, 15:51

we wrześniu wychodzi

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 15:56

Podsumowanie sezonu 2004/2005 wg. mnie oczywiscie w FM
Klub:Wisła Kraków

Odkrycie roku: Marcin Stanislawski średnia 7,76 21 lat Ofensywny pomocnik który w 14(3) meczach zdobyl 10 goli , zaliczyl 8 asysyt i 3 zostal zawodnikiem meczu.

Rozczarowanie roku: Igor Lebadenko- ten napastnik zdobyl tylko 2 bramki w 11 meczach , i zaliczyl tylko 1 asyste co jest zbyt mało jak na mój zespół . Obecnie jest wart 3,7 mln Euro - wystawiony na liste transferowa

Piłkarz roku: Naldo (Brazylijczyk) oraz Henao (Kolumbijczyk) - pierwszy to środkow obrońca natomiast drugi to bramkarz. Naldo to podpora defensywy Wisły , znakomice potrafi grać głową . Strzelił historycznego karnego z Chealsa który dał mi zwycięstwo. W lidze najlepszy obrońca. Henao ten doświadczony bramkarz był klasą sam dla siebie szczególnie w meczach z Arsenalem i Chealsa.

Podsumowanie zawodnikow wg mnie a nie ocen :)
*pół sezonu:)

Bramkarze: Juan Carlos Henao 8,5 *, Radoslaw Majdan 6,5 , Kamil Rylka 5,5.

Obrońcy:Witold Cichy 6,5 , Jacek Kowalczyk 7,5 , Tomasz Klos 7 , Arkadiusz Głowacki 7 , Julcimar 6 , Naldo 8,5* , Niklos Mijajlovic 7 , Radunovic 6,5 , Baszczyński 7* ,

Pomocnicy
Damian Gorawski 7,5 , Tomasz Dawidowski 6 , Karol Piatek 6,5 , Marek Zieńczuk 8 , Ekwueme 6* , Cantoro 6* ,Kwiek 7 , Golos 7,5 , Stanisławski 8 , Szymkowiak 7,5 , Batata 5,5*

Napastnicy:
Frankowski 8 , Żurawski 7 , Lebedenko 4* , Estoyanoff 6* , Kużba 6,5* , K. Nowak 7,5 ,

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 16:03

jak mam być szczery to nie wiem jak wygrałeś Ligę Mistrzów takim składem. Ale nie mam powodów żeby Ci nie ufać dlatego wierze w Twoje zwycięstwo i winszuje ;)

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 23 sie 2005, 16:06

mam pytanie, jak z takim skladem mogles nie zdobyc MP, ja jak gralem wisla w lm to w lidze grala druga 11 znacznie slabsza a i tak z palcem w d*** zdobywalem MP, no ale i tak gratuluje zwyciestwa w LM,
pzdr

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 16:35

hubertd pisze:mam pytanie, jak z takim skladem mogles nie zdobyc MP, ja jak gralem wisla w lm to w lidze grala druga 11 znacznie slabsza a i tak z palcem w d*** zdobywalem MP, no ale i tak gratuluje zwyciestwa w LM,
pzdr
To był dla mnie najdziwniejszy sezon w Fm - Wisła grała mi dosyć słabo w lidze jak na swoje możliwości . Potrafila przegrać z Legia 1-0 by potem wygrac 2-1 z Arsenalem . Skład może nie jest inponujący ale w LM grał świetnie , jeśli nie wierzycie moge wam przeslac wszystkie mecze z LM :) Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”