Wiedziałem , że Wisła nie bedzie wstanie zagrać 30 minut w pierwszej części w cały spotkaniu. To było nie możliwe . Pozostaje niedostyt , gdyż Zieńczuk miał kilka dobry okazji do zdobycia gola . Pozostaje Puchar Uefa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 24 sie 2005, 10:24
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 10:26
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzsmi11 » 24 sie 2005, 10:58
krzsmi11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 sie 2005, 11:02
W tamtym roku było Dynamo Tbilisi, 4:3 u siebie i 2:1 porażka na wyjeździe. A Valerenga to była 2 lata temuherdek pisze:Cóż na otarcie łez znowu gra w UEFA, może tym razem dojdziemy gdzieś daleko po w tamtym roku nie bło zbyt dobrze (Valerenga Oslo).
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 24 sie 2005, 11:04
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 24 sie 2005, 11:06
minako009
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 sie 2005, 11:07
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 24 sie 2005, 11:09
Zwalacie wszystko na piłkarzy Wisły (i macie rację), ale dlaczego ten angielski sędzia nie uznał gola Penksy? Ja tam nie widziałem faulu ani spalonego, w radiu mówili, że gol był prawidłowy.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzsmi11 » 24 sie 2005, 11:24
krzsmi11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2005, 11:24
Tak trudno pojąć, że Penksa pomagał sobie ręką i było to dobrze widoczneCorinthians pisze:ale dlaczego ten angielski sędzia nie uznał gola Penksy? Ja tam nie widziałem faulu ani spalonego, w radiu mówili, że gol był prawidłowy. Gdyby gol zostałby uznany wtedy byłoby 2-2 i po grzybkach, a tak Wisła ostała skrzywdzona przez tego durnego anglika.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 sie 2005, 11:27
Aha. Ja tam się dopatrywałem spalonego, albo faulu. Każdy się myli. Nie musicie mi tego tłumaczyć w 5 postach.Bogi pisze:Zwalacie wszystko na piłkarzy Wisły (i macie rację), ale dlaczego ten angielski sędzia nie uznał gola Penksy? Ja tam nie widziałem faulu ani spalonego, w radiu mówili, że gol był prawidłowy.
Ręka Peksy kochany, rączką niestety zagrał.Sam się przyznał i nawet nie protestował.WystarczYło, żeby Zieńczuk lepiej przymierzył i wtedy na 5 goli by chyba PAO nie było stać.
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 24 sie 2005, 11:40
Engel stworzył z tej drużyny dobry team. Przecież ten presing w pierwszej połowie to był chyba jego pomysł nie?Najbardziej zdenerwował mnie szanowany do tej pory Engel. Mówił po meczu, że on zrobił wszystko by Wisła awansowała. Taa... Błędem Wisły było dopuszczenie Panathinaikosu na 30 metrów do swej bramki.
mark_p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzsmi11 » 24 sie 2005, 11:55
krzsmi11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 sie 2005, 12:28
Akurat pomysl z pressingiem to chyba mu najmniej wyszedl. Tzn. powiem tak - pomysl nie byl zly, tylko wykonwcow nie mial. bo zeby kryc krotko na calym boisku (dajmy nawet na 2/3 boiska) to trzeba miec zdrowie i kondycje jak dlugodystansowcy z Etiopii. a tak, od 30 min nie mial juz kto biegac, i zaczeli jezdzic z nimi jak chcieli. to samo w drugiej polowie. pierwsze 5-10 minut dobre, tak jak poczatek 1 polowy. a pozniej... wiadomo jak bylo.mark_p pisze:Engel stworzył z tej drużyny dobry team. Przecież ten presing w pierwszej połowie to był chyba jego pomysł nie?
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 24 sie 2005, 13:04
dokładnie, zajechali się poprostu, myśle, że gdyby Zieńczuk coś ukuł wcześniejod 30 min nie mial juz kto biegac, i zaczeli jezdzic z nimi jak chcieli. to samo w drugiej polowie. pierwsze 5-10 minut dobre, tak jak poczatek 1 polowy. a pozniej... wiadomo jak bylo.
mimo kontuzji, ciągnął, padał, przytrzymywał, za to plusJednak jesli chodzi o Cantoro, to ja nie zmienie swojego zdania, ze on zagral slaby mecz.Niestety, to nie byl ten Cantoro ktorego pamietamy ze swietnych wystepow i z walecznosci
mark_p
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio