A dzis szczegolna chwila dla fanow Interu i byc moze Milanu poniewaz swoje 95 urodziny obchodzila by Legenda Interu niezyjacy juz Giuseppe Meazza. Jak wiemy jego imieniem zostal nazwany stadion obydwu druzyn San Siro.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 sie 2005, 10:55
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 11:20
....masz wpisane zawod informatyk i rocznik 78 a nie wiesz co to post?Juras_InterFan pisze:
Usunąć ten Post ?
Post o Interze Mediolan któy liczy sobie juz 102 strony i jest juz kontynuowany od dluuugiego czasu ???![]()
bardzo...szczegolnie taki wniosek mozna wyciagnac po obejrzeniu tabeliJuras_InterFan pisze: Juve - kóry w ostatnich latach nam o dziwo wardzo leży![]()
Juras_InterFan pisze: Przypominam od 3 lat bez porazki z Juve!
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 sie 2005, 11:24
HehRzuR pisze:....masz wpisane zawod informatyk i rocznik 78 a nie wiesz co to post?Juras_InterFan pisze:
Usunąć ten Post ?
Post o Interze Mediolan któy liczy sobie juz 102 strony i jest juz kontynuowany od dluuugiego czasu ???![]()
...wcale bym sie nie zdziwil gdyby sie okazalo ze twoja metryka jest jakąś dekadę krótsza...bardzo...szczegolnie taki wniosek mozna wyciagnac po obejrzeniu tabeliJuras_InterFan pisze: Juve - kóry w ostatnich latach nam o dziwo wardzo leży![]()
koncowej...
Przypominam-->od 14 lat bez Scudetto:DJuras_InterFan pisze: Przypominam od 3 lat bez porazki z Juve!
AVE JUVE !!!
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 11:45
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 sie 2005, 12:00
Czy ja się męczeRzuR pisze:dobra Informatyku...proponuje skonczyc to napinanie miedzy nami bo po co? poza tym widze ze sie meczysz;)
pozdrawiam
F O R Z A G R A N D E J U V E !!!
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 12:07
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sie 2005, 17:15
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2005, 17:17
Przy okazji zmieniłem nick:fanfci18---------->Bąbel tylko bez ą
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sie 2005, 17:19
udałem sie do admina np.do Agnieszkiserek408 pisze:Jak zmieniles nick
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 sie 2005, 17:27
ja też zmieniłem nick. Kiedyś mialem bumcyk czy jakoś takBabel pisze:udałem sie do admina np.do Agnieszkiserek408 pisze:Jak zmieniles nick
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 20:28
dobrze, że dałeś "timu" bo inaczej bym Cię wyśmiałinter1908 pisze:Czuje ze ten sezon bedzie przelomowy Very HappyVery Happy co o tym sadzicie ?? Mam nadzieje ze Mancici zmatuje cos wrescie z tego "timu"hehe. FORZA INTER!!!
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 24 sie 2005, 20:35
i Ty jestes kibicem Juve?sory jesli sie myle,ale tak wywnioskowalem po paru postach...nie sieje szowinizmu-bo nie o to chodzi,ale zawsze dziwie sie jak kibic jednej druzyny mowi ze "dobrze zyczy" odwiecznemu rywalowi-ja Inter naprawde szanuje ,ale zeby zyczyc im miejsca wyzszego niz Juventus na przyklad to na prawde-nie w tym zyciu:PWolę Inter od Milanu
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 20:41
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 sie 2005, 20:43
Nie znaz się. Teraz jest "Jak nie teraz, to kiedy?".RzuR pisze:"...jak to mawiaja w Interze....teraz albo nigdy!"
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 20:44
co roku nowe hasełka muszę Interiści wymyślaćSnipp_ pisze:RzuR napisał:
"...jak to mawiaja w Interze....teraz albo nigdy!"
Nie znaz się. Teraz jest "Jak nie teraz, to kiedy?".
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio