Manchester City (zbiorczy) - Strona 164

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Czy City drugi rok z rzędu zrobi treble?

1. Tak, z palcem w tyłku
1
11%
2. Tak, tylko dzięki petrodolarom
0
Brak głosów
3. Nie mają na to najmniejszych szans
4
44%
4. Nie wygrają żadnego tytułu
4
44%
Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Manchester City ( zbiorczy )

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 sie 2016, 23:58

Claudio Bravo will join Manchester City for an initial £13.9m (€16m) with an additional £3.5m (€4m) in add-ons. [Marca]
To już wygląda o wiele lepiej.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 sie 2016, 0:00

Twój pieniądz, że tak się martwisz? :wink:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 sie 2016, 0:14

Nie mój,ale 25mln. euro w gotówce to IMO trochę przy dużo jak za gościa który lada dzień może przechodzić na emeryturkę.Często na forum czytam,że City płaci za dużo, ale przynajmniej za graczy przyszłościowych a dziś ktoś tam mnie uświadamiał,że 25 baniek za dziadka Bravo to promocja :roftl3:

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 sie 2016, 0:26

ryba_82 pisze: Dyskutujesz z gościem,który uważa że z każdym kolejnym sezonem Hart jest słabszy a w rzeczywistości poprzednia kampania w wykonaniu Joe była dużo lepsza niż sezon 2014/15 :) Pierdolnął chłop babola a teraz brnie dalej nie wiedząc jak wyjść z twarzą z tego potrzasku.
chocbys walil swoim łbem codziennie przez 8 godzin w sciane nie zmienisz faktu ze dzis hart to przecietny bramkarz. bardzo mocno przecietny bramkarz. mozesz sobie zaklamywac rzeczywistosc i pisac o genialnym harcie, klepie mnie to, kazdy kto ma wiekszy mozg od akwariowej rybki widzi co w ostatnim czasie wyprawia hart i jak czesto zdarzaja mu sie pomylki. i te pomylki spychaja go na poziom bramkarzy przecietnych.
Sergek pisze: To czemu nie mogłem kiedyś tak sądzić? Mogłem tak pomyśleć, bo coś tam potrafi jednak.
otoz nie. napisac ze mignolet zalsuguje na zlote rekawice mogl napisac tylko tylko szaleniec albo nieszczesliwie zauroczony. za chwile ten nowy niemiec w liverpoolu obroni ze dwa strzaly i tez napiszesz ze zasluguje na zlote rekawice. mignolet zawsze byl jest i bedzie bramkarzem przecietnym. dokladnie tak przecietnym jak obecnie jest hart.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 sie 2016, 0:44

FRYDERYK SZOPEN pisze: chocbys walil swoim łbem codziennie przez 8 godzin w sciane nie zmienisz faktu ze dzis hart to przecietny bramkarz. bardzo mocno przecietny bramkarz. mozesz sobie zaklamywac rzeczywistosc i pisac o genialnym harcie, klepie mnie to, kazdy kto ma wiekszy mozg od akwariowej rybki widzi co w ostatnim czasie wyprawia hart i jak czesto zdarzaja mu sie pomylki. i te pomylki spychaja go na poziom bramkarzy przecietnych.
Cały Szopen :) Nie tak dawno(jeszcz dziś) pisałeś iż jest w Premer League tylko 3(?) lepszych a teraz,że Hart to "bardzo mocno przeciętny bramkarz".Więc jacy są Ci pozostali z Premier League?Mega/giga mocno przeciętni?Sorry Szopen,ale w kontekście Harta to mój ostatni post odnośnie Twoich dyrdymałów z domieszką wjazdu na kontr rozmówcę.

Na zakończenie poproszę o te pomyłki Joe z poprzedniego sezonu z pominięciem Euro,bo rozmowa dotyczy Harta w City.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 sie 2016, 10:12

widsz potwierdza sie to co napisalem, jesli ktos ma mozdzek mniejszy od ryby trudno mu cokolwiek zrozumiec.
tak, w lidze bramkarzy lepszych od harta jest moze ze 4-5 ale nie dlatego ze hart jest zajebisty. ale dlatego ze ogolnie w dzisiejszej pilce nie ma zbyt wielu wybitnych bramkarzy. po prostu. tyle i az tyle. wiekszosc bramkarzy w takich ligach jak angileska, hiszpanska, wloska czy niemiecka czyli najsilniejszych to przecietniacy. problem z bramkarzami we wspolczesnej pilce mozna porownac do pozycji prawego obroncy. zadnych wybitnych pilkarzy na tej pozycji nie ma. na bramce jest zaledwie kilku.
mozna powiedziec ze czesciowo-w ogolnym zarysie- zgadzam sie z tym co napisal:
MazurXIII pisze: Obecnie to Buffon - nie bójmy się tego powiedzieć - prawdopodobnie najlepszy GK w historii, De Gea, Cortouis, Neuer (aczkolwiek zaradzają mu się co raz częściej głupie błędy), może Cech i długo, długo nic...
tylko ze ceh powoli spada poza ta klamre.
ryba_82 pisze: dyrdymałów z domieszką wjazdu na kontr rozmówcę.
jestes zwyklym hipokrytą. sam to robisz a starsz sie w poscie odwrocic swoja pozycje na poszkodowanego, hipokryto.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 sie 2016, 11:50

Skończ waść te wycieczki osobiste i odpowiedz na pytania z poprzedniego posta oraz dawaj te błędy Harta z poprzedniego sezonu a jak nie to zawijaj kredki do tematu Barcelony.

Sam nie wiem czemu się wdaje z Toba w dyskusje jak wiadomo,że w większość wymiany zdań kończysz obrażaniem kontr rozmówcy.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 sie 2016, 16:37

hipokryto, nie bede ci teraz przypominal konkretnych meczow bo po primo nie chce mi sie a po drugie primo, nie jestes kims na tyle istotnym abym musial to robic. jesli nie ogladasz ligi w ktorej gra twoj ulubiony klub, albo ogladasz na wyswietlaczu swojego smartfona gdzie wszystko jest spikselozowane i nie wiesz jak bronil hart to twoj problem. zapytaj guardioli dlaczego nie chce harta. moze on ci podpowie, blyskotliwy hipokryto.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 sie 2016, 16:50

Proponuje dac ignora drewnianemu szopenowi bo dyskusja z nim jest plytsza od dolu wykopanego pod jego poprzednia ksywke.

blackmore
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 163

Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 16 sie 2016, 22:41

Jak to jest, że w trakcie sezonu w tym temacie pisze ryba_82, sporadycznie kibice Manchesteru, Arsenalu, Liverpool oraz ja, a gdy przychodzi kwestia poziomu umiejętności Joe Harta, to okazuje się, że mecze Manchesteru City ogląda połowa forum?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sie 2016, 22:44

Ja zazwyczaj o meczu wypowiadam się w futbolu na luzie. Później nie uczestniczę w danym temacie bo bym został zjedzony jakbym napisał coś nie tak ;) oczywiście oglądam sporadycznie, jak trafię, ale to zawsze coś

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sie 2016, 1:12

blackmore pisze: Jak to jest, że w trakcie sezonu w tym temacie pisze ryba_82, sporadycznie kibice Manchesteru, Arsenalu, Liverpool oraz ja, a gdy przychodzi kwestia poziomu umiejętności Joe Harta, to okazuje się, że mecze Manchesteru City ogląda połowa forum?
Ja tu malo pisze, ale takze w kazdym innym klubowym temacie. Ogladam kazdy prawie EPL mecz/skrot, no dobra Match of the Day w tym pomaga. Temat ciekawy to kazdy pisze moim zdaniem, kiedy takie rozwazanie bylo poprzednio? Jak De Gea nie dorownywal Van der Saarowi? chyba tak, kazdy go jebal, ze malolat i sie nie nadaje, Valdesa mu na zastepstwo ludzie dawali i tak sie stalo i pokazalo to na jakim poziomie sa obaj :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sie 2016, 18:28

Obrazek

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 20 sie 2016, 13:05

City starting XI vs. Stoke: Caballero, Zabaleta (c), Kolarov, Stones, Otamendi, Fernandinho, Navas, Silva, Sterling, De Bruyne, Aguero

Navas od pierwszej minuty kosztem Nolito.W Bukareszcie wyglądało to świetnie,ale to była tylko Steaua.Zobaczymy jak dziś się zaprezentujemy na trudnym terenie w Stoke.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 20 sie 2016, 14:29

2:0 do przerwy po dwóch golach Aguero.Ależ Argentyńczyk musi być mocny psychicznie,że strzelał karnego po dwóch niewykorzystanych '11' ze Steauą.

Stoke należał się karny po faulu Kolarova na Allenie,ale niestety pan Mike Dean nie zagwizdał.Nie jestem pewien(przydałaby się lepsza powtórka) czy przy wyniku 0:0 Allen(?) nie faulował również na karnego Sterlinga,więc być może w tym aspekcie jest remis.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”