Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 sie 2016, 22:15
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 19 sie 2016, 22:26
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sie 2016, 22:29
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 sie 2016, 22:30
Chyba Drogba jest najstarszym i miał 32 lata jak zostawał królem strzelców ale biorę pod uwagę tylko nowożytną historię Premier League (tę od 1992r.)
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sie 2016, 22:35
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sie 2016, 22:36
Nie ma ideałów nigdzie, a zawsze śmieszy mnie, że od razu kiks pojawia się w necie, a ciekawe zagrania w kompilacjach. Nie bronię Pogby, ale podoba mi się jego gra. Technicznie nic się nie zmieniło
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 19 sie 2016, 22:38
nie ogladalem w zeszlym sezonie zbyt duzo united, teraz robie to tylko przez zlatana, ktory jeszcze od czasow gry w ajaxie jest moim ulubionym graczem spoza barcelony, ale w ciemno moge zalozyc, ze w zeszlym sezonie martial byl kompletnie inaczej ustawiony i mial inne zadania. zle sie na niego patrzy, bo w zeszlym roku byl objawieniem i pupilem kibicow, teraz stal sie takim brzydko mowiac giermkiem ibry, odpowiednikiem cavaniego z psg, ktory musi ustapic miejsca szwedowi i probowac sobie radzic na nienaturalnej pozycji. brak mu pewnosci siebie, dwie dobre sytuacje zmarnowane w drugiej polowie tutaj raczej nie pomagaja
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 sie 2016, 22:41
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sie 2016, 22:43
Mnie też sie podoba jego gra w drugiej połowie. Ma taką lekkość w grze i jest wszędzie. Aczkolwiek dzisiaj ma debiut jako najdroższy piłkarz świata, więc takie filmiki będą latać na necie. W połowię sezonu nikomu nie chciałoby się takiego czegoś wrzucać nawet na tt.
guru
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sie 2016, 22:46
Dlatego się pytałem czy oglądasz mecz
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 19 sie 2016, 22:50
tam go nie obserwowalem, wiec musialbym uwierzyc na slowo, ale po pierwsze wg transfermarkt zagral 26 meczow jako srodkowy, 6 jako boczny i 1 jako cofniety napastnik, a przede wszystkim jak sie go po prostu obserwuje w grze, to widac, ze to napastnik, a nie zaden skrzydlowy. gosc ma ponad 180 cm wzrostu, nie ma jakiegos rewelacyjnego dryblingu jak na skrzydlowego, jest natomiast bardzo dobry technicznie, obunozny i ma rzadko spotykany w tym wieku spokoj pod bramka, czyli kluczowe cechy u nowoczesnego napastnika
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 sie 2016, 22:53
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sie 2016, 22:54
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 sie 2016, 22:59

Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio