Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefju » 29 sie 2016, 20:02
Mefju

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 sie 2016, 20:11
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 sie 2016, 20:16
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 29 sie 2016, 20:19
Dokladnie tak. Jak chocby:masacra pisze:
Takie tematy sa troche z dupy bo kazdy inaczej postrzega przeciętny klub czy przehajpowanego piłkarza i w związku z tym wiele nazwisk jakie sie pojawiają bedą dosyc umowne.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 sie 2016, 20:21
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 sie 2016, 20:23
wszystko spoko, ale czy oni AKTUALNIE są przehajpowani? no nie są. czy ktoś dzisiaj wymieni adriano czy adu jako jednego z najlepszych napastnikow w historii? no nie. a zidane'a masa osób wymieni w top3 najlepszych graczy ever, mimo że nie ma tam dla niego miejscamasacra pisze: O Adu słyszałem juz z 10 lat temu z okładem, że miał byc nowym Pele i inne duperele. Jak przechodził do europy tez był hype nieziemski do tego stopnia, że nawet we wiadomosciach nie-sportowych o tym mówili. Za Ballo kiedys City płacił grube banki i kazdy przewidywał mu wielkie rzeczy w piłce. Adriano, byc moze miał krotki okres dobrej gry ale ogolnie stoczył sie bardzo brzydko i bardzo szybko a miałbyc jak sam zapewniał wielokrotnym zdobywca złotej piłki.
jasne, źle to ująłem w słowaNie no, Adriano w formie to nie byl kasztan.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 29 sie 2016, 20:30
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 sie 2016, 20:36
A było pisane, że to maja byc AKTUALNIE prze-hajpowani piłkarze? Podobnie jak w poprzednich tego typu tematach, które pojawiają sie ostatnio jak grzyby, wziąłem to w konwencji all time. Jesli zbłądziłem, wybacz. Rzeczywiscie dziś juz nikt nikogo z tych których wymieniłem nie hypuje.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 sie 2016, 20:38
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 29 sie 2016, 20:48
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 29 sie 2016, 20:59
Miał 2-3 lata kariery że był jednym z najlepszych napastników na świecie, najlepszy zawodnik i strzelec Copa America 2004, rok później puchar konfederacji najlepszy zawodnik i strzelec, wejście do Interu miał takie że strzelał co mecz bramkę, później przez 2 sezony ładuje kolejno 37 (!) i 29 bramek, w międzyczasie Inter odrzuca 100 mln euro ofertę od Chelsea, umiera mu ojciec i... szybki upadek na dno - alkohol, nadwaga, imprezy, kobiety, depresja i po zawodniku.
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2016, 21:00
fieldy
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 29 sie 2016, 21:06
ok, ale przypomnij sobie el do MS 2006. Dopiero jak Zidane, Thuram i Makelele wrócili do reprezentacji do ta drużyna nabrała wiatru w żagle.
i LMrekinho pisze:ciekawostka - galaktyczny real pod wodzą zidane'a wygrał 1 (słownie jedno) mistrzostwo hiszpaniiW Realu też był bardzo ważnym graczem
nie twierdzę, że był kasztanem, bo nie był - świetny zawodnik, ale zdecydowanie przehajpowany
liam
HMK
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio