Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 5395

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 wrz 2016, 15:08

Apartament, powiadasz?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2016, 15:12

Oesu, tutaj sie tak mowi.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2016, 15:24

no to przynajmniej pls zobacz czy pieseł głodny nie chodzi, bo ten [ch**] moze wszystko na dragi wydawać

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 wrz 2016, 16:30

Ja już się tą ochroną danych przestałem przejmować, bo mieszkam w kraju, w którym nie ma żadnej ochrony danych osobowych. Co potrafi być czystym sk****ństwem, bo np. jak cię aresztują, to twoje zdjęcie, imię nazwisko i adres od razu trafiają do lokalnych mediów i internetu. Oczywiście jak cię dzień później wypuszczą to już się tym nikt nie interesuje, fama poszła w świat. :]

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2016, 17:42

rekinho pisze: no to przynajmniej pls zobacz czy pieseł głodny nie chodzi, bo ten [ch**] moze wszystko na dragi wydawać
spoko spoko

zastrzyk zriobiony

reka wazy mi teraz ze 100 kilo =(

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2016, 19:20

ycu pisze:
futbolowa pisze: Moi znajomi też mieli problem z fejsem i wiem, że wysyłali te skany dowodów. Masakra. Dlatego ja do wszystkich swoich stron dodałam Marlona jako administratora, bo różnie może być.

Yc, a jak to jest, że tylko Wy dwoje macie takie nazwisko? Sami je wymyśliliście, czy jak?
Nie my, a rosyjscy oprawcy. Mój dziadek od strony matki został znaleziony w trakcie pierwszej wojny światowej jako dwuletnie dziecko na terenie zniszczonego sierocińca. Niewiele sierot się uchowało, personel zginął, dokumenty spłonęły. Jemu i innym dzieciom nadano nowe imiona i nazwiska. Dziadek był Gruzinem i już jako dziecko miał bardzo ciemną karnację, więc zapewne dlatego nazwali go (a niech stracę, już i tak cały fejsbuk wie...) Sudanow. Sam noszę nazwisko po matce, a że reszta rodziny już nie żyje, to tylko my dwoje ostaliśmy się z tym z nazwiskiem. Robiłem konkretny risercz, przeszukiwałem wszelkie możliwe bazy danych, kontaktowałem się nawet z ambasadą gruzińską. Nie ma innych ludzi na świecie o tym nazwisku.

https://twitter.com/zhenya_sudanov
https://vk.com/id182458730

Może Żenia to twój daleki kuzyn. Napisz do niego ;)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 wrz 2016, 23:09

Carbon przed snem jak śmietana.

Wkurza mnie naprawdę dużo. Co sądzicie o ludziach, którzy widzą trend i od razu się do niego podłączają? Mowa tu raczej o młodych. Najnowsza moda, która strasznie mnie niszczy, jest ta na bycie introwertykiem. Wszędzie widzę wpisy jacy to ludzie nie są introwertykami i w ogóle. Ciekawe czy chociaż połowa z nich wie, co to za zjawisko. No chyba, że po prostu duża część z nich nieco wyolbrzymia swoją osobowość.

Inna sprawa - czy tylko ja nie pojmuję jak można brać kogoś po 30. za starzejącego się? Bo mam wrażenie, że teraz ludzie sądzą, że życie po 30. się kończy. XD Powaliło wszystkich totalnie. Między 20. a 30. rokiem życia wciąż się jest młokosem, wcześniej to już nawet nie wspominam, bo nie znam nikogo przed 20, kogo nie mógłbym podpiąć w jakimś stopniu pod słowo "dzieciak". Po 30. przecież ludzie też są jeszcze cholernie młodzi, wtf. Każdy ma tyle, na ile się czuje, jest teraz pełno ludzi, którzy przeżyli 50 lat na tym świecie, a bawią się życiem. Życzę sobie i mam taki cel, żeby czerpać radość ze wszystkiego, nie zwracać uwagi na wiek, bawić się w wieku 45 lat na jakiejś wyspie, tak to będzie piękne.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 wrz 2016, 23:47

Carbon pisze: Carbon przed snem jak śmietana.

Wkurza mnie naprawdę dużo. Co sądzicie o ludziach, którzy widzą trend i od razu się do niego podłączają? Mowa tu raczej o młodych. Najnowsza moda, która strasznie mnie niszczy, jest ta na bycie introwertykiem. Wszędzie widzę wpisy jacy to ludzie nie są introwertykami i w ogóle. Ciekawe czy chociaż połowa z nich wie, co to za zjawisko. No chyba, że po prostu duża część z nich nieco wyolbrzymia swoją osobowość.

Inna sprawa - czy tylko ja nie pojmuję jak można brać kogoś po 30. za starzejącego się? Bo mam wrażenie, że teraz ludzie sądzą, że życie po 30. się kończy. XD Powaliło wszystkich totalnie. Między 20. a 30. rokiem życia wciąż się jest młokosem, wcześniej to już nawet nie wspominam, bo nie znam nikogo przed 20, kogo nie mógłbym podpiąć w jakimś stopniu pod słowo "dzieciak". Po 30. przecież ludzie też są jeszcze cholernie młodzi, wtf. Każdy ma tyle, na ile się czuje, jest teraz pełno ludzi, którzy przeżyli 50 lat na tym świecie, a bawią się życiem. Życzę sobie i mam taki cel, żeby czerpać radość ze wszystkiego, nie zwracać uwagi na wiek, bawić się w wieku 45 lat na jakiejś wyspie, tak to będzie piękne.
Dużo osób po 30 jest już zmęczona psychicznie. Praca, stres itd robią swoje.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2016, 23:55

Carbon pisze: Inna sprawa - czy tylko ja nie pojmuję jak można brać kogoś po 30. za starzejącego się? Bo mam wrażenie, że teraz ludzie sądzą, że życie po 30. się kończy. XD Powaliło wszystkich totalnie. Między 20. a 30. rokiem życia wciąż się jest młokosem, wcześniej to już nawet nie wspominam, bo nie znam nikogo przed 20, kogo nie mógłbym podpiąć w jakimś stopniu pod słowo "dzieciak". Po 30. przecież ludzie też są jeszcze cholernie młodzi, wtf. Każdy ma tyle, na ile się czuje, jest teraz pełno ludzi, którzy przeżyli 50 lat na tym świecie, a bawią się życiem. Życzę sobie i mam taki cel, żeby czerpać radość ze wszystkiego, nie zwracać uwagi na wiek, bawić się w wieku 45 lat na jakiejś wyspie, tak to będzie piękne.
Nie do konca sie zgadzam, ale troche poprawiles mi humor.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1541
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 03 wrz 2016, 0:07

Pobawiłem się dziś przy śpiewie 4. Murzynów.
Spoiler:

Było świetnie, a wcześniej Loona z hitami Bailando i Vamos a la playa. A jeszcze wcześniej kilkanaście piosenek polskiego disco, w tym Shazza z Baia Bongo :D super wieczór.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 wrz 2016, 2:13

Nuda.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 wrz 2016, 2:48

Podbijam powyższe.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 wrz 2016, 3:28

Tzn no ja się nudzę dzisiaj i Doktor tez, więc myślę, że nie masz się z czym spierać. :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”