Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 5394

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8411

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 wrz 2016, 11:34

Morrow pisze: Najprostszą metodą by zmienić nazwisko jest ślub, wtedy możesz zmienić na jakie tylko chcesz
Nawet na Princess Consuela Banana Hammock? :P

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 wrz 2016, 11:36

Tak, na Piotrek Sucharski też możesz ;)

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2016, 12:07

oczywiscie, że nie pomógłbym jej, są ludzie/zwierzaki, które bardziej potrzebują pomocy

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2281
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 wrz 2016, 12:37

Jak już jesteśmy przy tym temacie to też tak macie, że ostatnio wszędzie gdzieś widzicie prośby o pomoc, pieniądze, wpłatę, wysłanie sms ? Ja to spotykam przeważnie na twitterze, jakieś tematy na różnych forach czy jak idę miastem to wiecznie ktoś mnie zaczepia i prosi o grosze czy kasę - nie daję.

Trochę mnie to męczy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8755
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 wrz 2016, 12:41

Enjo: jesteś w kraju? dziś mecz?

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2281
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 wrz 2016, 12:45

Tak, będę.Wczoraj wróciłem.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2202
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 02 wrz 2016, 13:11

ubek pisze: Znajoma ma w pracy koleżankę, która będzie samotną mamą. No i kilka osób z pracy postanowiło, że zorganizują dla niej jakąś zbiórkę, aby jej pomóc. Głównie chodziło o hajs. Regularnie co parę dni przepytywali każdego, czy się dorzuci. No i koleżanka spytała mnie, co ja bym zrobił? Oczywiście odpowiedziałem, że pomógłbym. Z tym, że jest jedno "ale" a propos tej samotnej mamy. Otóż, samotna mama zawsze lubowała się w czarnoskórych penisach, bo innych nie uznawała - co demonstrowała wszem i wobec. I przyszedł czas, że jeden z tych czarnoskórych fiutków zapłodnił ją i zostawił samą sobie :) Mimo to, samotna mama nadal poddaje się owej ekscytacji.

Pomoglibyście? :)
Ja bym pomogła, pod warunkiem, że laska nie dostanie do ręki pieniędzy, tylko coś dla dziecka - ubranka, pieluchy, książeczki kontrastowe, zabawki sensoryczne - tego typu rzeczy.

Poza tym, trochę nie rozumiem przejmowania się tym, że lubiła czarnoskórych. Jakby mówiła, że uznaje tylko rude penisy i wciąż by się nimi ekscytowała nawet byś o tym nie wspomniał.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8755
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 wrz 2016, 13:15

futbolowa pisze: Poza tym, trochę nie rozumiem przejmowania się tym, że lubiła czarnoskórych.
Ubek po cichu powiedział że jest rasistą.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2016, 13:25

no ale przecież laska normalnie pracuje, niech sobie odpusci kupno kosmetyków i niech sama rzeczy dla dziecka kupi, to już lepiej do domu dziecka zanieść te zabawki i inne rzeczy o których futbolowa wspomina, albo do jakiejs znajomej ubogiej rodziny

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 wrz 2016, 13:26

futbolowa pisze: Poza tym, trochę nie rozumiem przejmowania się tym, że lubiła czarnoskórych. Jakby mówiła, że uznaje tylko rude penisy i wciąż by się nimi ekscytowała nawet byś o tym nie wspomniał.
Też bym nie pomógł. Co prawda o rudych penisach raczej bym nie wspomniał ;)
Laska lubiła prowadzić taki tryb życia. Chwaliła się tym, jakich partnerów szuka i co z nimi wyprawia. Mimo nowych okoliczności, robi to nadal (obecnie wiadomo, nie spotyka się). Niech sama upora się ze swoimi problemami.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 02 wrz 2016, 13:33

Enjo pisze:jak idę miastem to wiecznie ktoś mnie zaczepia i prosi o grosze czy kasę - nie daję.
Ja zazwyczaj też nie. Przypomniała mi się sytuacja sprzed paru miesięcy, gdy przed wejściem do marketu zaczepił mnie bezdomny. Miałem już go spławić, ale zamiast "panie, ma pan złotóweczką poratować?" poprosił bym kupił mu coś do jedzenia. Tak mi tym zaimponował, że z przyjemnością to zrobiłem. :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2016, 13:49

Ludziom nic nie daje, bo to khuje. Za to jak kupuje karme w sklepie i jest pani ze schroniska to zawsze cos rzuce albo kupie torbe karmy dla kotkow.

Do niedawna czesto wrzucalismy jakies euraki albo kupowalismy bulke dla mlodego chlopaka, ktory od kilku miesiecy siedzi pod bankiem obok naszej chawiry. Sprawial wrazenie spokojnego, czesto czytal ksiazki, obok piesek, zero alkoholu, wiec pomyslelismy, ze cos po prostu nie poszlo, starzy umarli czy wyrzucili z domu. Trzeba pomagac. W zeszla niedziele rano poszlismy do banku, a tam na 'jego' miejscu tylko buty i koc rozwalony niemal na ulicy. Od razu sie zmartwilismy, ze moze go pobili czy cos. Wchodzimy do srodka, a tam on na srodku lezy polnago z aluminium i strzykawka obok.

Najbardziej zal jednak bylo mi psa, ktory lezal obok tej gnidy i patrzyl sie smutnym wzrokiem.

Nastepnym razem nie bedzie ani eurakow, ani bulki. Za to dla pieska ciasteczko na pewno sie znajdzie.

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 02 wrz 2016, 14:54

futbolowa pisze: Moi znajomi też mieli problem z fejsem i wiem, że wysyłali te skany dowodów. Masakra. Dlatego ja do wszystkich swoich stron dodałam Marlona jako administratora, bo różnie może być.

Yc, a jak to jest, że tylko Wy dwoje macie takie nazwisko? Sami je wymyśliliście, czy jak?
Nie my, a rosyjscy oprawcy. Mój dziadek od strony matki został znaleziony w trakcie pierwszej wojny światowej jako dwuletnie dziecko na terenie zniszczonego sierocińca. Niewiele sierot się uchowało, personel zginął, dokumenty spłonęły. Jemu i innym dzieciom nadano nowe imiona i nazwiska. Dziadek był Gruzinem i już jako dziecko miał bardzo ciemną karnację, więc zapewne dlatego nazwali go (a niech stracę, już i tak cały fejsbuk wie...) Sudanow. Sam noszę nazwisko po matce, a że reszta rodziny już nie żyje, to tylko my dwoje ostaliśmy się z tym z nazwiskiem. Robiłem konkretny risercz, przeszukiwałem wszelkie możliwe bazy danych, kontaktowałem się nawet z ambasadą gruzińską. Nie ma innych ludzi na świecie o tym nazwisku.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2016, 15:03

weź jacek pieska do domu albo mu znajdź nowy dom, co

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2016, 15:06

Nie moge. Mam juz dwa koty, a apartament za maly. Gdybym sie dorobil jakiejs fajnej chaty to zrobilbym zwierzyniec pelen kotkow i psow, ale na razie jest jak jest.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”