Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 25 sie 2005, 18:08
mariuszmilan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 18:12
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 18:12
*_For_zaza_Milan_* pisze:Turcy to Turcy czyli UEFA
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 18:18
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 sie 2005, 18:59
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 sie 2005, 19:26
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 19:26
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 25 sie 2005, 19:40
mariuszmilan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 19:41
*_For_zaza_Milan_* pisze:No własnie PSV osłabione w porównaniu do popszedniego sezonu i to bardzo. Czterech kluczonych gracz odeszło ?? kto czwarty ? bo Mark'a Van Bommela, Parka, Vogela Twisted Evil to wiem a czwarty ? ?
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 sie 2005, 19:45
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 19:49

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 sie 2005, 20:03
Własnie zero klasyków będzie. Zgadzam sie z Zazą*_For_zaza_Milan_* pisze:No własnie PSV osłabione w porównaniu do popszedniego sezonu i to bardzo. Czterech kluczonych gracz odeszło ?? kto czwarty ? bo Mark'a Van Bommela, Parka, Vogelato wiem a czwarty ? ?
Schalke trudny przeciwnika ale do ogrania jak każdy. Wzmocini sie bo kupony z VFB Diałebek Kevini kilku ciekawych pomocników. Ale u siebie tylko powalczą z Nami.
Fenerbahe - Dzihad to dla nich nie będzie chyba ze się napala haszu i w transie nas będa chcieli pokonać.- Nie można ich już skreślać ale UEFA max im daje
W sumnie licze na to ze te mecze będą na wysokim poziomie.
Szkoda że nie Barcelona tak mi sie marzył klasyk Rossoneri - Blaugrana. A tu trzeba czekać na wyjście i dopiero może może Barca ....
szkoda.
Także jest fajnieTeraz i tak Calcio rusza
![]()
i to jest najważniejsze na LM przyjdzie czas trzeba wgrać się w sezon i ruszyć na Paryż 2006
zaczynamy nowa zajawke już w sobote o 15;00
Hunter nie spóznij się
![]()
Ibra - Trzeba było napisać lepiej APPIAH ODCHODZI W ZAPOMNIENIE WYBIERAJĄC TURCJE W MERCATO![]()
![]()
ALE W SUMIE GRAĆ W TURCJI I BYĆ JUŻ ZAPOMNIAMYM CZY NA ŁAWCE JUVE TO MA RACJE. TACCHINARDI TEZ:lol:
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 20:14
kulekfcb pisze:Do Ibrahimovica. Ja sie nie boje o to ze Milan dostanie od Fenerbache, chyba ze w ostatniej kolejce jak beda mieli zapewnione 1 miejsce i Carlo da pograć innym. ALe niewykluczone ze Austriacy zleja dupe bialo czarnym ty sie zachowujesz jak dziecko, mowisz o rzeczach niemozliwych, i nie mow teraz mi ze Barca dostanie od Udine albo od kogos bo przegrtali gampera, a juve nie grało dobrze wcale w tym meczu bo graja jak chelsea takie druzyny zabijaja futbol, Tyle...
Jakbym powiedzial ,ze Celtic odpadnie w drugiej rundzie Eliminacji ,z tymi teoretycznymi "cieniakami" tez bys gadal ,ze mowie o rzeczach niemozliwychmowisz o rzeczach niemozliwych
SZKODA ,ZE SKONCZYLES BO JUZ CHCIALEM KUMPLI ZAPROSIC NA KABARET INTERNETOWY W WYKONANIU KULKATyle...
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 20:19
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio