AC Milan (zbiorczy) - Strona 91

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 25 sie 2005, 18:08

no no no...mamy chyba najciekawsza grupe LM!!...jetsem pewien ze jednak awans wywalczymy pewnie a reszta powalczy o 2 miejsce...na poczatek 13.09 z Fenerbachce na San Siro--a wiec do boju czerwono-czarno armio!!

MILAN MILAN SOLO CON TE!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 18:12

najciekawsza to jest jednak Grupa G. I jak Milan nie będzie na 1 miejscu....to się będę cieszył :lol: pozatym nie będę wtedy dawał zbyt dużych szans w nastepnej fazie

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 18:12

*_For_zaza_Milan_* pisze:Turcy to Turcy czyli UEFA

Żebys po meczu z nimy tylko nie płakał w poduszke :twisted:

FORZA GRANDE APPIAH

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 18:18

:lol: Appiah ?? na trociny ?? Chłopie to jest Turcja dla każdego liczacego sie piłkarza mała emerytura. Nowy napastnik Lyonu coś wie na ten temat ... :lol:

To bardziej Juve na Rapid powinno uważać :] dobrych kibiców mają.

Jak zwykle fani Juve pełna euforia po losowaniu a po 1/8 no 1/4 placz :] Szkoda ze juz typować finału nie mozna bo bym sie po kupił :twisted:

Grupa trudna ale od finalisty LM i 6 krotnego zdobywcy pucharu wymaga sie zwycięstw z każdym. Takze tylko miło bedzie grać znów z PSV bo super zespół nawet Schalke i ich wypasiony stadion jest dobrze.

Ta nagroda dla Kaki mnie cieszy. Trzech Rossonerich nominowanych już do weryfikacji na początku 6 nikt tylu miał :] Teraz Ricky musi zacząć przygotowywac sie na takie wyróżnienia. On jest nie ziemski :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 sie 2005, 18:59

PSV odeszło 4 pilkarzy i to bardzo waznych dla zespołu to nie jest juz ten sezpol co rok temu.Powinnismy z nimi wygrac.
Fenerbahce zobaczymy jak nam wyjdzie powrot do Stambułu mam nadzieje ze tym razem wygramy.
Schalke ostatnio wygrywalismy z niemieckimi druzynami.Napewno do ogrania choc moga w Niemczech troche kłopotów sprawic ale na San Siro polegna :twisted:

Zastanawia mnie jak Carlo zmotywoje naszych pilkarzy z tymi miejszymi zawsze nam gorzej szło szkoda ze nie ma klasyku jak rok temu trzeba bedzie czekac do 1/8

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 19:17

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 sie 2005, 19:26

No, grupa chyba łatwa, ale nie ma co lekceważyć rywali.Schalke to drużyna niepewna, równie dobrze może bić się o pierwsze miejsce, co ledwo zając 3 miejsce.PSV to drużyna osłabiona , w porównaniu z poprzednim sezonem.Widać odrazu, że brak van Bommela.Vogel jest u nas :).Park w MU.Fenerbahce to chyba najsłabsza drużyna grupy, ale może być niebezpieczna swoją niepozorną pozycją.Ogółem jest dobrze, ale nie co jeszcze sie jarać :D.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 19:26

No własnie PSV osłabione w porównaniu do popszedniego sezonu i to bardzo. Czterech kluczonych gracz odeszło ?? kto czwarty ? bo Mark'a Van Bommela, Parka, Vogela :twisted: to wiem a czwarty ? ?

Schalke trudny przeciwnika ale do ogrania jak każdy. Wzmocini sie bo kupony z VFB Diałebek Kevin :twisted: i kilku ciekawych pomocników. Ale u siebie tylko powalczą z Nami.

Fenerbahe - Dzihad to dla nich nie będzie chyba ze się napala haszu i w transie nas będa chcieli pokonać. :lol: - Nie można ich już skreślać ale UEFA max im daje :twisted: W sumnie licze na to ze te mecze będą na wysokim poziomie.

Szkoda że nie Barcelona tak mi sie marzył klasyk Rossoneri - Blaugrana 8) . A tu trzeba czekać na wyjście i dopiero może może Barca ....
szkoda.

Także jest fajnie :) Teraz i tak Calcio rusza :!: 8) i to jest najważniejsze na LM przyjdzie czas trzeba wgrać się w sezon i ruszyć na Paryż 2006 8) zaczynamy nowa zajawke już w sobote o 15;00 :twisted: Hunter nie spóznij się :lol: :wink:

Ibra - Trzeba było napisać lepiej APPIAH ODCHODZI W ZAPOMNIENIE WYBIERAJĄC TURCJE W MERCATO :lol: :twisted:

ALE W SUMIE GRAĆ W TURCJI I BYĆ JUŻ ZAPOMNIAMYM CZY NA ŁAWCE JUVE TO MA RACJE. TACCHINARDI TEZ :p:lol:

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 25 sie 2005, 19:40

ja najbardziej obawiam sie Schalke(czytaj:Kuranyi)...wazne jest ze pierwszy i ostatni mecz u siebie...co do psv to druzyna jest o wiele slabsza niz w zeszlym roku i mysle ze bedzie o wiele latwiej...w koncu nie po to robilismy wielkie transfery zeby teraz sie kogos obawiac!!

TI AMO MILAN!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 19:41

*_For_zaza_Milan_* pisze:No własnie PSV osłabione w porównaniu do popszedniego sezonu i to bardzo. Czterech kluczonych gracz odeszło ?? kto czwarty ? bo Mark'a Van Bommela, Parka, Vogela Twisted Evil to wiem a czwarty ? ?

być może odejdzie Lee Young-Pyo. A poatym Vonlahten, ale to nie do końca kluczowy zawodnik był :)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 sie 2005, 19:45

Chodziło mi o 3 niewiem czemu 4 napisałem :oops:

Zaza spokojnie wezme szampana i rowno o 15 w niedziele oficjalnie otworzymy sezon rossonerich :D

carletto po losowaniu

"Ta grupa, nie jest najlepszą w mojej karierze. Są trzy zespoły, które są w równej formie i to prawdopodobnie stworzy nam przeszkody, które będziemy musieli pokonać. To będzie ciekawe, ponieważ mamy szansę wrócić do Eindhoven oraz Istambułu, to daje nam szansę, by wyrównać rachunki, po tragicznym finale w ostatnim sezonie."

zrodło acmilan.com.pl

FORZA GRANDE MILAN

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 19:49

Aha tak na to patrzycie że Lee Young-Pyo już odszedł czyli czterej racja. Bo Vonlahten nie kluczony jak napisałes a on chyba grał dwa sezony w Bresci Cacio i taka przyszlość mu wróżono w PSV :lol:

Nie jest źle :wink: Schalke grożna ale nie czarujmy sie może max być drugie a jak wiemy nie kiedy lepiej być drugim ale to już inna bajka za wcześnie na takie spekulacje.

Ricardo Kaka' 8) w pierwszym sezonie odkrycie i najlepszy debiutant a zarazem pomocnik sezonu serie A w tym LM 8) No młody tylko teraz jeszcze wiecej pokaże :!: :lol: bo oczekiwania wrzosły 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

**FORZA RICKY** :wink: :twisted:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 sie 2005, 20:03

*_For_zaza_Milan_* pisze:No własnie PSV osłabione w porównaniu do popszedniego sezonu i to bardzo. Czterech kluczonych gracz odeszło ?? kto czwarty ? bo Mark'a Van Bommela, Parka, Vogela :twisted: to wiem a czwarty ? ?

Schalke trudny przeciwnika ale do ogrania jak każdy. Wzmocini sie bo kupony z VFB Diałebek Kevin :twisted: i kilku ciekawych pomocników. Ale u siebie tylko powalczą z Nami.

Fenerbahe - Dzihad to dla nich nie będzie chyba ze się napala haszu i w transie nas będa chcieli pokonać. :lol: - Nie można ich już skreślać ale UEFA max im daje :twisted: W sumnie licze na to ze te mecze będą na wysokim poziomie.

Szkoda że nie Barcelona tak mi sie marzył klasyk Rossoneri - Blaugrana 8) . A tu trzeba czekać na wyjście i dopiero może może Barca ....
szkoda.

Także jest fajnie :) Teraz i tak Calcio rusza :!: 8) i to jest najważniejsze na LM przyjdzie czas trzeba wgrać się w sezon i ruszyć na Paryż 2006 8) zaczynamy nowa zajawke już w sobote o 15;00 :twisted: Hunter nie spóznij się :lol: :wink:

Ibra - Trzeba było napisać lepiej APPIAH ODCHODZI W ZAPOMNIENIE WYBIERAJĄC TURCJE W MERCATO :lol: :twisted:

ALE W SUMIE GRAĆ W TURCJI I BYĆ JUŻ ZAPOMNIAMYM CZY NA ŁAWCE JUVE TO MA RACJE. TACCHINARDI TEZ :p:lol:
Własnie zero klasyków będzie. Zgadzam sie z Zazą :wink: Mam nadzieje że klasyk zrobia nasze ekipy we Francji za rok i wygra Barca. Ale to wtedy sie bedizemy kłocic kto wygra mam nadzieje.

Do Ibrahimovica. Ja sie nie boje o to ze Milan dostanie od Fenerbache, chyba ze w ostatniej kolejce jak beda mieli zapewnione 1 miejsce i Carlo da pograć innym. ALe niewykluczone ze Austriacy zleja dupe bialo czarnym :lol: ty sie zachowujesz jak dziecko, mowisz o rzeczach niemozliwych, i nie mow teraz mi ze Barca dostanie od Udine albo od kogos bo przegrtali gampera, a juve nie grało dobrze wcale w tym meczu bo graja jak chelsea takie druzyny zabijaja futbol, Tyle...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 20:14

kulekfcb pisze:Do Ibrahimovica. Ja sie nie boje o to ze Milan dostanie od Fenerbache, chyba ze w ostatniej kolejce jak beda mieli zapewnione 1 miejsce i Carlo da pograć innym. ALe niewykluczone ze Austriacy zleja dupe bialo czarnym ty sie zachowujesz jak dziecko, mowisz o rzeczach niemozliwych, i nie mow teraz mi ze Barca dostanie od Udine albo od kogos bo przegrtali gampera, a juve nie grało dobrze wcale w tym meczu bo graja jak chelsea takie druzyny zabijaja futbol, Tyle...
:rotfl2: Nawet nie wiesz jak sie przejałem tym co napisales ,przeczytalem ,zobaczylem kto to napisal i zaczalem sie smiac :lol:

Juve i Chelsea zabijaja futbol :?: No tak ,tak oczywiscie ,ale nie zapomniej ,ze zabijaja tez Barcelone :lol:

Chelsea LM 04/05
Juve LM 01/02
Juve Puchar Gampera 2005

Zebys wiedzial... nie moge sie juz doczekac ,meczu Udine - Barca :twisted:
mowisz o rzeczach niemozliwych
Jakbym powiedzial ,ze Celtic odpadnie w drugiej rundzie Eliminacji ,z tymi teoretycznymi "cieniakami" tez bys gadal ,ze mowie o rzeczach niemozliwych 8)

:lol: :lol: :lol:
Tyle...
SZKODA ,ZE SKONCZYLES BO JUZ CHCIALEM KUMPLI ZAPROSIC NA KABARET INTERNETOWY W WYKONANIU KULKA :rotfl2:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 20:19

Kulekfcb coś Paolo nie czuł blusa 8) Mógł szukać Barcelony otwierając kuleczki :lol: ważna by klasyka była 8) widocznie za dużo kamer było :lol:
hehe szkoda :)

Ale Pamietasz ? PARYŻ 2006 i będzie klasyka 8) Nic mi sie tak nie marzy jak mecz z Barcą lub derbowy w finale LM. Oby tak sie stało.

Nie zwracaj uwagi na co nie który :wink: za zawsze mokro po losowaniu a przy 1/4 już woda :) co rok bicie piany :lol:

W weekend rusza Primera Division czyli tez masz okazje do fazki jak fani Calcio :D Teraz jak ligi ruszą bedzie można szukać krajowych klasyków 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”