Dyskusja nad regulaminem - Strona 16

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Beznadziejnie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 09 sie 2005, 14:44

Beznadziejny jest ten system. Nie wiem skad sie wzieli ci administratorzy!? Zakaz dodawania tematow z naj lub 11 to glupota. Mam nadzieje ze cos sie zmieni i inni beda ze mna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. te tematy z naj i 11 sa najciekawsze. C. W. W. D. A. I. M.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 09 sie 2005, 14:46

artur.makaveli pisze:Beznadziejny jest ten system. Nie wiem skad sie wzieli ci administratorzy!? Zakaz dodawania tematow z naj lub 11 to glupota. Mam nadzieje ze cos sie zmieni i inni beda ze mna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem z Toba i rowniez mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieni :) Napewno innych tez to denerwuje

Awatar użytkownika
artur.makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 09 sie 2005, 14:48

spyrczak pisze:
artur.makaveli pisze:Beznadziejny jest ten system. Nie wiem skad sie wzieli ci administratorzy!? Zakaz dodawania tematow z naj lub 11 to glupota. Mam nadzieje ze cos sie zmieni i inni beda ze mna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem z Toba i rowniez mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieni :) Napewno innych tez to denerwuje
Dzieki jestes cool ale oni nie!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sie 2005, 14:53

artur.makaveli pisze:
spyrczak pisze:
Dzieki jestes cool ale oni nie!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie pasuje to zmień forum! To jest wspólny zakaz i masz go przestrzegać!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 sie 2005, 15:18

Spike Spiegel pisze:Żółte i czerwone kartki
Za nieprzestrzeganie regulaminu moderatorzy oraz administratorzy mogą upominać użytkownika ostrzeżeniami lub nawet czasowym banem. Po zebraniu 10 ostrzeżeń blokowany jest dostęp użytkownikowi na 21 dni, po czym jego konto jest czyszczone. Zatem, w przeciwieństwie do piłki nożnej, przed opuszczeniem forum można dostać 10 ostrzeżeń, przy czym to ostatnie jest równoznaczne z otrzymaniem czerwonej kartki. Po 21 dniach od daty otrzymania ostateniego ostrzeżenia licznik ostrzeżeń zostaje wyzerowany. Nazwa pochodzi od tego iż moderatorzy będą wykorzystywać mechanizm kolorowych kartek widocznych przy każdym poście.

Wnosze o zmiane tego punktu regulaminu :>
moj punkt pisze:Żółte i czerwone kartki
Za nieprzestrzeganie regulaminu moderatorzy oraz administratorzy mogą upominać użytkownika ostrzeżeniami lub nawet czasowym banem. Po zebraniu 3 ostrzeżeń blokowany jest dostęp użytkownikowi na 7 dni, po czym jego konto jest czyszczone. Po 30 dniach od daty otrzymania ostateniego ostrzeżenia licznik ostrzeżeń zostaje wyzerowany. Nazwa pochodzi od tego iż moderatorzy będą wykorzystywać mechanizm kolorowych kartek widocznych przy każdym poście.

Zmiana jak najbardziej potrzebna, bo na swoim przykladzie moge stwierdzic ze nie boje sie lamac regulaminu, prz poniewaz 10 ostrzezen predko nie dostane, a po 21 dniach wzglednego spokoju zostana one wyzerowane.

Awatar użytkownika
artur.makaveli

M A K A V E L I

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 09 sie 2005, 23:44

Mam juz 5 ostrzezen i nie wiem za co jestescie troche nie uprzejmi i chamscy administratorzy i moderatorzy niektozi z was sa mlodsi odemnie a pisza jak jacys bogowie. Zmiencie to forum na lepsze. Jak tu dochodzilem 2 maja 2005 bylo super jednego dnia dodalem ponad 30 postow a teraz kichawa co sie z wami dzieje swiat idzie do przodu a wy skurczacie sie jak staruszcy. Mam daleko gdzies czy dostane za to kolejne 6 ostrzezenie czy nie, ZWISA MI TO I POWIEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja bynajmniej tego tak nie zostawie. Zegnaj panie Arturze!//Tomusmc

piotrpio2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 10 sie 2005, 9:01

Powoli forum zaczyna się psuć. jestem yu parę dni , a już dopisali mi żenujący nabijacz, chociaż piszą około 10-15 postów dziennie. A niektórzy po 40, 50 albo więcej :evil:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 sie 2005, 9:17

Tu nie chodzi o liczbe postow tylko o ich jakość.Ważne aby wnosiły cos do dyskusji.

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 10 sie 2005, 10:06

panowie dyscyplina musi być :D Uważam że system nikogo niekrzywdzi ponieważ jest to forum na którym trzeba dyskutowac a nie jechać po sobie, a jak się faktycznie komuś niepodoba to przecież to nie jedyne forum w Polsce :D :evil:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 sie 2005, 11:53

Ja nadal uważam to forum piłkarskie za najlepsze w Polsce, ale muszę przyznać, że kiedyś mi się tutaj bardziej podobało.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 11:38

kama_reda pisze:Ja nadal uważam to forum piłkarskie za najlepsze w Polsce, ale muszę przyznać, że kiedyś mi się tutaj bardziej podobało.
Kama_Reda...nie podlizuj sie tak...i tak jak zlamiesz regulamin to zostaniesz ukarany WP wiec nic ci to nie da:P....a jak masz zamiar dodawac takie posty na Forum"Anglia" jak ostatnio to lepiej tam nie wchodz....bo po co ?....Chyba ze " Zenujacy Nabijacz"... :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 sie 2005, 11:52

Wszystko jest dobrze, a nawet lepiej. Teraz jak ktoś nabije 10 postów to dostaje statuj nabijacza. A taki Mathiasek12 dostał go dopiero jak miał 1200 postów. A zaczęto na forum zwalczanie nabijania.
piotrpio2 pisze:Powoli forum zaczyna się psuć. jestem yu parę dni , a już dopisali mi żenujący nabijacz, chociaż piszą około 10-15 postów dziennie. A niektórzy po 40, 50 albo więcej
Co z tego, że piszesz 10 postów dziennie, skoro są one jak 0,25% posta np. MLSoccera. Tu nie chodzi o ilośc postów, tylko co i ile w jednym poście jest napisane. Jak będziesz pisał dłuższe i bardziej sensowane posty, to ci zdejmą status nabijacza.

A więc na forum została wprowadzona dyscyplina, która 'nowicjuszom' się nie podoba. Trudno. Wszystko jest przez to, że wspomniani nowicjusz nie czytają regulaminu. A potem plują się, że mają status nabijacza, że dostali WP, a nic nie zrobili.

Awatar użytkownika
Dr_Lux
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr_Lux » 25 sie 2005, 21:37

Od ilu ostrzeżeń jest Ban?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 sie 2005, 21:39

od 10, ale mamy mozliwosc zbanowania w kazdej chwili jezeli ktos notorycznie lamie regulamin

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 21:39

Tobie brakuje jeszcze 8 ;). Jeśli jesteś dobry z matmy, to sobie policzysz :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”