Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 09 sie 2005, 14:44
artur.makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 09 sie 2005, 14:46
Jestem z Toba i rowniez mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieniartur.makaveli pisze:Beznadziejny jest ten system. Nie wiem skad sie wzieli ci administratorzy!? Zakaz dodawania tematow z naj lub 11 to glupota. Mam nadzieje ze cos sie zmieni i inni beda ze mna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. te tematy z naj i 11 sa najciekawsze. C. W. W. D. A. I. M.
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 09 sie 2005, 14:48
Dzieki jestes cool ale oni nie!!!!!!!!!!!!!!!!spyrczak pisze:Jestem z Toba i rowniez mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieniartur.makaveli pisze:Beznadziejny jest ten system. Nie wiem skad sie wzieli ci administratorzy!? Zakaz dodawania tematow z naj lub 11 to glupota. Mam nadzieje ze cos sie zmieni i inni beda ze mna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. te tematy z naj i 11 sa najciekawsze. C. W. W. D. A. I. M.Napewno innych tez to denerwuje
artur.makaveli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sie 2005, 14:53
Nie pasuje to zmień forum! To jest wspólny zakaz i masz go przestrzegać!artur.makaveli pisze:Dzieki jestes cool ale oni nie!!!!!!!!!!!!!!!!spyrczak pisze:Jestem z Toba i rowniez mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieniartur.makaveli pisze:Beznadziejny jest ten system. Nie wiem skad sie wzieli ci administratorzy!? Zakaz dodawania tematow z naj lub 11 to glupota. Mam nadzieje ze cos sie zmieni i inni beda ze mna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. te tematy z naj i 11 sa najciekawsze. C. W. W. D. A. I. M.Napewno innych tez to denerwuje
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 sie 2005, 15:18
Spike Spiegel pisze:Żółte i czerwone kartki
Za nieprzestrzeganie regulaminu moderatorzy oraz administratorzy mogą upominać użytkownika ostrzeżeniami lub nawet czasowym banem. Po zebraniu 10 ostrzeżeń blokowany jest dostęp użytkownikowi na 21 dni, po czym jego konto jest czyszczone. Zatem, w przeciwieństwie do piłki nożnej, przed opuszczeniem forum można dostać 10 ostrzeżeń, przy czym to ostatnie jest równoznaczne z otrzymaniem czerwonej kartki. Po 21 dniach od daty otrzymania ostateniego ostrzeżenia licznik ostrzeżeń zostaje wyzerowany. Nazwa pochodzi od tego iż moderatorzy będą wykorzystywać mechanizm kolorowych kartek widocznych przy każdym poście.
moj punkt pisze:Żółte i czerwone kartki
Za nieprzestrzeganie regulaminu moderatorzy oraz administratorzy mogą upominać użytkownika ostrzeżeniami lub nawet czasowym banem. Po zebraniu 3 ostrzeżeń blokowany jest dostęp użytkownikowi na 7 dni, po czym jego konto jest czyszczone. Po 30 dniach od daty otrzymania ostateniego ostrzeżenia licznik ostrzeżeń zostaje wyzerowany. Nazwa pochodzi od tego iż moderatorzy będą wykorzystywać mechanizm kolorowych kartek widocznych przy każdym poście.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 09 sie 2005, 23:44
artur.makaveli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 10 sie 2005, 9:01
piotrpio2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 sie 2005, 9:17
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 10 sie 2005, 10:06
zazul
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 sie 2005, 11:53
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 11:38
Kama_Reda...nie podlizuj sie tak...i tak jak zlamiesz regulamin to zostaniesz ukarany WP wiec nic ci to nie da:P....a jak masz zamiar dodawac takie posty na Forum"Anglia" jak ostatnio to lepiej tam nie wchodz....bo po co ?....Chyba ze " Zenujacy Nabijacz"...kama_reda pisze:Ja nadal uważam to forum piłkarskie za najlepsze w Polsce, ale muszę przyznać, że kiedyś mi się tutaj bardziej podobało.
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 sie 2005, 11:52
Co z tego, że piszesz 10 postów dziennie, skoro są one jak 0,25% posta np. MLSoccera. Tu nie chodzi o ilośc postów, tylko co i ile w jednym poście jest napisane. Jak będziesz pisał dłuższe i bardziej sensowane posty, to ci zdejmą status nabijacza.piotrpio2 pisze:Powoli forum zaczyna się psuć. jestem yu parę dni , a już dopisali mi żenujący nabijacz, chociaż piszą około 10-15 postów dziennie. A niektórzy po 40, 50 albo więcej
Corinthians
Dr_Lux
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 sie 2005, 21:39
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 21:39
Bonso
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio