AC Milan (zbiorczy) - Strona 93

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 23:41

No to juz może pogadać :wink:

Bagg jak to kiedyś napisałem Meastro [pozdro przy okazji 8) ] którego szanuje choć jest fanem Juve i nie wstydzi sie tego. Bo wiesz są ludzie i ludziska :twisted: On wie że ma nie czytać co tam pisze bo to "nie dla niego". :wink: Już nie jednego fana Juve tu przegadałem i z jednymi sie "rozmawia" tylko o piłce a z drugimi już nie koniecznie. :twisted: A z regóły jak nie można rozmawiać o piłce zacznają się jatka a jak sie zacznają to tak to już jest ja nie moge przestać bo to zajawka pie pie pie pie pie piekna :p :smoke: A zawsze jeden temat wali na deski fanów "Starej Damy".

Wiesz nie można wszystkich wsadzać to tego samego "pieca" ale średnia wieku i wiedzy na temat Calcio przecietnego fana Juve tu na stronie "nakazuje mi" na poczatku go olać a gdy okaże sie "dobnym zawodnikiem" po lubic i nawet zaczą szanować. Tylko takich jest coraz mniej... Ale "zawodnikem" nie do zaczynanie jatki tylko to rozwijanie temutów która są solą tego forum. Zazwyczaj szybko nawiązuje kontakty tym bardzie na wizji tu jest to nie możliwe choc czasem naprawde szkoda :pogrzeb: Ale popszedni sezon pokazal co znaczy fan Calcio a co "Onetowy chłopiec czy niedzielny fan co w temacie spotkanie napisze "FORZA" i na tym jego wiedzą i sens wypowiedz sie kończy ... jeszcze cytaty jak przed komisja śledcza :) Ja nie Giertych :p

Także nie czuj sie urażony choć pewnie masz mi za złe (szczerze mówiąc jeszcze inny pomysł miałem i chyba mniej "smaczny"..) ale jak pisałem na początku nie do wszystkich to sie tych ale większości niestety... Kibice Juve tu na stronie to z regóły zapatrzona małolaty i nic dziwnego że tam We Włoszech za 1 euro mogą wchodzic na Delle Alpi zawsze bedzie ich pokaźna grupa :roll: .

Chyba wyjaśnielismy sobie co nie co. Bo po co mam pisać 30 postów i pogłebiac się w temacie jak jeden opis wali na deski tych co ma walić. A Tych co niema to Oni wiedzą .... :twisted:

Wiesz kiedyś tu na stronie gólenej w czasiej takiej wojenki Calcio było ok. 500 komentarzy w jednym newsie ... reszta chyba jest znana a treśc juz zapomniana... :ban:

Obrazek

BEZELE SKŁAD - LOŻA SZYDERCÓW : :twisted: :smoke: :peace:

Co do tematu :)

forzaROSSONERI Bobo ma apsencja za popszedni sezon :roll: dwa mecze.

Brak nominacji dla Didy jest tym bardziej dziwne że nie puscił bramki przez tak długi czas w LM. Rekord :) Chyba nie chceli tak dużo Rossonerich nominować 8) ale i tak to dziwne...

Chłopaczek avatar w dzisiejszych klimatach. Słoń mnie rozłożył na deski ale jak zawsze tylko Zaza był w stanie kontynułować. Inni zaszli na bletki :p mieczaki :P Jeszcze mi sie trafiła niespodzinka :smoke:

Kulek zaraz Ci napisz cos na prv :roll: :twisted: może bedziesz w stanie mi pomóc :) Bo jest nadzieja.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 23:54

może i masz rację Zaza :) ale każda grupa kibiców ma w swoim gronie właśnie takich kibiców o jakihś wspominałeś :roll: mam nadzieje, że w stosunku do mnie nie będziesz musiał "używać tych najcięższych dział" ;)
wiesz liczę na ciekawą dyskusję :D bo lat mam only 13 i muszę nadrobić braki z daaaaawnych sezonów...a Ty masz wiedze nie małą :wink:

pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 0:04

No własnie każda grupa ma takich ale kiedyś sami ich elminowaliśmy teraz sezon ruszy i trzeba wrócić do dawnych kilmatów koalicji, sztam [Pozdro Maju 8) ] itd. Bo może i Zaza często zaczyna ale i Zaza potrafi skonczyć. A jak kiedyś było coraz wiecej fanów takich co logowało sie na "jadna kolejke" po to by tylko troche sie zbłaznić ...

Nigdy nie jest za póżno na nauke moja wiedz i tak jest licha w porówniani w SIŁĄ CALCIO :smoke: GRANDE CALCIO :smoke:

Chyba tak jak i ja masz na temat kazdego zawodnika meczu czy transferu swoje zdanie ale Calcio i jej struktury to też afery i skandale tylko co nie który widzą to jako temat do rozmów inny do wyzwisk a jeszcze inni do rozmaczy nad tym jak ta liga wyglada od środka. W moim wypadku na duskusje juz jest za póżno by napisałem swoje zdanie 5 miesiecy temu. A kibice sie z regóły pojawiaja nowi i to juzjest inny temat...

Bagg wykasowałe to tylko dla tego żebyś niemyślał że to co napisałem jest tylko głupią rególka ... bo tak nie jest.

POZDRO

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 26 sie 2005, 0:20

do Zaza: chlopie...wiesz ze to dzis twoje pierwsze w amiare rozsadne texty?

zaczalem w Ciebie watpic po tych IDIOTYZMACH jakich napisales na forum JUVE (anty jude strona i twoja wielka zajawka a propo nich...)

ale chyba beda z Ciebie ludzie-takie jest moje prywatne zdanie..szanuj je lub nie...pozdro....

ps.z tymi naukami-pare by sie i tobie przydalo....

J U V E N T U S T I F O S I

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 26 sie 2005, 0:23

*_For_zaza_Milan_* pisze: Wiesz nie można wszystkich wsadzać to tego samego "pieca" ale średnia wieku i wiedzy na temat Calcio przecietnego fana Juve tu na stronie "nakazuje mi" na poczatku go olać a gdy okaże sie "dobnym zawodnikiem" po lubic i nawet zaczą szanować. Tylko takich jest coraz mniej...
I tu niestety musze ci przyznac racje.

Swja droga ci ktorzy maja ochote obejrzec mecz Bayern-Juve zapisywac sie Juvepoland club, wyjazd jest organizowany. Sam nie wiem czy pojade :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 0:29

No dziękuje Ci naprawde z twoich ust brzmi to jak wyróżnienie :p Nic tylko sie cieszyć. Zacznij coś reprezentowac to może tez bedzie szanowany jak w pisze w moim pierwszy poscie ... a wiec pracuj nad soba lub nie

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 sie 2005, 0:37

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zacznij coś reprezentowac to może tez bedzie szanowany jak w pisze w moim pierwszy poscie ... a wiec pracuj nad soba lub nie

:rotfl2: Juz wszystkim akurat zalezy ,zebys ty ich szanowal :lol: ,a co ty jestes :roll: :?:

Bo jeszcze pomysle ,ze uwazasz ,ze tylko ty cos reprezentujesz ,i ze kibice Juve nic nie prezentuja :warrior:

Rady dawac łatwo ,ale trzeba tez samemu zastanowic sie nad soba i sprobowac skorzystac z rad ktore daje sie innym :)

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 26 sie 2005, 0:40

*_For_zaza_Milan_* pisze:No dziękuje Ci naprawde z twoich ust brzmi to jak wyróżnienie :p Nic tylko sie cieszyć.
Nie potrzebna ironia.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Zacznij coś reprezentowac to może tez bedzie szanowany jak w pisze w moim pierwszy poscie.
Co sklonilo Cie do takich wnioskow? Wyzywam inne kluby? Okazuje brak szacunku dla rywali? Nie
*_For_zaza_Milan_* pisze:.. a wiec pracuj nad soba lub nie
Nie uwazam zebym musial nad czym kolwiek pracowac. Szacunek na acm.pl i jp jest oznaka wyrobionej marki, jedno zdanie tego nie zmieni.

pozdro

p.s.
troche dziwia mnie Twoje slowa, szczegolnie po naszych ostatnich rozmowach "bez klotni" a z profesjonalnym podejsciem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 0:48

hehe Dj Juve to było do "kolego" wyżej pietro. A Ty byłeś o drobine szybszy z dodaniem :roll: :lol:

A Ty akurat Ibrahimović najbardzie mi zwisasz tak jak prawdziwy Zlatan... CZYTAJ NAJPIERW KOLEŚ WSZYSTKO CO SIE PISZE W TEMACIE ALBO NIC NIE CZYTAJ I ZAMILCZ ... :boruta: Zreszta sezon rusza pogadamy wtedy o piłce tylko mam nadzieje o piłce. A tak grają ...
Obrazek

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 26 sie 2005, 0:50

Hehe dzieki za wytlumaczenie sytuacji :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 sie 2005, 0:53

*_For_zaza_Milan_* pisze:A Ty akurat Ibrahimović najbardzie mi zwisasz
:wow: to strzaszne :!: :( Nie wiem co ma teraz zrobic ,chyba koncze swoja "dzialalność" na pilka.pl :!: :?

Nie odniosłem sie do calego twojego wywodu tylko do tej wypowiedzi ktora najbardziej mnie zdenerwowala (czyt. zaza pan i wladca) :lol:
Zreszta sezon rusza pogadamy wtedy o piłce tylko mam nadzieje o piłce. A tak grają ...
No nie wiem czy to sie nie bedzie mijalo z celem bo jesli np. Juve wygra ,a Milan przegra i np. kibice Juve beda sie cieszyc to ty z zazdrosci zaczniesz swoj cyrk typu : Jude ,EPOka ,Jude do gazu itp.
,ale na szczescie sa tez inni kibice Milanu,Interu itd. z ktorymi spokojnie bedzie mozna prowadzic rozmowe

STOP FRUSTRATOM :twisted:
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 1:02 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 1:01

hehe dla Ciebie Pan masz racje ale nadal mało reprezentujesz. W sumie sezon to zwerywikuje. 8)

A to ostatnie zdanie pokazuje jakim jesteś plackiem .. Chłopie gdzie byłes jak był sezon jak sedziowe bedą nada ślepi to każdy napisze co widział w czasie meczu. A czy ktos przegry czy wygra to juz inna sprawa ważne by wygrwał czysto ... Ale co Ty możesz wiedzieć ? mało wiesz widocznie o popszednim sezonie jak tak piszesz ... To pokazuje co reprezentujesz :p
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 1:04 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sie 2005, 1:03

Dobra zabawie sie w moderatora.Dosc tego gadacie nie na temat.Nic mnie nie obchodza wasze animozje.Klocic to sie mozecie na GG.Zaraz poleca ostrzezenia (kurde moglem jednak walczyc o to stanowisko moderatorskie :lol: )

Milan jak na moj gust ma grupe bardzo przecietna.Wyjdziemy z niej bez problemow.Liczylem na Betis (bylo blisko) bo najlepiej grac z najsilniejszymi druzynami z danego koszyka i szybko wejsc w rytm meczowy.Niestety nie udalo sie.Dobrze ze przynajmniej Schalke jest.
Nawet nie licze na jakas transmisje z udzialem Milanu w fazie grupowej...
Trzeba wygrac 4 pierwsze mecze co da z pewnoscia pewne pierwsze miejsce w grupie a na dwa ostatnie wystawic zmiennikow.Sezon jest dlugi trzeba umiejetnie rozkladac sily.

edit: slyszeliscie o tym nowym talencie z Watykanu?Podobno ma Benedykt na imie i rzuca ludzi na kolana...
Lysy dzialaj :lol:
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 1:07 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 sie 2005, 1:05

*_For_zaza_Milan_* pisze:A to ostatnie zdanie pokazuje jakim jesteś plackiem

Dobrze ,ze u mnie tylko ostatnie :!:

A co do reszty twojej wypowiedzi to nie zmienij tematu :!:

a nawet jesli sedzia sie pomyli (nie tylko w meczach Juve sie zdarzalo) to jest to powod do wyzwisk pod adresem kibicow i klubu :roll: :?:

Nabluzgaj sedziemu :!: :lol:
hehe dla Ciebie Pan masz racje ale nadal mało reprezentujesz
. Okej ,jak zaczne cos "reprezentowac" to daj mi znac :!: przyznajesz jakies odznaczenia albo dyplomy :roll: :lol:

Mysle ,ze jakbym stosowal tania napinke jak ty to wtedy bys powiedzial ,ze cos reprezentuje :lol: 8) ojjojo

STOP FRUSTRATOM :!:

A może by tak naprawdę skończyć? Bo faktycznie WP polecą :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 1:14

Dobra skończy zobaczymy w sezonie co napiszesz mądrego nawet jak Juve wygra i nie na drugi dzien oczywiście tylko w temacie ...

Ty to jaką Ty ta grupe chciałeś ?? Chłopaczku jeden :wink: z Betisem ?? z czwartego kosztyka ?? :> to co jeszcze to tego??

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”