Bagg jak to kiedyś napisałem Meastro [pozdro przy okazji
Wiesz nie można wszystkich wsadzać to tego samego "pieca" ale średnia wieku i wiedzy na temat Calcio przecietnego fana Juve tu na stronie "nakazuje mi" na poczatku go olać a gdy okaże sie "dobnym zawodnikiem" po lubic i nawet zaczą szanować. Tylko takich jest coraz mniej... Ale "zawodnikem" nie do zaczynanie jatki tylko to rozwijanie temutów która są solą tego forum. Zazwyczaj szybko nawiązuje kontakty tym bardzie na wizji tu jest to nie możliwe choc czasem naprawde szkoda
Także nie czuj sie urażony choć pewnie masz mi za złe (szczerze mówiąc jeszcze inny pomysł miałem i chyba mniej "smaczny"..) ale jak pisałem na początku nie do wszystkich to sie tych ale większości niestety... Kibice Juve tu na stronie to z regóły zapatrzona małolaty i nic dziwnego że tam We Włoszech za 1 euro mogą wchodzic na Delle Alpi zawsze bedzie ich pokaźna grupa
Chyba wyjaśnielismy sobie co nie co. Bo po co mam pisać 30 postów i pogłebiac się w temacie jak jeden opis wali na deski tych co ma walić. A Tych co niema to Oni wiedzą ....
Wiesz kiedyś tu na stronie gólenej w czasiej takiej wojenki Calcio było ok. 500 komentarzy w jednym newsie ... reszta chyba jest znana a treśc juz zapomniana...

BEZELE SKŁAD - LOŻA SZYDERCÓW :
Co do tematu
forzaROSSONERI Bobo ma apsencja za popszedni sezon
Brak nominacji dla Didy jest tym bardziej dziwne że nie puscił bramki przez tak długi czas w LM. Rekord
Chłopaczek avatar w dzisiejszych klimatach. Słoń mnie rozłożył na deski ale jak zawsze tylko Zaza był w stanie kontynułować. Inni zaszli na bletki
Kulek zaraz Ci napisz cos na prv