Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 paź 2016, 23:00
League
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 paź 2016, 23:01
Jeśli pisałeś to na podstawie meczów Juve, to musiałeś robić z siebie głupka, dziesiątki jak nie setki razy.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 17 paź 2016, 23:11
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 paź 2016, 23:19
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 paź 2016, 23:21
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 17 paź 2016, 23:22
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 17 paź 2016, 23:24
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 17 paź 2016, 23:31
Podejrzewam, że DiMaria miał dość przeciętny pierwszy sezon z uwagi, że każdy do gry na wyspach musi przywyknąć i jakby został przynajmniej na ten sezon, dwa więcej to było by widocznie lepiej, ale Argentuńczyk już po roku United opóścił. Co do Depaya to też myślałem, że będzie lepiej ale okazał się po prostu za cienki na wyspy i tyle. Miał być z niego drugi Ronaldo jak się mówiło a rzeczywistość okazała się zgoła inna. Słaba gra Falcao tak w United jak w Chelsea w ogóle mnie nie dziwi bo ten koleś po odejściu z Atletico zaliczył kolosalny zjazd formy i chyba już nigdy nie będzie grał w połowie tak dobrze jak kiedyś. Do do samego meczu to jestem bardzo rozczarowany, ale przede wszystkim Liverpoolem, gdyż myślałem, że u siebie będą w staniebtego gola wcisnąć, ale tak się nie stało. Co do United to oni już od ładnych paru lat grają taki kolosalny piach, że głowa mała. Moyes zaszczepił w nich tak głęboko swoje DNA, że kolejny trener nie jest w stanie ogarnąć tej drużyny. Z resztą chyba jeszcze pod koniec kadencji Fergusona to ze stylem gry też nie było najlepiej, ale potrafili w gorszym stylu wygrywać, coś jak Juve chociażby. Nie wiem jaki trener musiałby przyjść, ile kasy musiałby wydać na transfery i jakich piłkarzy musiałby sprowadzić, żeby United znów wrócili do czołówki angielskiej i europejskiej.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 paź 2016, 0:06
Sergek
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 paź 2016, 1:11
Śmiesznie wygląda tutaj nazwisko Depaya. Przecież on przyszedł z holenderskiej. To tak jakby oczekiwać od Nikolicia po transferze do średniaka PL, że strzeli powyżej 10 goli. Falcao po odejściu z Atletico do Monaco też miewał kontuzje. Po prostu wypadł z formy, poza tym L1 to kolejna liga ogórkowa. Teraz może się tam "odrodzić". Właśnie Zlatan pokazuje różnice między tymi ligami.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 18 paź 2016, 1:19
Melaviock797
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 paź 2016, 8:20
No widać jak najciezsza i najlepsza

League
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio