Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 18 paź 2016, 10:23
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 paź 2016, 10:31
a zawodnicy, ktorzy nie byli nawet blisko top3 w swoich ligach (np nolito) przychodzą i grają zajebiscie, może ta liga jest przereklamowana?
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 paź 2016, 10:43
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 paź 2016, 11:40
Lubie takie zabawne poranki.Professor Chaos pisze:Z dwójki Verratti/Pogba to ten pierwszy jest bardziej przereklamowany.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 18 paź 2016, 11:46
Melaviock797
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 paź 2016, 11:49
Obaj sa bardzo dobrzy, mimo ze forma obecnie nie grzesza, ale roznica miedzy Verattim a Pogba jesy taka, iz Wloch jesy duzo bardziej swiadom swej roli na boisku. Jest bardziej dojrzalszym pilkarzem.Wiele razy słyszałem o tym, jak intensywną ligą jest Premier League. Żaden z was nie był chyba w La Liga czy Bundeslidze, nie przekonał się, jaka tam jest intensywność. Tutaj może faktycznie jest więcej meczów do rozegrania, ale gdybyście zobaczyli, jak grają w Niemczech… – Pep gwizdnął z zachwytu, po czym dodał: – Myślę, że powinniście szanować inne rozgrywki. To, jak piłkarze tam grają, w jaki sposób.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 paź 2016, 11:55
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 paź 2016, 11:56
I właśnie te słowa nazwałeś w innym temacie jako "Pep orze Premier League". To tak apropos hipokryzjiozob pisze: Odnosnie mitu intensywnosci:
Wiele razy słyszałem o tym, jak intensywną ligą jest Premier League. Żaden z was nie był chyba w La Liga czy Bundeslidze, nie przekonał się, jaka tam jest intensywność. Tutaj może faktycznie jest więcej meczów do rozegrania, ale gdybyście zobaczyli, jak grają w Niemczech… – Pep gwizdnął z zachwytu, po czym dodał: – Myślę, że powinniście szanować inne rozgrywki. To, jak piłkarze tam grają, w jaki sposób.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 paź 2016, 12:04
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 paź 2016, 12:05
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 paź 2016, 12:08
jak masz trochę krzepy, nie wywalasz się, umiesz podać piłkę do pomocników to myślę, że sam mógłbyś nim zostaćLeague pisze:A Matip który nie był najlepszym obrońcą w Schalke jest najlepszym stoperem Liverpoolu;)
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 paź 2016, 12:10
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 paź 2016, 12:13
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 paź 2016, 12:14
ozob
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio